Adresa magazinului: Moldova, or. Chișinău, sectorul Botanica, strada Nicolae Zelinski 26/1

Telefon: +373 79 585 984

E-mail pentru contact: info@cha-dao.md

Program de lucru: Luni-Vineri 10:00-19:00; Sâmbătă 10:00-15:00; Duminică - închis

Ceai de verbena cu lamaie, 50gr.

Regiune: Парагвай
(5 evaluări)
70.00 MDL

Verbena este un tonic, un remediu general de întărire și normalizare a metabolismului. Aceasta luptă eficient împotriva oboselii cronice, epuizării și scăderii energiei. Ceaiul cu frunze de verbena de lămâie este adesea consumat în Spania și în nordul Africii. Frunzele dau o infuzie proaspătă cu accente de lămâie și o ușoară notă dulceagă în postgust. Este un tonic excelent și întărește organismul. Nu conține alcaloizi (cafeină și tanin), de aceea este ideal pentru a fi consumat seara, pentru o relaxare și este potrivit și pentru copii. Poate fi consumat atât cald, cât și rece. Proprietăți: Calmează, Potrivit pentru femeile însărcinate.

Caracteristici

  • Intensitate: 3/10
  • Anul producerii: 2021
  • Concentratie la infuzare: 3/10
  • Tip ceai: Ceaiul de plante
Ambalaj (greutate)

Informații suplimentare

Ceaiul de plante, cunoscut și sub denumirea de ceai fitoterapeutic sau ceai de plante, conține o mulțime de proprietăți benefice pentru sănătate. Cu toate acestea, pentru a obține beneficii maxime din acest tip de băutură, este important să-l preparați corect, luând în considerare mai mulți factori care pot afecta calitatea sa.

În primul rând, trebuie să acordați atenție calității apei utilizate pentru prepararea ceaiului de plante. Apa potabilă de calitate superioară sau apa filtrată cu un conținut scăzut de minerale sunt cele mai bune opțiuni. Acest tip de ceai este aproape imposibil să-l stricați, totuși recomandăm să urmați următoarele reguli:

Temperatura
Se prepară cu apă curată și moale, fără impurități, la temperatura de 80-90 °C
Timpul de preparare
Timpul unei turnări este de 20-120 secunde, crește progresiv cu fiecare turnare
Cantitatea recomandată
Se recomandă 4-7 grame de ceai uscat la 0,8-1 litri de apă (regula de aur)
Cât de mult
Se recomandă să se bea în 2-4 runde de turnări, în funcție de intervalul dintre ele

În final, prepararea corectă a ceaiului reprezintă o modalitate de a obține beneficii maxime pentru sănătate și de a vă bucura de gustul și aroma sa bogată. Urmați regulile simple de preparare și acordați atenție calității apei și a vasului ales și veți putea să vă bucurați de toată bogăția gustului și aromei ceaiului de plante, precum și de beneficiile maxime pentru organism. Dacă aveți întrebări, suntem întotdeauna bucuroși să vă răspundem la ele, scrieți-ne pe Telegram sau Whatsapp.


Recenzii (0)

S-ar putea să vă placă

"Citrus Melon", 50gr.

Ceai verde chinezesc cu adaos de frunze de stevie, bucățele de căpșuni și petale de gălbenele....
100.00 MDL

Xia Guan "Te Ji", 357gr.

Un rar cocor a sosit la noi. Sheng din anul 2003 la prețul din 2011-2013. Aroma, gustul - ceva unic!...
1900.00 MDL

Jing Long "Drum", verde pu-erh, 100gr.

În acest an, am extins în mod serios gama de Puer "americani". Desigur, acestea sunt de origine chin...
375.00 MDL

Boabe de cacao macinate "Dominicana Villa Riva Fine", 227gr.

Boabele de cacao măcinate reprezintă ultimul produs inovator. În loc să folosim pudra de cacao obțin...
400.00 MDL