Shen Puer Xia Guan «Primăvara devreme 8113», 357gr.

Regiune: China
(5 evaluări)
1900.00 MDL

Dacă, întâmplător, aveți chef să cuceriți Everestul sau să săriți cu parasuta, avem un ceai special pentru asta - "Primăvara devreme". Puerul tânăr, dar ambițios, vă va susține în timpul celor mai îndrăznețe acțiuni. Va calma bătăile inimii rapide și va curăța mintea de agitația zilnică. Acest Puer este făcut folosind tehnica "găluștei de fier". Este o presare mecanică care permite o presare mai puternică a găluștei. Ca rezultat, nu există adâncitură obișnuită pe partea din spate, ca în găluștele presate manual. În schimb, există umflături amuzante. Principala diferență față de metoda tradițională constă în faptul că în Puer rămân mai puține spații de aer. Aceasta este foarte benefică pentru stocarea pe termen lung. Frunza de ceai intră în contact mai puțin cu aerul, ceea ce este excelent pentru îmbătrânirea Puerului. De obicei, astfel de găluște sunt marcate cu litera "T" înaintea rețetei. Uneori le numesc "rotunde". Deși nu se înțelege - nu sunt toate rotunde??? În orice caz, la toate celelalte aspecte egale, Puerul "de fier" va deveni mai gustos în timp decât frații săi tradiționali. P.S. Asigurați-vă că luați acest frumos cu voi în călătorie. Vă va ajuta să vă mențineți în formă timp de 10 zile de vacanță.

Caracteristici

  • Intensitate: 6/10
  • Anul producerii: 2015
  • Concentratie la infuzare: 8/10
  • Tip ceai: Puerh verde (Shen)
Ambalaj (greutate)

Informații suplimentare

Sheng Pu-erh este un ceai chinezesc unic, care trece printr-un proces special de fermentare și maturare, conferindu-i un gust, un aromă și proprietăți utile deosebite. Prepararea corectă (de exemplu, prin metoda turnării) a Sheng Pu-erh este unul dintre factorii-cheie pentru a te bucura de toate proprietățile sale utile și, mai presus de toate, pentru a-ți dezvălui gustul și aroma unică.

Primul pas este alegerea apei de calitate. Apa trebuie să fie moale și să nu conțină impurități, cum ar fi clorul, pentru a nu afecta gustul și calitatea ceaiului. Pentru a prepara Sheng Pu-erh, recomandăm utilizarea unei ceainice sau gaiwan de lut pentru a asigura dezvăluirea maximă a gustului său unic. Sheng Pu-erh este foarte ușor de deteriorat, de aceea recomandăm să urmați următoarele reguli:

Temperatura
Se prepară cu apă curată și moale, fără impurități, la temperatura de 85-90 °C
Timpul de preparare
Timpul unei turnări este de 15-20 secunde, crește progresiv cu fiecare turnare
Cantitatea recomandată
Se recomandă 5-7 grame de ceai uscat la 0,8-1 litri de apă (regula de aur)
Cât de mult
Se recomandă să se bea în 6-8 runde de turnări, în funcție de intervalul dintre ele

În general, prepararea corectă a pu-erh-ului nu este doar un mod de a obține un gust și un aromă excelent, ci și o oportunitate de a obține toate proprietățile sale utile. Urmați recomandările și controlați toate etapele preparării pentru a vă bucura de toate avantajele sale și pentru a vă îmbăta în lumea ceaiului tradițional chinezesc. Dacă aveți întrebări, vom fi întotdeauna bucuroși să vă răspundem prin intermediul Telegram sau Whatsapp.


Recenzii (0)

S-ar putea să vă placă

«Tango Mango», 50gr.

Amestecul de ceai negru și verde din Vietnam FTGFOP cu mugur de ceai. Ceaiul „Tango Mango” conține p...
95.00 MDL

«Trandafirul fericirii», 200gr.

Trandafirul chinezesc Mei Gui Hua - o adăugare clasică la ceaiuri. Cu toate acestea, femeile chineze...
700.00 MDL

Ceainic Sama Doyo E-02, 750 ml, 0gr.

Acesta este ceainicul cel mai elegant din seria E. Capacul este detașabil, mânerul este comod și ant...
800.00 MDL

Cadou pu-erh cu trandafir (24 buc.), 250gr.

Un cadou bun pentru prieteni. Pu-Erh cu trandafir - o combinație clasică, plăcută practic tuturor. P...
600.00 MDL