Shu Puer Jing Long «Tibetan», 357gr.

Regiune: China
(4 evaluări)
Indisponibil

Monahii tibetani beau și ei Pu-Erh și îl iubesc foarte mult. Odată, Dalai Lama chiar și-a trimis asistentul la fabrica Xia Guan pentru a verifica cum se produce Pu-Erh și pentru a-și comanda propria mică cantitate. Ce concluzie trebuie să tragem când vedem în numele ceaiului "tibetan"? În primul rând, acesta este întotdeauna un ceai fără adaosuri. În al doilea rând, are un gust mai puternic și pronunțat. Ceaiul se prepară foarte concentrat. În al treilea rând, are un miros mai intens. Pentru cunoscători, acesta poate părea prea puternic. Toate acestea se datorează faptului că tibetanii consumă foarte rar ceaiul în forma sa pură.

Caracteristici suplimentare

  • Intensitate: 6/10
  • Anul producerii: 2016
  • Concentratie la infuzare: 5/10
  • Tip ceai: Puer negru (Shu)

S-ar putea să vă placă

«Green Lemon», 50gr.

Ceaiul verde cu bucățele de lămâie, ananas, fructul pasiunii și kiwi. Această minunată combinație es...
150.00 MDL

Ceainic Yixing «Xi Shi», 135 ml (3 culori)

Ordnat și modest. Un ceainic miniatural foarte plăcut. Perfect pentru experimente cu ceai....
500.00 MDL

Ceai albastru thailandez «Anchan», 50gr.

Anchan, cunoscut și sub numele de ceai albastru, sunt boboci uscați ai lianei erbacee Clitoria terna...
200.00 MDL

Cafea boabe Tucano «Brazil & Ethiopia», 200gr.

Tucano Brazil & Ethiopia — este un blend vibrant de 100% arabica, creat pentru un espresso suculent ...
200.00 MDL