Shu Puer Menghai «Fenixul lui Bang Zhang», 50gr.

Regiune: China
(1 evaluare)
190.00 MDL

În acest Pu-erh - toate nuanțele de maro! Comprimare densă și mei zis yan (aromă de prune). Infuzia de rubin-maro captivează cu un gust catifelat, dulceața gemului de cireșe, o bucată de ciocolată amară și un vârf de nucșoară. Gustul secundar diluează tot acest nectar cu o amărăciune delicată de sâmbure de măr. Un Pu-erh Shu excelent și revigorant cu un tonus persistent și o conștiință completă a corpului și spiritului.

Caracteristici

  • Intensitate: 6/10
  • Anul producerii: 2019
  • Concentratie la infuzare: 6/10
  • Tip ceai: Puerh negru (Shu)
Ambalaj (greutate)

Informații suplimentare

Shu Puerh este una dintre cele mai unice varietăți de ceai, care își obține gustul și aroma distincte datorită unui proces special de fermentare și maturare. Departe de asta, prepararea corectă a Shu Puerh este unul dintre factorii cheie pentru a dezvălui toate calitățile sale gustative și aromatice și pentru a păstra toate proprietățile sale benefice.

Unul dintre primii pași în prepararea corectă a Shu Puerh este utilizarea apei de calitate. Apa trebuie să fie moale și să nu conțină impurități, clor și alte substanțe nocive care pot afecta negativ gustul și calitatea ceaiului. În continuare, pentru prepararea (prin metoda turnării) vă recomandăm să utilizați o cană de ceai de lut sau o gaiwan specială, care va asigura o dezvăluire maximă a aromelor și a gusturilor. Vă recomandăm să urmați următoarele reguli:

Temperatura
Se prepară cu apă curată și moale, fără impurități, la temperatura de 95-100 °C
Timpul de preparare
Timpul unei turnări este de 10-30 secunde, crește progresiv cu fiecare turnare
Cantitatea recomandată
Se recomandă 5-8 grame de ceai uscat la 0,8-1 litri de apă (regula de aur)
Cât de mult
Se recomandă să se bea în 5-8 runde de turnări, în funcție de intervalul dintre ele

Aceste recomandări sunt perfecte atunci când aveți un vas corespunzător pentru prepararea ceaiului. Cu toate acestea, dacă nu aveți o cană de ceai, nu vă disperați! Puteți prepara Shu Puerh în diferite recipiente, cum ar fi o termos (o variantă excelentă pentru călătorii sau la locul de muncă) sau într-un izipot. Cel mai important este să urmați criteriile specifice, să controlați temperatura apei și timpul de preparare pentru a dezvălui toate calitățile gustative și aromatice ale ceaiului și pentru a păstra proprietățile sale benefice.


Recenzii (0)

S-ar putea să vă placă

Da Hong Pao «Halatul mare și roșu», DHP, 50gr.

Despre acest ceai au fost create sute de legende și mituri chinezești. Despre el au fost scrise zeci...
225.00 MDL

Калебас керамический «Keep Calm», 350 мл., 1gr.

Представляем вам керамический калебас "Keep Calm" объемом 350 мл. Этот калебас изготовлен из высокок...
375.00 MDL

Термочашка Coffee time Cat, 450 мл., 1gr.

Воплотите свою любовь к кошкам с термочашкой Coffee time Cat. Эта изысканная термочашка объемом 450 ...
350.00 MDL

«Melcul verde», 50gr.

Ceaiul verde chinezesc din provincia Hunan. La infuzare, oferă un lichid de culoare galben deschis c...
110.00 MDL