Adresa magazinului: Moldova, or. Chișinău, sectorul Botanica, strada Nicolae Zelinski 26/1

Telefon: +373 79 585 984

E-mail pentru contact: info@cha-dao.md

Program de lucru: Luni-Vineri 10:00-19:00; Sâmbătă 10:00-15:00; Duminică - închis

Ceai verde "Cha Dao" Ochiul Phoenix-ului , 50gr.

Regiune: China
(1 evaluare)
200.00 MDL

Acest ceai este recoltat la începutul primăverii în zone înalte de munte. Frunzele tinere și de calitate sunt rulate în formă de migdală și uscate deasupra petalelor de iasomie. Oferă o infuzie galben-verde cu un gust moale și bogat și un delicat aromă de iasomie. Proprietăți: Energizant, Revigorant, Pentru slăbit, Pentru femei.

Caracteristici

  • Intensitate: 3/10
  • Anul producerii: 2021
  • Concentratie la infuzare: 3/10
  • Tip ceai: Ceaiul verde (Liu-Cha)
Ambalaj (greutate)

Informații suplimentare

Ceaiul verde chinezesc nu este doar o gustare rafinată, ci și o băutură sănătoasă care poate ajuta la îmbunătățirea stării generale de sănătate. Cu toate acestea, pentru a obține beneficiul maxim din ceai, este important să-l preparați corect. În primul rând, trebuie să acordați atenție calității apei folosite pentru preparare.

Utilizarea apei de proastă calitate poate reduce calitatea ceaiului și poate afecta gustul și aroma sa. Cel mai bine este să folosiți apă filtrată sau apă potabilă de înaltă calitate, deoarece nu conține impurități inutile (cum ar fi clorul) și minerale, care pot afecta gustul ceaiului. Ar trebui să renunțați la utilizarea apei fierte, deoarece poate deteriora gustul și aroma ceaiului. Este foarte greu să stricați ceaiul verde, dar recomandăm să urmați următoarele reguli:

Temperatura
Se prepară cu apă curată și moale, fără impurități, la temperatura de 80-90 °C
Timpul de preparare
Timpul unei turnări este de 20-120 secunde, crește progresiv cu fiecare turnare
Cantitatea recomandată
Se recomandă 4-7 grame de ceai uscat la 0,8-1 litri de apă (regula de aur)
Cât de mult
Se recomandă să se bea în 2-4 runde de turnări, în funcție de intervalul dintre ele

Caracteristica ceaiului verde este că are un gust și o aromă delicată, care trebuie să fie dezvăluite prin metoda corectă de preparare (de exemplu, metoda de turnare). Pentru aceasta, trebuie să utilizați apă cu o temperatură de cel mult 80-90 (90 grade este limita pentru ceaiul verde) grade Celsius și să nu preparați ceaiul prea mult timp, pentru a nu deteriora gustul delicat. Timpul ideal de infuzare a ceaiului verde este de la 30 de secunde până la 3 minute. Și dacă aveți întrebări, suntem întotdeauna bucuroși să le răspundem, scrieți-ne pe Telegram sau Whatsapp.


Recenzii (0)

S-ar putea să vă placă

"Kunming Tiger Roar", 357gr.

Puternic Shu. Materie primă din anul 2017, presată în 2022. Se infuzează ușor, prezintă muguri de fr...
1200.00 MDL

Pudră de cacao "Roșu", 1000gr.

Într-adevăr, mulți oameni nu știu că cacao poate avea nuanțe diferite, variind de la maro deschis la...
550.00 MDL

Oolong cu aromă de ciocolată și portocală, 50gr.

Combinația clasică de ciocolată și portocală. Îmi amintesc că în copilărie am gustat pentru prima da...
190.00 MDL

"Comoara sultanului", 50gr.

Ceaiul verde "pudră" cu coajă de portocală, petale de trandafir și aromă de fructe exotice. Un adevă...
140.00 MDL