Shen Puer Xia Guan «Jia Ji», 100gr.

Regiune: China
(2 evaluări)
Indisponibil

Cel mai strălucitor reprezentant al conglomeratului de ceai Xiang Guan. În acest Pu'er, se regăsește tot ceea ce fanii iubesc la ceaiurile Xiang Guan. Aroma delicată, ușor afumată în postgust, calitatea excepțională a materiei prime, rețeta unică și chiar și legendarul cocor de pe etichetă. Remarcabil este faptul că fiecare biluță este ambalată cu grijă într-o cutie de carton, ceea ce demonstrează tandrețea și dragostea producătorilor față de produsul lor. Și asta este minunat! Ceaiul este exact ceea ce trebuie.

Caracteristici

  • Intensitate: 5/10
  • Anul producerii: 2014
  • Concentratie la infuzare: 6/10
  • Tip ceai: Puerh verde (Shen)

Informații suplimentare

Sheng Pu-erh este un ceai chinezesc unic, care trece printr-un proces special de fermentare și maturare, conferindu-i un gust, un aromă și proprietăți utile deosebite. Prepararea corectă (de exemplu, prin metoda turnării) a Sheng Pu-erh este unul dintre factorii-cheie pentru a te bucura de toate proprietățile sale utile și, mai presus de toate, pentru a-ți dezvălui gustul și aroma unică.

Primul pas este alegerea apei de calitate. Apa trebuie să fie moale și să nu conțină impurități, cum ar fi clorul, pentru a nu afecta gustul și calitatea ceaiului. Pentru a prepara Sheng Pu-erh, recomandăm utilizarea unei ceainice sau gaiwan de lut pentru a asigura dezvăluirea maximă a gustului său unic. Sheng Pu-erh este foarte ușor de deteriorat, de aceea recomandăm să urmați următoarele reguli:

Temperatura
Se prepară cu apă curată și moale, fără impurități, la temperatura de 90-95 °C
Timpul de preparare
Timpul unei turnări este de 10-30 secunde, crește progresiv cu fiecare turnare
Cantitatea recomandată
Se recomandă 7-9 grame de ceai uscat la 0,8-1 litri de apă (regula de aur)
Cât de mult
Se recomandă să se bea în 8-12 runde de turnări, în funcție de intervalul dintre ele

În general, prepararea corectă a pu-erh-ului nu este doar un mod de a obține un gust și un aromă excelent, ci și o oportunitate de a obține toate proprietățile sale utile. Urmați recomandările și controlați toate etapele preparării pentru a vă bucura de toate avantajele sale și pentru a vă îmbăta în lumea ceaiului tradițional chinezesc. Dacă aveți întrebări, vom fi întotdeauna bucuroși să vă răspundem prin intermediul Telegram sau Whatsapp.


Recenzii (0)

S-ar putea să vă placă

«Cha Dao» Ochiul Phoenix-ului , 50gr.

Acest ceai este recoltat la începutul primăverii în zone înalte de munte. Frunzele tinere și de cali...
300.00 MDL

«Templul Raiului Bingdao», 357gr.

Principalul factor care determină calitatea Pu-erh este totuși materia primă. Un bun meșteșugar va p...
1000.00 MDL

Белый Пион (Бай Мудань), 50gr.

Погрузитесь в мир самого популярного белого чая в Китае - Белого Пиона (Бай Мудань). Этот чай завоев...
180.00 MDL

Feng Huang Dan Tsung - «Tufișuri singuratice din Muntele Phoenix», 50gr.

Feng Huang Dan Cong („Tufe singulare de pe Muntele Phoenix”), care crește în partea de est a provinc...
175.00 MDL