Ceai verde «Sigiriya», 50gr.

Regiune: Ceylon
(1 evaluare)
Preț: 100.00 MDL

Un ceai verde clasic și rafinat din Ceylon. Frunzele de ceai "Sigiriya", asemănătoare cu niște "noroc" pufoși, sunt infuzate într-o băutură de culoare portocaliu strălucitor.

Caracteristici suplimentare

  • Intensitate: 3/10
  • Concentratie la infuzare: 3/10
  • Tip ceai: Ceaiul verde (Liu-Cha)

Cum se prepară corect

Temperatura
Se prepară cu apă curată și moale, fără impurități, la temperatura de 80-90 °C
Timpul de preparare
Timpul unei turnări este de 20-120 secunde, crește progresiv cu fiecare turnare
Cantitatea recomandată
Se recomandă 4-7 grame de ceai uscat la 0,8-1 litri de apă (regula de aur)
Cât de mult
Se recomandă să se bea în 1 runde de turnări, în funcție de intervalul dintre ele

Recenzii (0)

S-ar putea să vă placă

Gu Shu «Tuo-cha Shen», 100gr.

Acestea sunt bilele de Pu-Erh (tuocha) cu o greutate de 100 g. În comparație cu tuocha-urile mici, a...
325.00 MDL

Set Celadon «Gând», ceainic Xi ​​Shi + 4 boluri

Celadonul este o formă veche de ceramică chineză. Este caracterizată de o culoare distinctă a glazur...
800.00 MDL

Ceainic QH-TC19 «Amber», 300 ml.

Vă prezentăm ceainicul QH-TC19 "Amber" cu un volum de 300 ml. În acest model a fost folosită culoare...
375.00 MDL

«Lotus de aur» (Bing Cha), 357gr.

Un ceai chinezesc special din provincia Yunnan, maturat timp de cel puțin 5 ani. După o lungă fermen...
1300.00 MDL