Adresa magazinului: Moldova, or. Chișinău, sectorul Botanica, strada Nicolae Zelinski 26/1

Telefon: +373 79 585 984

E-mail pentru contact: info@cha-dao.md

Program de lucru: Luni-Vineri 10:00-19:00; Sâmbătă 10:00-15:00; Duminică - închis

Shen Puer Regele Macara din Bingdao, 357gr.

Regiune: China
(4 evaluări)
1750.00 MDL

Minunea de Sheng din Bindao! Materie primă de cea mai înaltă calitate. Acest ceai era atât de frumos că la început îți era păcat să-l bei. În cultura chineză, cocorul este o pasăre venerată, un mesager al zeilor. Simbolizează nemurirea, prosperitatea, fericirea, fericirea familială și chiar fertilitatea. Cocorii încorporează calități morale precum justiția, înțelepciunea, noblețea. Și acest Sheng este cu adevărat nobil, chiar dacă este tânăr.

Caracteristici

  • Intensitate: 6/10
  • Anul producerii: 2020
  • Concentratie la infuzare: 6/10
  • Tip ceai: Puerh verde (Shen)
Ambalaj (greutate)

Informații suplimentare

Sheng Pu-erh este un ceai chinezesc unic, care trece printr-un proces special de fermentare și maturare, conferindu-i un gust, un aromă și proprietăți utile deosebite. Prepararea corectă (de exemplu, prin metoda turnării) a Sheng Pu-erh este unul dintre factorii-cheie pentru a te bucura de toate proprietățile sale utile și, mai presus de toate, pentru a-ți dezvălui gustul și aroma unică.

Primul pas este alegerea apei de calitate. Apa trebuie să fie moale și să nu conțină impurități, cum ar fi clorul, pentru a nu afecta gustul și calitatea ceaiului. Pentru a prepara Sheng Pu-erh, recomandăm utilizarea unei ceainice sau gaiwan de lut pentru a asigura dezvăluirea maximă a gustului său unic. Sheng Pu-erh este foarte ușor de deteriorat, de aceea recomandăm să urmați următoarele reguli:

Temperatura
Se prepară cu apă curată și moale, fără impurități, la temperatura de 80-90 °C
Timpul de preparare
Timpul unei turnări este de 20-25 secunde, crește progresiv cu fiecare turnare
Cantitatea recomandată
Se recomandă 5-7 grame de ceai uscat la 0,8-1 litri de apă (regula de aur)
Cât de mult
Se recomandă să se bea în 4-6 runde de turnări, în funcție de intervalul dintre ele

În general, prepararea corectă a pu-erh-ului nu este doar un mod de a obține un gust și un aromă excelent, ci și o oportunitate de a obține toate proprietățile sale utile. Urmați recomandările și controlați toate etapele preparării pentru a vă bucura de toate avantajele sale și pentru a vă îmbăta în lumea ceaiului tradițional chinezesc. Dacă aveți întrebări, vom fi întotdeauna bucuroși să vă răspundem prin intermediul Telegram sau Whatsapp.


Recenzii (0)

S-ar putea să vă placă

Set Celadon "Vis", ceainic Xi ​​Shi + 4 boluri, 50gr.

Celadonul este un tip special de glazură "de foc de reducere", cu o nuanță neobișnuită de verde pali...
800.00 MDL

Ceai de verbena cu lamaie, 50gr.

Verbena este un tonic, un remediu general de întărire și normalizare a metabolismului. Aceasta luptă...
70.00 MDL

"Maimuța albă" (premium), 50gr.

Acest ceai verde este cultivat pe versanții munților Tai Mu din provincia chineză Fujian. Frunzele t...
105.00 MDL

"Perla Oceanului", 50gr.

Minunatul ceai verde "Perla Oceanului" face parte din categoria ceaiurilor legate. La infuzare, se d...
225.00 MDL