Ceai verde «White Peon», 50gr.

Regiune: China
(1 evaluare)
Preț: 150.00 MDL

Cel mai rar ceai alb chinezesc, recoltat la începutul primăverii în provincia Fujian, la o altitudine de aproximativ 1500 de metri. Frunzele nu sunt rulate după recoltare, ci sunt supuse unei scurte fermentații și apoi uscate imediat. Mugurii de ceai păstrează culoarea lor argintie, de aceea astfel de ceaiuri sunt numite "albe". La infuzare oferă o infuzie transparentă cu aromă proaspătă și un gust catifelat floral. O plăcere incredibil de subtilă! Proprietăți: Energizant, Revigorant, Pentru slăbit, Pentru femei.

Caracteristici suplimentare

  • Intensitate: 3/10
  • Concentratie la infuzare: 3/10
  • Tip ceai: Ceaiul verde (Liu-Cha)

Cum se prepară corect

Temperatura
Se prepară cu apă curată și moale, fără impurități, la temperatura de 80-90 °C
Timpul de preparare
Timpul unei turnări este de 20-120 secunde, crește progresiv cu fiecare turnare
Cantitatea recomandată
Se recomandă 4-7 grame de ceai uscat la 0,8-1 litri de apă (regula de aur)
Cât de mult
Se recomandă să se bea în 2-4 runde de turnări, în funcție de intervalul dintre ele

Recenzii (0)

S-ar putea să vă placă

Chahai QH-TC16 «Frunza verde», 200 ml.

Vă prezentăm frumosul chahai QH-TC16 „Frunza verde” cu o capacitate de 200 ml. Acest chahai este fab...
350.00 MDL

«Gu Shu Ya Bao», muguri sălbatici din copacii de pu-erh, Jin Lun, 50gr.

"Gu Shu Ya Bao" – muguri sălbatici de pe copacii de pu-erh, Jin Lun, 2021. Combinând cele mai bune c...
250.00 MDL

Chaban «Model», nuc, 13.7x13.7 cm.

Chabanul «Model» este un accesoriu rafinat pentru ceremonia ceaiului, realizat din lemn natural de n...
900.00 MDL

Dian Hong cu crizantemă în lămâie tânără, 15gr.

«Dian Hong cu crizantemă în lămâie tânără» — este un ceai nu doar pentru gust, ci și pentru estetică...
60.00 MDL