Adresa magazinului: Moldova, or. Chișinău, sectorul Botanica, strada Nicolae Zelinski 26/1

Telefon: +373 79 585 984

E-mail pentru contact: info@cha-dao.md

Program de lucru: Luni-Vineri 10:00-19:00; Sâmbătă 10:00-15:00; Duminică - închis

Ceai verde "Bujorul alb" (premium), 50gr.

Regiune: China
(1 evaluare)
150.00 MDL

Cel mai rar ceai alb chinezesc, recoltat la începutul primăverii în provincia Fujian, la o altitudine de aproximativ 1500 de metri. Frunzele nu sunt rulate după recoltare, ci sunt supuse unei scurte fermentații și apoi uscate imediat. Mugurii de ceai păstrează culoarea lor argintie, de aceea astfel de ceaiuri sunt numite "albe". La infuzare oferă o infuzie transparentă cu aromă proaspătă și un gust catifelat floral. O plăcere incredibil de subtilă! Proprietăți: Energizant, Revigorant, Pentru slăbit, Pentru femei.

Caracteristici

  • Intensitate: 3/10
  • Anul producerii: 2021
  • Concentratie la infuzare: 3/10
  • Tip ceai: Ceaiul verde (Liu-Cha)
Ambalaj (greutate)

Informații suplimentare

Ceaiul verde chinezesc nu este doar o gustare rafinată, ci și o băutură sănătoasă care poate ajuta la îmbunătățirea stării generale de sănătate. Cu toate acestea, pentru a obține beneficiul maxim din ceai, este important să-l preparați corect. În primul rând, trebuie să acordați atenție calității apei folosite pentru preparare.

Utilizarea apei de proastă calitate poate reduce calitatea ceaiului și poate afecta gustul și aroma sa. Cel mai bine este să folosiți apă filtrată sau apă potabilă de înaltă calitate, deoarece nu conține impurități inutile (cum ar fi clorul) și minerale, care pot afecta gustul ceaiului. Ar trebui să renunțați la utilizarea apei fierte, deoarece poate deteriora gustul și aroma ceaiului. Este foarte greu să stricați ceaiul verde, dar recomandăm să urmați următoarele reguli:

Temperatura
Se prepară cu apă curată și moale, fără impurități, la temperatura de 80-90 °C
Timpul de preparare
Timpul unei turnări este de 20-120 secunde, crește progresiv cu fiecare turnare
Cantitatea recomandată
Se recomandă 4-7 grame de ceai uscat la 0,8-1 litri de apă (regula de aur)
Cât de mult
Se recomandă să se bea în 2-4 runde de turnări, în funcție de intervalul dintre ele

Caracteristica ceaiului verde este că are un gust și o aromă delicată, care trebuie să fie dezvăluite prin metoda corectă de preparare (de exemplu, metoda de turnare). Pentru aceasta, trebuie să utilizați apă cu o temperatură de cel mult 80-90 (90 grade este limita pentru ceaiul verde) grade Celsius și să nu preparați ceaiul prea mult timp, pentru a nu deteriora gustul delicat. Timpul ideal de infuzare a ceaiului verde este de la 30 de secunde până la 3 minute. Și dacă aveți întrebări, suntem întotdeauna bucuroși să le răspundem, scrieți-ne pe Telegram sau Whatsapp.


Recenzii (0)

S-ar putea să vă placă

Pudră de cacao "Bună dimineața", 1000gr.

Mulților dintre noi, obișnuiți cu soiurile rafinate de ceai Pu-Erh și Tie Guan Yin, s-ar putea să li...
500.00 MDL

Bulangshan "Armonia apei", 357gr.

Acest Sheng tânăr, dar deja serios, este produs în Manhai la fabrica Bulangshan Gu Men, care înseamn...
950.00 MDL

Haiwan "9948", 357gr.

Ați avut acele zile când vă simțiți atât de agitați încât este greu să vă opriți? Termene limită urg...
1750.00 MDL

"Mii de crini din Shaanxi", 200gr.

Muncitorii chinezi au presat în această plăcintă cele mai alese flori de crin. În medicina chineză v...
700.00 MDL