Adresa magazinului: Moldova, or. Chișinău, sectorul Botanica, strada Nicolae Zelinski 26/1

Telefon: +373 79 585 984

E-mail pentru contact: info@cha-dao.md

Program de lucru: Luni-Vineri 10:00-19:00; Sâmbătă 10:00-15:00; Duminică - închis

Shen Puer "Vârful muntei", 100gr.

Regiune: China
(1 evaluare)
350.00 MDL

Shen puer "Vârful Muntelui" este un ceai puternic cu gust bogat și energie, care nu vă va golește buzunarul. Acest ceai a fost cules în munții Kunlun Shan în primăvara anului 2020 și a fost uscat la soare pentru a deveni catifelat și gustos. Sheng Puer "Vârful Muntelui" ne va oferi o senzație de claritate și liniște, precum și un puternic aromă condimentată, cu gust de miere și note ușor amărui. Din primul înghițitură, ne dă de înțeles că este un ceai de înaltă calitate. Infuzia are o nuanță ușor verde-măslinie și se bea ușor. Ceaiul își dezvăluie gustul și aroma pe parcursul a 7-8 infuzii și relaxează corpul, concentrează mintea și liniștește emoțiile. Sheng Puer "Vârful Muntelui" este alegerea perfectă pentru uzul zilnic. Acesta vă va crește rezistența la stres, va echilibra sistemul imunitar și cardiovascular și vă va ajuta să scăpați de depresie.

Caracteristici

  • Intensitate: 4/10
  • Anul producerii: 2020
  • Concentratie la infuzare: 4/10
  • Tip ceai: Puerh verde (Shen)
Ambalaj (greutate)

Informații suplimentare

Sheng Pu-erh este un ceai chinezesc unic, care trece printr-un proces special de fermentare și maturare, conferindu-i un gust, un aromă și proprietăți utile deosebite. Prepararea corectă (de exemplu, prin metoda turnării) a Sheng Pu-erh este unul dintre factorii-cheie pentru a te bucura de toate proprietățile sale utile și, mai presus de toate, pentru a-ți dezvălui gustul și aroma unică.

Primul pas este alegerea apei de calitate. Apa trebuie să fie moale și să nu conțină impurități, cum ar fi clorul, pentru a nu afecta gustul și calitatea ceaiului. Pentru a prepara Sheng Pu-erh, recomandăm utilizarea unei ceainice sau gaiwan de lut pentru a asigura dezvăluirea maximă a gustului său unic. Sheng Pu-erh este foarte ușor de deteriorat, de aceea recomandăm să urmați următoarele reguli:

Temperatura
Se prepară cu apă curată și moale, fără impurități, la temperatura de 90-95 °C
Timpul de preparare
Timpul unei turnări este de 10-30 secunde, crește progresiv cu fiecare turnare
Cantitatea recomandată
Se recomandă 5-7 grame de ceai uscat la 0,8-1 litri de apă (regula de aur)
Cât de mult
Se recomandă să se bea în 5-7 runde de turnări, în funcție de intervalul dintre ele

În general, prepararea corectă a pu-erh-ului nu este doar un mod de a obține un gust și un aromă excelent, ci și o oportunitate de a obține toate proprietățile sale utile. Urmați recomandările și controlați toate etapele preparării pentru a vă bucura de toate avantajele sale și pentru a vă îmbăta în lumea ceaiului tradițional chinezesc. Dacă aveți întrebări, vom fi întotdeauna bucuroși să vă răspundem prin intermediul Telegram sau Whatsapp.


Recenzii (0)

S-ar putea să vă placă

Ceai cu cimbru, 50gr.

Minunatul ceai negru chinezesc (numit în China ceai roșu) are statutul de remediu natural, fiind fol...
65.00 MDL

"Ginseng oolong", ceai de ginseng, 50gr.

Ceaiul semifermentat unic "Oolong cu ginseng" este cules în munții Nanyue din provincia Hunan. În ar...
180.00 MDL

"Jasmine princiară", 50gr.

Ceaiul verde rafinat cu flori de iasomie. Este recoltat în provincia Hunan și oferă o infuzie transp...
125.00 MDL

Gu Shu "Tuo-cha Shen", 100gr.

Acestea sunt bilele de Pu-Erh (tuocha) cu o greutate de 100 g. În comparație cu tuocha-urile mici, a...
325.00 MDL