Adresa magazinului: Moldova, or. Chișinău, sectorul Botanica, strada Nicolae Zelinski 26/1

Telefon: +373 79 585 984

E-mail pentru contact: info@cha-dao.md

Program de lucru: Luni-Vineri 10:00-19:00; Sâmbătă 10:00-15:00; Duminică - închis

Ceai verde "Melcul verde", 50gr.

Regiune: China
(3 evaluări)
110.00 MDL

Ceaiul verde chinezesc din provincia Hunan. La infuzare, oferă un lichid de culoare galben deschis cu un gust plăcut dulceag. Un ceai chinezesc ușor și gustos! Proprietăți: Energizant, Revigorant, Pentru slăbit, Pentru femei.

Caracteristici

  • Intensitate: 3/10
  • Anul producerii: 2021
  • Concentratie la infuzare: 3/10
  • Tip ceai: Ceaiul verde (Liu-Cha)
Ambalaj (greutate)

Informații suplimentare

Ceaiul verde chinezesc nu este doar o gustare rafinată, ci și o băutură sănătoasă care poate ajuta la îmbunătățirea stării generale de sănătate. Cu toate acestea, pentru a obține beneficiul maxim din ceai, este important să-l preparați corect. În primul rând, trebuie să acordați atenție calității apei folosite pentru preparare.

Utilizarea apei de proastă calitate poate reduce calitatea ceaiului și poate afecta gustul și aroma sa. Cel mai bine este să folosiți apă filtrată sau apă potabilă de înaltă calitate, deoarece nu conține impurități inutile (cum ar fi clorul) și minerale, care pot afecta gustul ceaiului. Ar trebui să renunțați la utilizarea apei fierte, deoarece poate deteriora gustul și aroma ceaiului. Este foarte greu să stricați ceaiul verde, dar recomandăm să urmați următoarele reguli:

Temperatura
Se prepară cu apă curată și moale, fără impurități, la temperatura de 80-90 °C
Timpul de preparare
Timpul unei turnări este de 20-120 secunde, crește progresiv cu fiecare turnare
Cantitatea recomandată
Se recomandă 4-7 grame de ceai uscat la 0,8-1 litri de apă (regula de aur)
Cât de mult
Se recomandă să se bea în 2-4 runde de turnări, în funcție de intervalul dintre ele

Caracteristica ceaiului verde este că are un gust și o aromă delicată, care trebuie să fie dezvăluite prin metoda corectă de preparare (de exemplu, metoda de turnare). Pentru aceasta, trebuie să utilizați apă cu o temperatură de cel mult 80-90 (90 grade este limita pentru ceaiul verde) grade Celsius și să nu preparați ceaiul prea mult timp, pentru a nu deteriora gustul delicat. Timpul ideal de infuzare a ceaiului verde este de la 30 de secunde până la 3 minute. Și dacă aveți întrebări, suntem întotdeauna bucuroși să le răspundem, scrieți-ne pe Telegram sau Whatsapp.


Recenzii (0)

S-ar putea să vă placă

Da Hong Pao "Premium" (Robă mare roșie), 50gr.

Ca și pu-erh, acest oolong stimulează și provoacă un "chiinu" (stare de euforie cauzată de consumul ...
250.00 MDL

Haiwan "918", 200gr.

Acesta este vechiul camarad al altui blat, nu mai puțin cunoscut, de la Haiwan "908". Doar că 908 es...
1650.00 MDL

Zinlun "59", 250gr.

Simplu și ușor de înțeles. Negru ca noaptea, cu arome de pământ și nuanțe subtile de prune. Exact ce...
600.00 MDL

"Feng Shui", 50gr.

Amestec natural de plante care combină 5 elemente, culori și forme. Bucăți de mere și pitaya (fructu...
145.00 MDL