Shu Puer Jing Long «Tibetan» în bucăți, 50gr.

Regiune: China
(1 evaluare)
Indisponibil

Monahii tibetani beau și ei Pu-Erh și îl iubesc foarte mult. Odată, Dalai Lama chiar și-a trimis asistentul la fabrica Xia Guan pentru a verifica cum se produce Pu-Erh și pentru a-și comanda propria mică cantitate. Ce concluzie trebuie să tragem când vedem în numele ceaiului "tibetan"? În primul rând, acesta este întotdeauna un ceai fără adaosuri. În al doilea rând, are un gust mai puternic și pronunțat. Ceaiul se prepară foarte concentrat. În al treilea rând, are un miros mai intens. Pentru cunoscători, acesta poate părea prea puternic. Toate acestea se datorează faptului că tibetanii consumă foarte rar ceaiul în forma sa pură.

Caracteristici suplimentare

  • Intensitate: 6/10
  • Anul producerii: 2016
  • Concentratie la infuzare: 5/10
  • Tip ceai: Puer negru (Shu)

S-ar putea să vă placă

Cafea boabe Tucano «Decaf», Arabica premium, 200gr.

Tucano Decaf — este 100% Arabica de specialitate dintr-o regiune montană, procesată printr-o metodă ...
220.00 MDL

«Stăpânul arborelui de ceai», arbori bătrâni din Yiwu, 100gr.

Shu Pu-erh «Stăpânul arborelui de ceai» este un disc puternic, matur, de 100 de grame, provenit de l...
375.00 MDL

Ceai negru de tip cărămidă Yanloudun, 260gr.

Conform legendei, în orașul Yanloudun a început cultivarea primului ceai din China. Cu timpul, acest...
500.00 MDL

Ceainic din argilă Yixing «Shui Pin Hu» Flori, 150 ml.

Argila Yixing este renumită pentru capacitatea sa unică de a conferi un caracter și o profunzime deo...
1450.00 MDL