Ceai din plante «Bujor de Sichuan», 200gr.

Regiune: China
(1 evaluare)
Preț: 700.00 MDL

Pionul din Sichuan este o subspecie specială de pioni arboreți. Descrierea diferențelor biologice în cadrul site-ului nostru nu are o importanță deosebită. Voi menționa doar faptul că se consideră că pionul din Sichuan are cea mai rafinată și persistentă aromă în comparație cu toți ceilalți membri ai familiei sale. Nu este de mirare că Giorgio Armani s-a inspirat din el atunci când a creat parfumul său Pivoine Suzhou.

Caracteristici suplimentare

  • Intensitate: 1/10
  • Concentratie la infuzare: 3/10
  • Tip ceai: Ceaiul de plante

Cum se prepară corect

Temperatura
Se prepară cu apă curată și moale, fără impurități, la temperatura de 75-85 °C
Timpul de preparare
Timpul unei turnări este de 20-60 secunde, crește progresiv cu fiecare turnare
Cantitatea recomandată
Se recomandă 5-7 grame de ceai uscat la 0,8-1 litri de apă (regula de aur)
Cât de mult
Se recomandă să se bea în 5-7 runde de turnări, în funcție de intervalul dintre ele

Recenzii (0)

S-ar putea să vă placă

«Flamango», 50gr.

Ceai negru chinezesc cu adaos de bucăți de pitaya (fructul dragonului), mango, flămânzi de zahăr, co...
125.00 MDL

Bol Yixing «Duan Ni Rose», 45 ml.

Un bol foarte plăcut la atingere. Mi-a plăcut trandafirul de pe fund. Este o surpriză plăcută atunci...
250.00 MDL

Ceai de orez «Genmaicha», 50gr.

Ceaiul verde fără egal în lume. O combinație de ceai verde și orez prăjit în aer, conferind infuziei...
125.00 MDL

Sencha-Hojicha cu smochine, 50gr.

Crearea ceaiului de seară perfect este o artă, și știm cum să vă ajutăm. Vă prezentăm o combinație u...
160.00 MDL