Adresa magazinului: Moldova, or. Chișinău, sectorul Botanica, strada Nicolae Zelinski 26/1

Telefon: +373 79 585 984

E-mail pentru contact: info@cha-dao.md

Program de lucru: Luni-Vineri 10:00-19:00; Sâmbătă 10:00-15:00; Duminică - închis

Shen Puer Pu-erh verde într-o coadă, 50gr.

Regiune: Китай Юньнань
(4 evaluări)
220.00 MDL

Sunteți pregătiți pentru noi experiențe? Atunci luați noutatea - Puerh în forma unor codițe împletite! Cine a avut ideea de a face împletituri pe ceai - nu este clar. Dar cu siguranță a fost un zeu al marketingului. Deoarece aceste codițe se vând ca pâinea caldă pe piața de ceai din China cu viteza vântului. Dar noi am reușit să prindem câteva ambalaje și le-am adus în Moldova pentru voi. Două-trei codițe sunt suficiente pentru o întreagă sesiune de ceai. Brandul este Menghai. Și, de asemenea, acest puerh arată minunat în fotografiile de pe Instagram. ;)

Caracteristici

  • Intensitate: 6/10
  • Anul producerii: 2018
  • Concentratie la infuzare: 6/10
  • Tip ceai: Puerh verde (Shen)
Ambalaj (greutate)

Informații suplimentare

Sheng Pu-erh este un ceai chinezesc unic, care trece printr-un proces special de fermentare și maturare, conferindu-i un gust, un aromă și proprietăți utile deosebite. Prepararea corectă (de exemplu, prin metoda turnării) a Sheng Pu-erh este unul dintre factorii-cheie pentru a te bucura de toate proprietățile sale utile și, mai presus de toate, pentru a-ți dezvălui gustul și aroma unică.

Primul pas este alegerea apei de calitate. Apa trebuie să fie moale și să nu conțină impurități, cum ar fi clorul, pentru a nu afecta gustul și calitatea ceaiului. Pentru a prepara Sheng Pu-erh, recomandăm utilizarea unei ceainice sau gaiwan de lut pentru a asigura dezvăluirea maximă a gustului său unic. Sheng Pu-erh este foarte ușor de deteriorat, de aceea recomandăm să urmați următoarele reguli:

Temperatura
Se prepară cu apă curată și moale, fără impurități, la temperatura de 85-90 °C
Timpul de preparare
Timpul unei turnări este de 20-40 secunde, crește progresiv cu fiecare turnare
Cantitatea recomandată
Se recomandă 4-6 grame de ceai uscat la 0,8-1 litri de apă (regula de aur)
Cât de mult
Se recomandă să se bea în 7-9 runde de turnări, în funcție de intervalul dintre ele

În general, prepararea corectă a pu-erh-ului nu este doar un mod de a obține un gust și un aromă excelent, ci și o oportunitate de a obține toate proprietățile sale utile. Urmați recomandările și controlați toate etapele preparării pentru a vă bucura de toate avantajele sale și pentru a vă îmbăta în lumea ceaiului tradițional chinezesc. Dacă aveți întrebări, vom fi întotdeauna bucuroși să vă răspundem prin intermediul Telegram sau Whatsapp.


Recenzii (0)

S-ar putea să vă placă

Da Hong Pao H1101, 50gr.

Unul dintre cele mai renumite soiuri de ceai chinezesc, cultivat în provincia Fujian, în munții Wuyi...
213.00 MDL

Palatul Pu-erh "Muguri de aur", 100gr.

Shu Puer - "artilerie grea" printre soiurile de ceai. Se distinge prin gustul său bogat de lemn și p...
350.00 MDL

Dian Hong "Gust luminos", 100gr.

Probabil unul dintre cele mai aromate Dianhong-uri. Mirosul proaspăt al ceaiului aburit plutește în ...
325.00 MDL

"Spa Wellness", 50gr.

Amestec natural de plante, format din bucăți de mango, lemongrass, frunze de mentă și de verbena, bu...
85.00 MDL