Shu Puer Jing Long «Tibetan», 357gr.

Regiune: China
(4 evaluări)
Preț: 1100.00 MDL

Monahii tibetani beau și ei Pu-Erh și îl iubesc foarte mult. Odată, Dalai Lama chiar și-a trimis asistentul la fabrica Xia Guan pentru a verifica cum se produce Pu-Erh și pentru a-și comanda propria mică cantitate. Ce concluzie trebuie să tragem când vedem în numele ceaiului "tibetan"? În primul rând, acesta este întotdeauna un ceai fără adaosuri. În al doilea rând, are un gust mai puternic și pronunțat. Ceaiul se prepară foarte concentrat. În al treilea rând, are un miros mai intens. Pentru cunoscători, acesta poate părea prea puternic. Toate acestea se datorează faptului că tibetanii consumă foarte rar ceaiul în forma sa pură.

Caracteristici suplimentare

  • Intensitate: 6/10
  • Anul producerii: 2016
  • Concentratie la infuzare: 5/10
  • Tip ceai: Puer negru (Shu)

Cum se prepară corect

Temperatura
Se prepară cu apă curată și moale, fără impurități, la temperatura de 95-100 °C
Timpul de preparare
Timpul unei turnări este de 10-30 secunde, crește progresiv cu fiecare turnare
Cantitatea recomandată
Se recomandă 5-7 grame de ceai uscat la 0,8-1 litri de apă (regula de aur)
Cât de mult
Se recomandă să se bea în 8-10 runde de turnări, în funcție de intervalul dintre ele

Recenzii (0)

S-ar putea să vă placă

«Gu Shu Ya Bao», muguri sălbatici din copacii de pu-erh, Jin Lun, 50gr.

"Gu Shu Ya Bao" – muguri sălbatici de pe copacii de pu-erh, Jin Lun, 2021. Combinând cele mai bune c...
250.00 MDL

Jing Long «Trei Pagode», 357gr.

Nu-i spune nimănui, dar bătrânul Shu "Cele trei pagode" își simțea foarte tare lipsa surioarei sale ...
850.00 MDL

«Împăratul Cerului», 200gr.

Shu Puer «Împăratul Cerului» este alegerea adevăraților gurmanzi. Gustul său intens și profund, cu n...
650.00 MDL

Ceai negru indian cu frunze mari, regiunea Assam, 50gr.

Cufundați-vă în lumea plăcerii autentice cu ceaiul negru indian cu frunze mari, de calitate superioa...
85.00 MDL