Ceai negru «Black fleece from Esteri gardens», 50gr.

Regiune: Georgia
(1 evaluare)
Preț: 160.00 MDL

În Georgia există trei tipuri de producători de ceai. Primii folosesc metoda de recoltare în formă de pătrate și sunt ghidați de instrucțiunile crescătoriei de maimuțe din Sukhumi. Ceaiul lor este ieftin și de calitate scăzută. A doua categorie este cea a meșterilor de elită. Ei recoltează ceaiul doar de pe arborii sălbatici și doar în luna nouă. Ceaiul lor este bun, dar foarte scump. Și apoi există producătorii obișnuiți de ceai. Sunt muncitori conștiincioși și harnici. Ceaiul lor este de calitate și la un preț bun. În acest ceai nu se observă frunzele în spirală datorită tehnologiei imperfecte. Cu alte cuvinte, au existat, dar au fost rupte în timpul procesului de prăjire. Gustul a rămas. De altfel, în ceea ce privește gustul, aduce a Dian Hong. Merită să încercați!

Caracteristici suplimentare

  • Intensitate: 4/10
  • Concentratie la infuzare: 2/10
  • Tip ceai: Ceai negru clasic

Cum se prepară corect

Temperatura
Se prepară cu apă curată și moale, fără impurități, la temperatura de 95-100 °C
Timpul de preparare
Timpul unei turnări este de 10-30 secunde, crește progresiv cu fiecare turnare
Cantitatea recomandată
Se recomandă 5-7 grame de ceai uscat la 0,8-1 litri de apă (regula de aur)
Cât de mult
Se recomandă să se bea în 1-3 runde de turnări, în funcție de intervalul dintre ele

Recenzii (0)

S-ar putea să vă placă

«Sparks of Champagne», 50gr.

O combinație neobișnuită de ceai negru și ceai verde cu adaos de flori de Viola (gălbenele) și frunz...
125.00 MDL

«Green Snail», 50gr.

Ceaiul verde chinezesc din provincia Hunan. La infuzare, oferă un lichid de culoare galben deschis c...
150.00 MDL

«Legend of Ceylon», 50gr.

Ceai negru din regiunea Uva din înaltul Ceylonului. Oferă o infuzie aurie-roșiatică cu un gust și un...
100.00 MDL

Rooibos «Red Cherry», 50gr.

Băutura etnică sud-africană Rooibos "Vișina roșu" este un rooibos clasic cu adaos de bucăți de căpșu...
125.00 MDL