Shen Puer Arborele de tranziție de la Muntele Bangway, 100gr.

Regiune: Китай Юннань
(1 evaluare)
Preț: 350.00 MDL

Acesta este un experiment unic al cultivatorilor de ceai din China. Copacul de tranziție reprezintă o etapă intermediară între copacii sălbatici și cei cultivați. Acest tip de copaci este faimos în satul Bangwei de pe muntele cu același nume. Aroma este persistentă, dulceața este grea și bogată, iar gustul este puternic. Postgustul este moale și durabil, ușor amărui pe limbă, în partea mijlocie și posterioară a cerului gurii. Dulceața puternică se concentrează pe suprafața limbii, iar stratul aromatic este puternic exprimat.

Caracteristici suplimentare

  • Intensitate: 5/10
  • Anul producerii: 2019
  • Concentratie la infuzare: 5/10
  • Tip ceai: Puer verde (Shen)

Cum se prepară corect

Temperatura
Se prepară cu apă curată și moale, fără impurități, la temperatura de 90-95 °C
Timpul de preparare
Timpul unei turnări este de 10-30 secunde, crește progresiv cu fiecare turnare
Cantitatea recomandată
Se recomandă 5-7 grame de ceai uscat la 0,8-1 litri de apă (regula de aur)
Cât de mult
Se recomandă să se bea în 10-15 runde de turnări, în funcție de intervalul dintre ele

Recenzii (0)

S-ar putea să vă placă

Gaiwan Vremuri Străvechi «Magnolie în Floare», 110 ml.

Gaiwan-ul «Magnolie în Floare» este un exemplu elegant al artei ceaiului chinezesc, remarcându-se pr...
850.00 MDL

To Cha «Marele Dragon», 100gr.

Shu Puerh "Marele Dragon" (puerh negru) este comprimat sub forma unei căni de ceai și reprezintă unu...
375.00 MDL

«Vârful muntelui», 100gr.

Shu puer „Vârful muntelui” este ceața personală de dimineață care învăluie vârfurile munților, trezi...
350.00 MDL

«Flori Bindao», 45gr.

Sheng Pu-erh «Flori Bindao» — ușor ca respirația primăverii și precis ca o ceremonie a ceaiului. Ace...
200.00 MDL