Adresa magazinului: Moldova, or. Chișinău, sectorul Botanica, strada Nicolae Zelinski 26/1

Telefon: +373 79 585 984

E-mail pentru contact: info@cha-dao.md

Program de lucru: Luni-Vineri 10:00-19:00; Sâmbătă 10:00-15:00; Duminică - închis

Shen Puer DiginTea verde, 100gr.

Regiune: Yunnan, Menghai
(1 evaluare)
Indisponibil

Новый формат от чайной фабрики "Цзинлун" - Digentea. Переводится как вникать в чай. В основе данного шу лежит облицовочное сырье из Линьцан, не рубленное и обработанное (ферментированное) в округе Мэнхай. Очень ароматный пуэр, имеет широкое количество древесно ореховых оттенков в аромате. Можно промывать два раза, после второго пролива он только начинает отдавать.

Caracteristici

  • Intensitate: 7/10
  • Anul producerii: 2020
  • Concentratie la infuzare: 7/10
  • Tip ceai: Puerh verde (Shen)

Informații suplimentare

Sheng Pu-erh este un ceai chinezesc unic, care trece printr-un proces special de fermentare și maturare, conferindu-i un gust, un aromă și proprietăți utile deosebite. Prepararea corectă (de exemplu, prin metoda turnării) a Sheng Pu-erh este unul dintre factorii-cheie pentru a te bucura de toate proprietățile sale utile și, mai presus de toate, pentru a-ți dezvălui gustul și aroma unică.

Primul pas este alegerea apei de calitate. Apa trebuie să fie moale și să nu conțină impurități, cum ar fi clorul, pentru a nu afecta gustul și calitatea ceaiului. Pentru a prepara Sheng Pu-erh, recomandăm utilizarea unei ceainice sau gaiwan de lut pentru a asigura dezvăluirea maximă a gustului său unic. Sheng Pu-erh este foarte ușor de deteriorat, de aceea recomandăm să urmați următoarele reguli:

Temperatura
Se prepară cu apă curată și moale, fără impurități, la temperatura de 85-95 °C
Timpul de preparare
Timpul unei turnări este de 30-60 secunde, crește progresiv cu fiecare turnare
Cantitatea recomandată
Se recomandă 5-7 grame de ceai uscat la 0,8-1 litri de apă (regula de aur)
Cât de mult
Se recomandă să se bea în 5-7 runde de turnări, în funcție de intervalul dintre ele

În general, prepararea corectă a pu-erh-ului nu este doar un mod de a obține un gust și un aromă excelent, ci și o oportunitate de a obține toate proprietățile sale utile. Urmați recomandările și controlați toate etapele preparării pentru a vă bucura de toate avantajele sale și pentru a vă îmbăta în lumea ceaiului tradițional chinezesc. Dacă aveți întrebări, vom fi întotdeauna bucuroși să vă răspundem prin intermediul Telegram sau Whatsapp.


Recenzii (0)

S-ar putea să vă placă

"Extravaganță", 50gr.

Ceaiul "Feeria" este un ceai negru cu bucăți de papaya, ananas, căpșuni, petale de flori de malvă și...
110.00 MDL

Jing Long "Trei Pagode", 357gr.

Nu-i spune nimănui, dar bătrânul Shu "Cele trei pagode" își simțea foarte tare lipsa surioarei sale ...
850.00 MDL

To Cha "Te Ji", 100gr.

Superb Sheng de la legiuitorii modei Pu-Erh Sheng. Ierburi puține, fructe uscate, prune și conifere....
425.00 MDL

Ming Bei Shui Xian, 50gr.

Min Bei Shui Xian - un rafinat și subtil oolong din regiunea Wuyishan, creat pentru plăcerea și bucu...
175.00 MDL