Adresa magazinului: Moldova, or. Chișinău, sectorul Botanica, strada Nicolae Zelinski 26/1

Telefon: +373 79 585 984

E-mail pentru contact: info@cha-dao.md

Program de lucru: Luni-Vineri 10:00-19:00; Sâmbătă 10:00-15:00; Duminică - închis

Ceai verde "Templul Cerului", 50gr.

Regiune: China
(3 evaluări)
80.00 MDL

"Templul Cerului" este un ceai verde chinezesc numit "pulberea neagră". Este benefic pentru digestie și are un efect favorabil asupra sistemului nervos. Aroma delicată de orhidee, culoarea strălucitoare galben-verde a infuziei și proprietățile sale tonifiante l-au făcut cunoscut în întreaga lume ca fiind un ceai verde.

Caracteristici

  • Intensitate: 3/10
  • Anul producerii: 2021
  • Concentratie la infuzare: 3/10
  • Tip ceai: Ceaiul verde (Liu-Cha)
Ambalaj (greutate)

Informații suplimentare

Ceaiul verde chinezesc nu este doar o gustare rafinată, ci și o băutură sănătoasă care poate ajuta la îmbunătățirea stării generale de sănătate. Cu toate acestea, pentru a obține beneficiul maxim din ceai, este important să-l preparați corect. În primul rând, trebuie să acordați atenție calității apei folosite pentru preparare.

Utilizarea apei de proastă calitate poate reduce calitatea ceaiului și poate afecta gustul și aroma sa. Cel mai bine este să folosiți apă filtrată sau apă potabilă de înaltă calitate, deoarece nu conține impurități inutile (cum ar fi clorul) și minerale, care pot afecta gustul ceaiului. Ar trebui să renunțați la utilizarea apei fierte, deoarece poate deteriora gustul și aroma ceaiului. Este foarte greu să stricați ceaiul verde, dar recomandăm să urmați următoarele reguli:

Temperatura
Se prepară cu apă curată și moale, fără impurități, la temperatura de 80-90 °C
Timpul de preparare
Timpul unei turnări este de 20-120 secunde, crește progresiv cu fiecare turnare
Cantitatea recomandată
Se recomandă 4-7 grame de ceai uscat la 0,8-1 litri de apă (regula de aur)
Cât de mult
Se recomandă să se bea în 2-4 runde de turnări, în funcție de intervalul dintre ele

Caracteristica ceaiului verde este că are un gust și o aromă delicată, care trebuie să fie dezvăluite prin metoda corectă de preparare (de exemplu, metoda de turnare). Pentru aceasta, trebuie să utilizați apă cu o temperatură de cel mult 80-90 (90 grade este limita pentru ceaiul verde) grade Celsius și să nu preparați ceaiul prea mult timp, pentru a nu deteriora gustul delicat. Timpul ideal de infuzare a ceaiului verde este de la 30 de secunde până la 3 minute. Și dacă aveți întrebări, suntem întotdeauna bucuroși să le răspundem, scrieți-ne pe Telegram sau Whatsapp.


Recenzii (0)

S-ar putea să vă placă

"Lăncile din QuDin", 50gr.

Ceaiul special chinezesc, al cărui nume se traduce literalmente ca "iarba amară". Ceaiul "Kou Qing" ...
143.00 MDL

Matcha roșu, 150gr.

Ce este Matcha Roșie și din ce este făcută? Însăși noțiunea de "matcha" (în japoneză se pronunță "ma...
950.00 MDL

Jing Long "Trei Pagode", 357gr.

Nu-i spune nimănui, dar bătrânul Shu "Cele trei pagode" își simțea foarte tare lipsa surioarei sale ...
850.00 MDL

"Jasmine princiară", 50gr.

Ceaiul verde rafinat cu flori de iasomie. Este recoltat în provincia Hunan și oferă o infuzie transp...
125.00 MDL