Shu Puer Jing Long «Tibetan», 357gr.

Regiune: China
(8 evaluări)
Preț: 1100.00 MDL

Monahii tibetani beau și ei Pu-Erh și îl iubesc foarte mult. Odată, Dalai Lama chiar și-a trimis asistentul la fabrica Xia Guan pentru a verifica cum se produce Pu-Erh și pentru a-și comanda propria mică cantitate. Ce concluzie trebuie să tragem când vedem în numele ceaiului "tibetan"? În primul rând, acesta este întotdeauna un ceai fără adaosuri. În al doilea rând, are un gust mai puternic și pronunțat. Ceaiul se prepară foarte concentrat. În al treilea rând, are un miros mai intens. Pentru cunoscători, acesta poate părea prea puternic. Toate acestea se datorează faptului că tibetanii consumă foarte rar ceaiul în forma sa pură.

Caracteristici suplimentare

  • Intensitate: 6/10
  • Anul producerii: 2016
  • Concentratie la infuzare: 5/10
  • Tip ceai: Puer negru (Shu)

Cum se prepară corect

Temperatura
Se prepară cu apă curată și moale, fără impurități, la temperatura de 95-100 °C
Timpul de preparare
Timpul unei turnări este de 10-30 secunde, crește progresiv cu fiecare turnare
Cantitatea recomandată
Se recomandă 5-7 grame de ceai uscat la 0,8-1 litri de apă (regula de aur)
Cât de mult
Se recomandă să se bea în 8-10 runde de turnări, în funcție de intervalul dintre ele

Recenzii (0)

S-ar putea să vă placă

Ceai din plante «Multivitamin», (30 pliculețe a câte 1,5 g), 45gr.

Ceaiul din plante «Multivitamin» este o sursă naturală de vitamine care oferă organismului un boost ...
65.00 MDL

Cha Hai Samadoyo LV01A-500 «Degustatorul de Ceai», 500 ml.

Cha Hai Samadoyo LV01A-500, cu o capacitate de 500 ml, este un accesoriu stilat și funcțional pentru...
750.00 MDL

To Cha «Zorie», 100gr.

Această versiune de puerh shu este compusă dintr-un amestec de frunze de dimensiuni mari și se carac...
300.00 MDL

Ceai din plante «Bronho Plus», (30 pliculețe a câte 1,5 g), 45gr.

Ceaiul din plante «Bronho Plus» este creat pentru a susține sănătatea căilor respiratorii, ajutând l...
65.00 MDL