Adresa magazinului: Moldova, or. Chișinău, sectorul Botanica, strada Nicolae Zelinski 26/1

Telefon: +373 79 585 984

E-mail pentru contact: info@cha-dao.md

Program de lucru: Luni-Vineri 10:00-19:00; Sâmbătă 10:00-15:00; Duminică - închis

Shen Puer To Cha "Fructul celor doi dragoni", 100gr.

Regiune: China
(4 evaluări)
325.00 MDL

Uitați-vă atent! Ambalajul a fost făcut asemănător cu cel de la Tulîn :-) Pentru un iubitor de ceai neavizat, la prima vedere s-ar putea părea că este chiar 702 sau 704. Dar noi nu suntem de ioc cu voi! Nu vom plăti mai mult. Cu toate acestea, acest Pu'er cu atât de mult timp de maturare este deja un ceai destul de decent. Maturat din 2009! O super-ofertă!

Caracteristici

  • Intensitate: 4/10
  • Anul producerii: 2009
  • Concentratie la infuzare: 4/10
  • Tip ceai: Puerh verde (Shen)
Ambalaj (greutate)

Informații suplimentare

Sheng Pu-erh este un ceai chinezesc unic, care trece printr-un proces special de fermentare și maturare, conferindu-i un gust, un aromă și proprietăți utile deosebite. Prepararea corectă (de exemplu, prin metoda turnării) a Sheng Pu-erh este unul dintre factorii-cheie pentru a te bucura de toate proprietățile sale utile și, mai presus de toate, pentru a-ți dezvălui gustul și aroma unică.

Primul pas este alegerea apei de calitate. Apa trebuie să fie moale și să nu conțină impurități, cum ar fi clorul, pentru a nu afecta gustul și calitatea ceaiului. Pentru a prepara Sheng Pu-erh, recomandăm utilizarea unei ceainice sau gaiwan de lut pentru a asigura dezvăluirea maximă a gustului său unic. Sheng Pu-erh este foarte ușor de deteriorat, de aceea recomandăm să urmați următoarele reguli:

Temperatura
Se prepară cu apă curată și moale, fără impurități, la temperatura de 90-95 °C
Timpul de preparare
Timpul unei turnări este de 20-40 secunde, crește progresiv cu fiecare turnare
Cantitatea recomandată
Se recomandă 4-7 grame de ceai uscat la 0,8-1 litri de apă (regula de aur)
Cât de mult
Se recomandă să se bea în 8-10 runde de turnări, în funcție de intervalul dintre ele

În general, prepararea corectă a pu-erh-ului nu este doar un mod de a obține un gust și un aromă excelent, ci și o oportunitate de a obține toate proprietățile sale utile. Urmați recomandările și controlați toate etapele preparării pentru a vă bucura de toate avantajele sale și pentru a vă îmbăta în lumea ceaiului tradițional chinezesc. Dacă aveți întrebări, vom fi întotdeauna bucuroși să vă răspundem prin intermediul Telegram sau Whatsapp.


Recenzii (0)

S-ar putea să vă placă

Matcha galben, 150gr.

Extract de mango (Amchur), măcinat sub formă de pudră. Numele "matcha" a fost atribuit datorită stăr...
850.00 MDL

Dian Hong presat în bambus, 220gr.

Dian Hong Zhutun este un ceai roșu presat sub formă de tablete. Cele 20 de tablete, fiecare cântărin...
550.00 MDL

"Silvia", 50gr.

Ceaiul negru vietnamez cu bucăți de stafide, coacăze roșii, afine, merișoare și mur. Această combina...
150.00 MDL

Mix de fructe "Goji", 50gr.

Boabele de goji, cunoscute și sub numele de "boabele fericirii" sau "boabele nemuririi", sunt un sup...
60.00 MDL