Shen Puer «Shen Shan Lau Shu», 100gr.

Regiune: China
(2 evaluări)
Preț: 350.00 MDL

Puer este un ceai postfermentat chinezesc originar din provincia Yunnan. Acest ceai are o anumită perioadă de maturare, cu cât este mai lungă, cu atât Puerul este considerat mai bun. De-a lungul timpului, calitatea Puerului devine din ce în ce mai bună, spre deosebire de alte tipuri de ceai, care, de obicei, își pierd beneficiile și aroma în timp. "Sheng Puer" sau Puerul brut este un Puer care a trecut printr-o fermentație accelerată.

Caracteristici suplimentare

  • Intensitate: 3/10
  • Anul producerii: 2021
  • Concentratie la infuzare: 3/10
  • Tip ceai: Puer verde (Shen)

Cum se prepară corect

Temperatura
Se prepară cu apă curată și moale, fără impurități, la temperatura de 80-90 °C
Timpul de preparare
Timpul unei turnări este de 20-120 secunde, crește progresiv cu fiecare turnare
Cantitatea recomandată
Se recomandă 4-7 grame de ceai uscat la 0,8-1 litri de apă (regula de aur)
Cât de mult
Se recomandă să se bea în 2-4 runde de turnări, în funcție de intervalul dintre ele

Recenzii (0)

S-ar putea să vă placă

Pu-erh presat pentru drum, 100gr.

Ună opțiune excelentă pentru cei neliniștiți, călători prin viață. Din cauza lockdown-urilor constan...
375.00 MDL

Minituocha «Dian Hong», 6gr.

Descoperiți „Dian Hong” în formatul unic de minituocha – o moștenire a clasicului „ceai negru baihao...
25.00 MDL

To Cha «Zorie», 100gr.

Această versiune de puerh shu este compusă dintr-un amestec de frunze de dimensiuni mari și se carac...
300.00 MDL

Jing Long în bambus, 200gr.

Întunecat ca noaptea și gustos ca păcatul! Acest Pu-erh este deosebit de memorabil pentru noi. Pentr...
650.00 MDL