Shu Puer Shu cu Lavanda, 50gr.

Regiune: China
(5 evaluări)
Indisponibil

Выдержанный черный прессованный чай пу-эр с добавлением цветов лаванды. При заваривании получаем душистый настой с непревзойденным ароматом лаванды. Удачно подходит для вечернего чаепития в семейном кругу.

Caracteristici

  • Intensitate: 4/10
  • Anul producerii: 2021
  • Concentratie la infuzare: 4/10
  • Tip ceai: Puerh negru (Shu)

Informații suplimentare

Shu Puerh este una dintre cele mai unice varietăți de ceai, care își obține gustul și aroma distincte datorită unui proces special de fermentare și maturare. Departe de asta, prepararea corectă a Shu Puerh este unul dintre factorii cheie pentru a dezvălui toate calitățile sale gustative și aromatice și pentru a păstra toate proprietățile sale benefice.

Unul dintre primii pași în prepararea corectă a Shu Puerh este utilizarea apei de calitate. Apa trebuie să fie moale și să nu conțină impurități, clor și alte substanțe nocive care pot afecta negativ gustul și calitatea ceaiului. În continuare, pentru prepararea (prin metoda turnării) vă recomandăm să utilizați o cană de ceai de lut sau o gaiwan specială, care va asigura o dezvăluire maximă a aromelor și a gusturilor. Vă recomandăm să urmați următoarele reguli:

Temperatura
Se prepară cu apă curată și moale, fără impurități, la temperatura de 80-90 °C
Timpul de preparare
Timpul unei turnări este de 10-30 secunde, crește progresiv cu fiecare turnare
Cantitatea recomandată
Se recomandă 4-7 grame de ceai uscat la 0,8-1 litri de apă (regula de aur)
Cât de mult
Se recomandă să se bea în 2-4 runde de turnări, în funcție de intervalul dintre ele

Aceste recomandări sunt perfecte atunci când aveți un vas corespunzător pentru prepararea ceaiului. Cu toate acestea, dacă nu aveți o cană de ceai, nu vă disperați! Puteți prepara Shu Puerh în diferite recipiente, cum ar fi o termos (o variantă excelentă pentru călătorii sau la locul de muncă) sau într-un izipot. Cel mai important este să urmați criteriile specifice, să controlați temperatura apei și timpul de preparare pentru a dezvălui toate calitățile gustative și aromatice ale ceaiului și pentru a păstra proprietățile sale benefice.


Recenzii (0)

S-ar putea să vă placă

Ceainic Samadoyo S-051h, 900 ml, 0gr.

Principala caracteristică a acestui ceainic este spirală filtrantă în vârful nasului. Pentru estetic...
850.00 MDL

«Ceylon №12», 50gr.

Cultivat înalt în munți, ceaiul negru ceylonez "Ceylon Nr. 12" este considerat unul dintre cele mai ...
100.00 MDL

To Cha, Fabrica Chuzhncha (CNNP), 100gr.

Aceasta este o marcă clasică de la CNNP. Un Pu-Erh de înaltă calitate. Veți regăsi în el note de nuc...
350.00 MDL

«Pârâul de munte», 50gr.

Ceaiul negru clasic cu frunze mari "Râul Muntos" provine din câmpiile și dealurile Sri Lankăi. Are o...
95.00 MDL