Shu Puer Jing Long «Tibetan» în bucăți, 50gr.

Regiune: China
(1 evaluare)
Indisponibil

Monahii tibetani beau și ei Pu-Erh și îl iubesc foarte mult. Odată, Dalai Lama chiar și-a trimis asistentul la fabrica Xia Guan pentru a verifica cum se produce Pu-Erh și pentru a-și comanda propria mică cantitate. Ce concluzie trebuie să tragem când vedem în numele ceaiului "tibetan"? În primul rând, acesta este întotdeauna un ceai fără adaosuri. În al doilea rând, are un gust mai puternic și pronunțat. Ceaiul se prepară foarte concentrat. În al treilea rând, are un miros mai intens. Pentru cunoscători, acesta poate părea prea puternic. Toate acestea se datorează faptului că tibetanii consumă foarte rar ceaiul în forma sa pură.

Caracteristici suplimentare

  • Intensitate: 6/10
  • Anul producerii: 2016
  • Concentratie la infuzare: 5/10
  • Tip ceai: Puer negru (Shu)

S-ar putea să vă placă

Ceai din plante «Pentru Ea», 50gr.

Ceaiul din plante «Pentru Ea» este un amestec armonios, creat special pentru susținerea organismul...
55.00 MDL

«Kenyan Purple», 50gr.

Ceaiul Kenyan Purple este un ceai verde obținut doar din frunzele purpurii, bogate în antocianine. F...
230.00 MDL

«Caravana de cai din Ninger», 357gr.

Acest puer special din districtul Ninger reprezintă o raritate, dedicată aniversării Drumului Ceaiul...
1100.00 MDL

Jin Lun «Osmanthus», minituo cu flori de arbore de scorțișoară, 6gr.

Shu Puer "Jin Lun" cu osmanthus - minituo-uri elegante, decorate cu petale parfumate de osmanthus. A...
20.00 MDL