Shu Puer Jing Long «Tibetan», 357gr.

Regiune: China
(4 evaluări)
Indisponibil

Monahii tibetani beau și ei Pu-Erh și îl iubesc foarte mult. Odată, Dalai Lama chiar și-a trimis asistentul la fabrica Xia Guan pentru a verifica cum se produce Pu-Erh și pentru a-și comanda propria mică cantitate. Ce concluzie trebuie să tragem când vedem în numele ceaiului "tibetan"? În primul rând, acesta este întotdeauna un ceai fără adaosuri. În al doilea rând, are un gust mai puternic și pronunțat. Ceaiul se prepară foarte concentrat. În al treilea rând, are un miros mai intens. Pentru cunoscători, acesta poate părea prea puternic. Toate acestea se datorează faptului că tibetanii consumă foarte rar ceaiul în forma sa pură.

Caracteristici suplimentare

  • Intensitate: 6/10
  • Anul producerii: 2016
  • Concentratie la infuzare: 5/10
  • Tip ceai: Puer negru (Shu)

S-ar putea să vă placă

Lao Puer «Vechi», 357gr.

Bun Puer de zi cu zi. Se extrage într-un ulei bun. Tonifică bine. Nota principală este pădurea toamn...
950.00 MDL

Ceai verde indian cu aromă de mango, regiunea Assam, 50gr.

Cufundați-vă în lumea plăcerilor tropicale cu ceaiul verde indian cu aromă de mango din regiunea Ass...
85.00 MDL

«Passion», 50gr.

"Passiunea" este un ceai negru din India. În buchetul său veți găsi bucăți de ananas, caise și petal...
140.00 MDL

To Cha «Fructul celor doi dragoni», 100gr.

Uitați-vă atent! Ambalajul a fost făcut asemănător cu cel de la Tulîn :-) Pentru un iubitor de ceai ...
325.00 MDL