Ceai roșu Diang Hong «Drunk Aroma», 100gr.

Regiune: Китай Юннань
(3 evaluări)
Preț: 350.00 MDL

Probabil unul dintre cele mai aromate Dianhong-uri. Mirosul proaspăt al ceaiului aburit plutește în aer, ca miresmele dintr-un templu. Gustul este pe măsură, dulce și puternic. O ușoară amărăciune. Este un dar real pentru iubitorii de ceai negru!

Caracteristici suplimentare

  • Intensitate: 7/10
  • Concentratie la infuzare: 6/10
  • Tip ceai: Ceaiul rosu

Cum se prepară corect

Temperatura
Se prepară cu apă curată și moale, fără impurități, la temperatura de 80-90 °C
Timpul de preparare
Timpul unei turnări este de 20-120 secunde, crește progresiv cu fiecare turnare
Cantitatea recomandată
Se recomandă 4-7 grame de ceai uscat la 0,8-1 litri de apă (regula de aur)
Cât de mult
Se recomandă să se bea în 3-5 runde de turnări, în funcție de intervalul dintre ele

Recenzii (0)

S-ar putea să vă placă

«Presat premium pu-erh», Xiao Cha, 50gr.

Un ceai chinezesc special din provincia Yunnan cu un aromă distinctă și pronunțată....
225.00 MDL

Jing Long cu trandafir, 6gr.

Un amestec de Shu Puer clasic cu frunze și petale aromate de trandafir, prezentat într-un ambalaj po...
20.00 MDL

Ceainic-Infuzor Sama Doyo «S-046», 1200 ml.

Vă prezentăm gigantul ceainicelor-infuzoare - S-046 de la Samadoyo. Acest ceainic-infuzor este gata ...
900.00 MDL

«Bora Bora», 50gr.

Amestec natural de fructe pe bază de trandafir sudanez cu adaos de stafide, coacăze negre, bucăți de...
135.00 MDL