Ceai verde «Bujorul alb» (premium), 50gr.

Regiune: China
(1 evaluare)
150.00 MDL

Cel mai rar ceai alb chinezesc, recoltat la începutul primăverii în provincia Fujian, la o altitudine de aproximativ 1500 de metri. Frunzele nu sunt rulate după recoltare, ci sunt supuse unei scurte fermentații și apoi uscate imediat. Mugurii de ceai păstrează culoarea lor argintie, de aceea astfel de ceaiuri sunt numite "albe". La infuzare oferă o infuzie transparentă cu aromă proaspătă și un gust catifelat floral. O plăcere incredibil de subtilă! Proprietăți: Energizant, Revigorant, Pentru slăbit, Pentru femei.

Caracteristici

  • Intensitate: 3/10
  • Concentratie la infuzare: 3/10
  • Tip ceai: Ceaiul verde (Liu-Cha)
Ambalaj (greutate)

Informații suplimentare

Temperatura
Se prepară cu apă curată și moale, fără impurități, la temperatura de 80-90 °C
Timpul de preparare
Timpul unei turnări este de 20-120 secunde, crește progresiv cu fiecare turnare
Cantitatea recomandată
Se recomandă 4-7 grame de ceai uscat la 0,8-1 litri de apă (regula de aur)
Cât de mult
Se recomandă să se bea în 2-4 runde de turnări, în funcție de intervalul dintre ele

Recenzii (0)

S-ar putea să vă placă

Mix de fructe «Livada de cirese», 50gr.

Amestec natural de fructe pe bază de hibiscus, cu bucăți de măceșe, mere și cireșe, coajă de portoca...
90.00 MDL

Dian Hong presat în bambus, 220gr.

Dian Hong Zhutun este un ceai roșu presat sub formă de tablete. Cele 20 de tablete, fiecare cântărin...
600.00 MDL

Ceai GABA (de munte, negru), 50gr.

Chaiul GABA de referință este cultivat în munții Alishan, la o altitudine de 1.200 de metri. Recolta...
300.00 MDL

«Picior de Crab», 357gr.

Shu Puer „Picior de Crab”, cu o greutate de 357 de grame, reprezintă o combinație unică între cultur...
1600.00 MDL