Shen Puer «Shen Shan Lau Shu», 100gr.

Regiune: China
(2 evaluări)
Preț: 400.00 MDL

Puer este un ceai postfermentat chinezesc originar din provincia Yunnan. Acest ceai are o anumită perioadă de maturare, cu cât este mai lungă, cu atât Puerul este considerat mai bun. De-a lungul timpului, calitatea Puerului devine din ce în ce mai bună, spre deosebire de alte tipuri de ceai, care, de obicei, își pierd beneficiile și aroma în timp. "Sheng Puer" sau Puerul brut este un Puer care a trecut printr-o fermentație accelerată.

Caracteristici suplimentare

  • Intensitate: 3/10
  • Anul producerii: 2021
  • Concentratie la infuzare: 3/10
  • Tip ceai: Puer verde (Shen)

Cum se prepară corect

Temperatura
Se prepară cu apă curată și moale, fără impurități, la temperatura de 80-90 °C
Timpul de preparare
Timpul unei turnări este de 20-120 secunde, crește progresiv cu fiecare turnare
Cantitatea recomandată
Se recomandă 4-7 grame de ceai uscat la 0,8-1 litri de apă (regula de aur)
Cât de mult
Se recomandă să se bea în 2-4 runde de turnări, în funcție de intervalul dintre ele

Recenzii (0)

S-ar putea să vă placă

«Primăvara Timpurie pe Muntele Scări de Piele», 357gr.

Mengla este o regiune de ceai care face parte din cele Șase Munți Faimoși ai Ceaiului. Aici se află ...
950.00 MDL

Gaiwan Vremuri Străvechi «Magnolie în Floare», 110 ml.

Gaiwan-ul «Magnolie în Floare» este un exemplu elegant al artei ceaiului chinezesc, remarcându-se pr...
850.00 MDL

«Golden Yunnan», 50gr.

Este cultivat în provincia chineză de sud Yunnan, renumită pentru ceaiurile sale ușor fumate și deli...
175.00 MDL

Ceai negru indian cu frunze mari, regiunea Assam, 50gr.

Cufundați-vă în lumea plăcerii autentice cu ceaiul negru indian cu frunze mari, de calitate superioa...
85.00 MDL