Adresa magazinului: Moldova, or. Chișinău, sectorul Botanica, strada Nicolae Zelinski 26/1

Telefon: +373 79 585 984

E-mail pentru contact: info@cha-dao.md

Program de lucru: Luni-Vineri 10:00-19:00; Sâmbătă 10:00-15:00; Duminică - închis

Shen Puer Xia Guan "Jia Ji Erhai", 100gr.

Regiune: China
(1 evaluare)
950.00 MDL

Materia primă pentru ceaiurile exclusive Jia Ji este selectată exclusiv de pe malurile lacului Erhai. Compania Xiang Guan respectă cu strictețe această regulă, ceea ce conferă ceaiului Jia Ji un gust unic și previzibil în același timp. După cum spune un proverb: "Sunt destul de modest și mă mulțumesc numai cu cele mai bune lucruri". Jia Ji este considerat etalonul ceaiului Sheng Pu'er, cucerind inimile iubitorilor de ceai prin gama sa aromată distinctivă și gustul rafinat. Faceți-vă o plăcere și bucurați-vă de acest ceai, convigându-vă singuri de calitatea sa superioară prin propriile simțuri.

Caracteristici

  • Intensitate: 5/10
  • Anul producerii: 2021
  • Concentratie la infuzare: 9/10
  • Tip ceai: Puerh verde (Shen)
Ambalaj (greutate)

Informații suplimentare

Sheng Pu-erh este un ceai chinezesc unic, care trece printr-un proces special de fermentare și maturare, conferindu-i un gust, un aromă și proprietăți utile deosebite. Prepararea corectă (de exemplu, prin metoda turnării) a Sheng Pu-erh este unul dintre factorii-cheie pentru a te bucura de toate proprietățile sale utile și, mai presus de toate, pentru a-ți dezvălui gustul și aroma unică.

Primul pas este alegerea apei de calitate. Apa trebuie să fie moale și să nu conțină impurități, cum ar fi clorul, pentru a nu afecta gustul și calitatea ceaiului. Pentru a prepara Sheng Pu-erh, recomandăm utilizarea unei ceainice sau gaiwan de lut pentru a asigura dezvăluirea maximă a gustului său unic. Sheng Pu-erh este foarte ușor de deteriorat, de aceea recomandăm să urmați următoarele reguli:

Temperatura
Se prepară cu apă curată și moale, fără impurități, la temperatura de 90-95 °C
Timpul de preparare
Timpul unei turnări este de 10-30 secunde, crește progresiv cu fiecare turnare
Cantitatea recomandată
Se recomandă 5-8 grame de ceai uscat la 0,8-1 litri de apă (regula de aur)
Cât de mult
Se recomandă să se bea în 7-14 runde de turnări, în funcție de intervalul dintre ele

În general, prepararea corectă a pu-erh-ului nu este doar un mod de a obține un gust și un aromă excelent, ci și o oportunitate de a obține toate proprietățile sale utile. Urmați recomandările și controlați toate etapele preparării pentru a vă bucura de toate avantajele sale și pentru a vă îmbăta în lumea ceaiului tradițional chinezesc. Dacă aveți întrebări, vom fi întotdeauna bucuroși să vă răspundem prin intermediul Telegram sau Whatsapp.


Recenzii (0)

S-ar putea să vă placă

Ciocolata fierbinte "White chocolate", 250gr.

Vă prezintăm ciocolata fierbinte "White Chocolate" (ambalaj de 250 de grame) de la producătorul Caca...
155.00 MDL

"Trei giuvaeruri", San Bao, 1gr.

Sub un nume atât de sonor, trebuie să se ascundă ceva la fel de impresionant. Dar nu putem să ascund...
60.00 MDL

Ming Bei Shui Xian, 50gr.

Min Bei Shui Xian - un rafinat și subtil oolong din regiunea Wuyishan, creat pentru plăcerea și bucu...
175.00 MDL

Ceai cu ghimbir, 50gr.

Ceaiul negru cu bucăți de ghimbir are un gust ușor condimentat care se împletește cu nuanțele nobile...
65.00 MDL