Adresa magazinului: Moldova, or. Chișinău, sectorul Botanica, strada Nicolae Zelinski 26/1

Telefon: +373 79 585 984

E-mail pentru contact: info@cha-dao.md

Program de lucru: Luni-Vineri 10:00-19:00; Sâmbătă 10:00-15:00; Duminică - închis

Shu Puer To Cha "Marele Dragon", 100gr.

Regiune: China
(5 evaluări)
300.00 MDL

Shu Puerh "Marele Dragon" (puerh negru) este comprimat sub forma unei căni de ceai și reprezintă unul dintre cele mai bune exemple de gust clasic de puerh. Amestecul de frunze de dimensiuni medii și mari oferă o infuzie întunecată, densă, cu un gust de prună și lemn și un postgust lung și dulce. Ceaiul se deschide perfect în orice tip de recipient și este potrivit pentru preparare în ceainic, cafetieră de tip french press, termos sau direct în ceașcă. Puerh-ul de la fabrica de ceai Jing Lung este comprimat doar prin tehnici naturale și nu conține zahăr, gluten sau organisme modificate genetic! Acest energizant natural este potrivit pentru ceaiurile de zi cu zi, în special dacă vă place sportul și duceți un stil de viață sănătos - puerh-ul oferă energie, îmbunătățește metabolismul și menține organismul în formă. Este potrivit ca set de cadou pentru persoana iubită, prietenă, soție, soț, tată și pentru tată, bunic, fiu, coleg, profesor, șef, mamă și pentru mamă, bunica, fiică, soră, soție, profesoară, director, șef, prieten.

Caracteristici

  • Intensitate: 6/10
  • Anul producerii: 2021
  • Concentratie la infuzare: 6/10
  • Tip ceai: Puerh negru (Shu)
Ambalaj (greutate)

Informații suplimentare

Shu Puerh este una dintre cele mai unice varietăți de ceai, care își obține gustul și aroma distincte datorită unui proces special de fermentare și maturare. Departe de asta, prepararea corectă a Shu Puerh este unul dintre factorii cheie pentru a dezvălui toate calitățile sale gustative și aromatice și pentru a păstra toate proprietățile sale benefice.

Unul dintre primii pași în prepararea corectă a Shu Puerh este utilizarea apei de calitate. Apa trebuie să fie moale și să nu conțină impurități, clor și alte substanțe nocive care pot afecta negativ gustul și calitatea ceaiului. În continuare, pentru prepararea (prin metoda turnării) vă recomandăm să utilizați o cană de ceai de lut sau o gaiwan specială, care va asigura o dezvăluire maximă a aromelor și a gusturilor. Vă recomandăm să urmați următoarele reguli:

Temperatura
Se prepară cu apă curată și moale, fără impurități, la temperatura de 95-98 °C
Timpul de preparare
Timpul unei turnări este de 10-30 secunde, crește progresiv cu fiecare turnare
Cantitatea recomandată
Se recomandă 4-7 grame de ceai uscat la 0,8-1 litri de apă (regula de aur)
Cât de mult
Se recomandă să se bea în 3-5 runde de turnări, în funcție de intervalul dintre ele

Aceste recomandări sunt perfecte atunci când aveți un vas corespunzător pentru prepararea ceaiului. Cu toate acestea, dacă nu aveți o cană de ceai, nu vă disperați! Puteți prepara Shu Puerh în diferite recipiente, cum ar fi o termos (o variantă excelentă pentru călătorii sau la locul de muncă) sau într-un izipot. Cel mai important este să urmați criteriile specifice, să controlați temperatura apei și timpul de preparare pentru a dezvălui toate calitățile gustative și aromatice ale ceaiului și pentru a păstra proprietățile sale benefice.


Recenzii (0)

S-ar putea să vă placă

Lao Tsung Shui Xiang, 50gr.

Lao Zun Shui Xian este un oolong puternic fermentat din regiunea Wuyishan, recoltat în toamna anului...
300.00 MDL

"Fierea", 50gr.

Ceaiul chinezesc Sencha, care conține mugur de ceai, cu adaos de petale de trandafir și de malvă alb...
110.00 MDL

Dian Hong "Încantată de trandafir", 200gr.

Combinația clasică și testată în timp dintre ceaiul negru și trandafir. Un ceai foarte revigorant și...
675.00 MDL

Jin Jun Mei (Sprincene de aur), 50gr.

Acesta nu este ceai, ci o operă de artă. Când l-am gustat pentru prima dată în Țara Dragonului, am î...
150.00 MDL