Ceai verde «White Peon», 50gr.

Regiune: China
(1 evaluare)
Preț: 150.00 MDL

Cel mai rar ceai alb chinezesc, recoltat la începutul primăverii în provincia Fujian, la o altitudine de aproximativ 1500 de metri. Frunzele nu sunt rulate după recoltare, ci sunt supuse unei scurte fermentații și apoi uscate imediat. Mugurii de ceai păstrează culoarea lor argintie, de aceea astfel de ceaiuri sunt numite "albe". La infuzare oferă o infuzie transparentă cu aromă proaspătă și un gust catifelat floral. O plăcere incredibil de subtilă! Proprietăți: Energizant, Revigorant, Pentru slăbit, Pentru femei.

Caracteristici suplimentare

  • Intensitate: 3/10
  • Concentratie la infuzare: 3/10
  • Tip ceai: Ceaiul verde (Liu-Cha)

Cum se prepară corect

Temperatura
Se prepară cu apă curată și moale, fără impurități, la temperatura de 80-90 °C
Timpul de preparare
Timpul unei turnări este de 20-120 secunde, crește progresiv cu fiecare turnare
Cantitatea recomandată
Se recomandă 4-7 grame de ceai uscat la 0,8-1 litri de apă (regula de aur)
Cât de mult
Se recomandă să se bea în 2-4 runde de turnări, în funcție de intervalul dintre ele

Recenzii (0)

S-ar putea să vă placă

Puer ceai din frunze vrac, 50gr.

Ceaiul chinezesc special "Pu Erh" din provincia Yunnan, maturat timp de cel puțin 5 ani. Ceaiul are ...
250.00 MDL

«Mumbay Garam Masala», 50gr.

Garam Masala înseamnă "condimente fierbinți" în traducere. Plimbându-te prin vechiul Bombay, acum cu...
150.00 MDL

«Pettyagala», 50gr.

Ceai negru de calitate premium. Ceaiul "Pettiagala" se numără printre cele mai cunoscute soiuri de c...
120.00 MDL

«Сitrus and melon», 50gr.

Ceai verde chinezesc cu adaos de frunze de stevie, bucățele de căpșuni și petale de gălbenele....
100.00 MDL