Adresa magazinului: Moldova, or. Chișinău, sectorul Botanica, strada Nicolae Zelinski 26/1

Telefon: +373 79 585 984

E-mail pentru contact: info@cha-dao.md

Program de lucru: Luni-Vineri 10:00-19:00; Sâmbătă 10:00-15:00; Duminică - închis

Shen Puer "Primăvara devreme în pădurea sălbatică Lincang", 357gr.

Regiune: China
(1 evaluare)
1300.00 MDL

În Lincang există mai multe specii de arbori de ceai decât în întreg Yunnanul. De aceea, această zonă de ceai este protejată prin lege. Apropo, aici crește și celebrul Dianhong delicios! Ei bine, acest Pu-Erh vă va cuceri cu dulceața și aroma sa puternică. Doar să nu-l reinfuzați! Tratați acest tânăr îndrăzneț cu respect și vă va răsplăti. Este totuși o recoltă timpurie de primăvară de pe arbori sălbatici! Energia pur și simplu depășește limitele!

Caracteristici

  • Intensitate: 5/10
  • Anul producerii: 2018
  • Concentratie la infuzare: 7/10
  • Tip ceai: Puerh verde (Shen)
Ambalaj (greutate)

Informații suplimentare

Sheng Pu-erh este un ceai chinezesc unic, care trece printr-un proces special de fermentare și maturare, conferindu-i un gust, un aromă și proprietăți utile deosebite. Prepararea corectă (de exemplu, prin metoda turnării) a Sheng Pu-erh este unul dintre factorii-cheie pentru a te bucura de toate proprietățile sale utile și, mai presus de toate, pentru a-ți dezvălui gustul și aroma unică.

Primul pas este alegerea apei de calitate. Apa trebuie să fie moale și să nu conțină impurități, cum ar fi clorul, pentru a nu afecta gustul și calitatea ceaiului. Pentru a prepara Sheng Pu-erh, recomandăm utilizarea unei ceainice sau gaiwan de lut pentru a asigura dezvăluirea maximă a gustului său unic. Sheng Pu-erh este foarte ușor de deteriorat, de aceea recomandăm să urmați următoarele reguli:

Temperatura
Se prepară cu apă curată și moale, fără impurități, la temperatura de 90-95 °C
Timpul de preparare
Timpul unei turnări este de 10-30 secunde, crește progresiv cu fiecare turnare
Cantitatea recomandată
Se recomandă 5-7 grame de ceai uscat la 0,8-1 litri de apă (regula de aur)
Cât de mult
Se recomandă să se bea în 7-9 runde de turnări, în funcție de intervalul dintre ele

În general, prepararea corectă a pu-erh-ului nu este doar un mod de a obține un gust și un aromă excelent, ci și o oportunitate de a obține toate proprietățile sale utile. Urmați recomandările și controlați toate etapele preparării pentru a vă bucura de toate avantajele sale și pentru a vă îmbăta în lumea ceaiului tradițional chinezesc. Dacă aveți întrebări, vom fi întotdeauna bucuroși să vă răspundem prin intermediul Telegram sau Whatsapp.


Recenzii (0)

S-ar putea să vă placă

Palatul Pu-erh "Muguri de aur", 100gr.

Shu Puer - "artilerie grea" printre soiurile de ceai. Se distinge prin gustul său bogat de lemn și p...
350.00 MDL

"Cântec sălbatic în pustie", 100gr.

Știați că pe baza cântecelor culegătorilor de ceai s-a dezvoltat un întreg gen de operă - Opera Huan...
325.00 MDL

To Cha, Fabrica Chuzhncha (CNNP), 100gr.

Aceasta este o marcă clasică de la CNNP. Un Pu-Erh de înaltă calitate. Veți regăsi în el note de nuc...
350.00 MDL

"Maimuța albă" (premium), 50gr.

Acest ceai verde este cultivat pe versanții munților Tai Mu din provincia chineză Fujian. Frunzele t...
105.00 MDL