Shu Puer «Gua Feng Zhai» în bucăți, 50gr.

Regiune: China
(1 evaluare)
Preț: 150.00 MDL

Gua Feng Zhai - cel mai îndepărtat sat din provincia Yunnan. Aproape de granița cu Laos. Electricitatea a fost adusă acolo abia în anul 2004. În acest sat se află trei vechi grădini de ceai (Cha Wan Shu, Cha Pin și Bai Sha He), în care cresc doar arbori de ceai antici. Și ceaiul obținut este la fel. Ecologic, prelucrat aproape exclusiv manual, uneori instabil, dar întotdeauna puternic și "înstăritor". În sensul că oferă starea de ceai. Din anul 2005, toate imperfecțiunile asamblării au fost eliminate și avem în față un adevărat bătrân înțelept al ceaiului. Clasicul Pu-Erh Shu.

Caracteristici suplimentare

  • Intensitate: 4/10
  • Anul producerii: 2005
  • Concentratie la infuzare: 5/10
  • Tip ceai: Puer negru (Shu)

Cum se prepară corect

Temperatura
Se prepară cu apă curată și moale, fără impurități, la temperatura de 85-95 °C
Timpul de preparare
Timpul unei turnări este de 20-30 secunde, crește progresiv cu fiecare turnare
Cantitatea recomandată
Se recomandă 4-7 grame de ceai uscat la 0,8-1 litri de apă (regula de aur)
Cât de mult
Se recomandă să se bea în 4-5 runde de turnări, în funcție de intervalul dintre ele

Recenzii (0)

S-ar putea să vă placă

Ceai din plante «Finetea Naturii», (30 pliculețe a câte 1.5 g), 45gr.

Ceaiul din plante «Finetea Naturii» este un buchet armonios de plante naturale, care oferă un parfum...
65.00 MDL

«Mysterious Asia», 50gr.

Ceaiul negru cu coajă de portocală și bucăți de ghimbir. Acest ceai tonifiant și antioxidant vă va o...
85.00 MDL

Ceai albastru thailandez «Anchan», 50gr.

Anchan, cunoscut și sub numele de ceai albastru, sunt boboci uscați ai lianei erbacee Clitoria terna...
200.00 MDL

Ceai verde indian cu aromă de căpșuni, regiunea Assam, 50gr.

Descoperiți plăcerea suculentă cu ceaiul verde indian cu aromă de căpșuni din regiunea Assam. Aceast...
85.00 MDL