Ceai roșu Diang Hong «Drunk Aroma», 100gr.

Regiune: Китай Юннань
(3 evaluări)
Preț: 350.00 MDL

Probabil unul dintre cele mai aromate Dianhong-uri. Mirosul proaspăt al ceaiului aburit plutește în aer, ca miresmele dintr-un templu. Gustul este pe măsură, dulce și puternic. O ușoară amărăciune. Este un dar real pentru iubitorii de ceai negru!

Caracteristici suplimentare

  • Intensitate: 7/10
  • Concentratie la infuzare: 6/10
  • Tip ceai: Ceaiul rosu

Cum se prepară corect

Temperatura
Se prepară cu apă curată și moale, fără impurități, la temperatura de 80-90 °C
Timpul de preparare
Timpul unei turnări este de 20-120 secunde, crește progresiv cu fiecare turnare
Cantitatea recomandată
Se recomandă 4-7 grame de ceai uscat la 0,8-1 litri de apă (regula de aur)
Cât de mult
Se recomandă să se bea în 3-5 runde de turnări, în funcție de intervalul dintre ele

Recenzii (0)

S-ar putea să vă placă

Bolul cu glazură de gheață gri DH-P022, Chuan Zi, 70 ml.

Bolul "Chuan Zi" DH-P022, cu glazură de gheață gri și o capacitate de 70 ml, reprezintă frumusețea a...
350.00 MDL

Ceai verde indian cu mentă, regiunea Assam, 50gr.

Simțiți prospețimea revigorantă cu ceaiul verde indian cu mentă, cules din renumita regiune Assam. A...
85.00 MDL

Mini «Islandez», 50gr.

Sheng pu-erh este un ceai chinezesc unic, originar din provincia Yunnan, care își dezvoltă caracteru...
200.00 MDL

«Green fleece from Esteri gardens», 50gr.

Ceaiul verde de la meșterii georgieni din grădinile Etskhori. Un ceai surprinzător de bun. Amintește...
160.00 MDL