Shen Puer Jing Long «Drum», verde pu-erh, 100gr.

Regiune: China
(5 evaluări)
375.00 MDL

În acest an, am extins în mod serios gama de Puer "americani". Desigur, acestea sunt de origine chineză, dar sunt create pentru piața americană. Acesta este preferatul nostru! Este o plăcuță elegantă cu 24 de porții. Și chiar dacă o preparați într-un termos, fiecare bucățică vă va oferi cel puțin jumătate de litru de ceai. 12 litri de Puer aromat, cu o aromă suculentă, note ușoare de fructe uscate și flori de câmp, și cu un postgust ușor dulce. Standardele de calitate ale Jin Lun sunt întotdeauna satisfăcătoare. Acest Puer are un mare potențial. Merită să achiziționați câteva plăcuțe pentru depozitare. Suntem siguri că, în trei-patru ani, aceasta va fi una dintre perlele colecției voastre.

Caracteristici

  • Intensitate: 4/10
  • Anul producerii: 2021
  • Concentratie la infuzare: 3/10
  • Tip ceai: Puerh verde (Shen)
Ambalaj (greutate)

Informații suplimentare

Sheng Pu-erh este un ceai chinezesc unic, care trece printr-un proces special de fermentare și maturare, conferindu-i un gust, un aromă și proprietăți utile deosebite. Prepararea corectă (de exemplu, prin metoda turnării) a Sheng Pu-erh este unul dintre factorii-cheie pentru a te bucura de toate proprietățile sale utile și, mai presus de toate, pentru a-ți dezvălui gustul și aroma unică.

Primul pas este alegerea apei de calitate. Apa trebuie să fie moale și să nu conțină impurități, cum ar fi clorul, pentru a nu afecta gustul și calitatea ceaiului. Pentru a prepara Sheng Pu-erh, recomandăm utilizarea unei ceainice sau gaiwan de lut pentru a asigura dezvăluirea maximă a gustului său unic. Sheng Pu-erh este foarte ușor de deteriorat, de aceea recomandăm să urmați următoarele reguli:

Temperatura
Se prepară cu apă curată și moale, fără impurități, la temperatura de 80-90 °C
Timpul de preparare
Timpul unei turnări este de 20-120 secunde, crește progresiv cu fiecare turnare
Cantitatea recomandată
Se recomandă 4-7 grame de ceai uscat la 0,8-1 litri de apă (regula de aur)
Cât de mult
Se recomandă să se bea în 2-4 runde de turnări, în funcție de intervalul dintre ele

În general, prepararea corectă a pu-erh-ului nu este doar un mod de a obține un gust și un aromă excelent, ci și o oportunitate de a obține toate proprietățile sale utile. Urmați recomandările și controlați toate etapele preparării pentru a vă bucura de toate avantajele sale și pentru a vă îmbăta în lumea ceaiului tradițional chinezesc. Dacă aveți întrebări, vom fi întotdeauna bucuroși să vă răspundem prin intermediul Telegram sau Whatsapp.


Recenzii (0)

S-ar putea să vă placă

«Lacrimile dragonului» (premium), 50gr.

Unicul ceai verde chinezesc. Vârful frunzelor de ceai este rulat în biluțe, acoperite cu puful delic...
200.00 MDL

Chahai HG QH-TC20 «Cru», 200 ml., 0gr.

Chahai meu preferat din sticlă ciocănită. Este destul de greu. Nu umpleți ceaiul până sus - va fi pr...
475.00 MDL

«Frunze sălbatice din muntele drept», 357gr.

Un Shen demn, din materie primă sălbatică. Producătorul, desigur, a încercat să imite "Sigiliul Verd...
1500.00 MDL

«Fântâna dragonului» (premium), 50gr.

Faimosul ceai chinezesc de culoare nefrit, care face parte din familia ceaiurilor imperiale chinezeș...
200.00 MDL