Adresa magazinului: Moldova, or. Chișinău, sectorul Botanica, strada Nicolae Zelinski 26/1

Telefon: +373 79 585 984

E-mail pentru contact: info@cha-dao.md

Program de lucru: Luni-Vineri 10:00-19:00; Sâmbătă 10:00-15:00; Duminică - închis

Shen Puer Cai Zhe "Nouă", 100gr.

Regiune: China
(5 evaluări)
350.00 MDL

Legendarul "Deuce" de la Cai Zhe Jin Fei Ye! Cititorii noștri deja știu că această marcă produce un Pu-Erh extraordinar de delicios și accesibil. Și din nou, în "deuce"! Un Sheng magnific din anul 2015. Infuzie de culoare pai de secară care nu vă va lăsa indiferenți. Aici fiecare va găsi ceva pe placul său. Unii preferă amărăciunea, alții moliciunea! Unii preferă un gust fumuriu, alții notele fructate. Cel mai important este să nu uitați să vă bucurați de aspectul frunzelor infuzate. Adevărul este că un ceai delicios nu poate fi urât!

Caracteristici

  • Intensitate: 6/10
  • Anul producerii: 2015
  • Concentratie la infuzare: 5/10
  • Tip ceai: Puerh verde (Shen)
Ambalaj (greutate)

Informații suplimentare

Sheng Pu-erh este un ceai chinezesc unic, care trece printr-un proces special de fermentare și maturare, conferindu-i un gust, un aromă și proprietăți utile deosebite. Prepararea corectă (de exemplu, prin metoda turnării) a Sheng Pu-erh este unul dintre factorii-cheie pentru a te bucura de toate proprietățile sale utile și, mai presus de toate, pentru a-ți dezvălui gustul și aroma unică.

Primul pas este alegerea apei de calitate. Apa trebuie să fie moale și să nu conțină impurități, cum ar fi clorul, pentru a nu afecta gustul și calitatea ceaiului. Pentru a prepara Sheng Pu-erh, recomandăm utilizarea unei ceainice sau gaiwan de lut pentru a asigura dezvăluirea maximă a gustului său unic. Sheng Pu-erh este foarte ușor de deteriorat, de aceea recomandăm să urmați următoarele reguli:

Temperatura
Se prepară cu apă curată și moale, fără impurități, la temperatura de 80-90 °C
Timpul de preparare
Timpul unei turnări este de 15-20 secunde, crește progresiv cu fiecare turnare
Cantitatea recomandată
Se recomandă 5-7 grame de ceai uscat la 0,8-1 litri de apă (regula de aur)
Cât de mult
Se recomandă să se bea în 3-5 runde de turnări, în funcție de intervalul dintre ele

În general, prepararea corectă a pu-erh-ului nu este doar un mod de a obține un gust și un aromă excelent, ci și o oportunitate de a obține toate proprietățile sale utile. Urmați recomandările și controlați toate etapele preparării pentru a vă bucura de toate avantajele sale și pentru a vă îmbăta în lumea ceaiului tradițional chinezesc. Dacă aveți întrebări, vom fi întotdeauna bucuroși să vă răspundem prin intermediul Telegram sau Whatsapp.


Recenzii (0)

S-ar putea să vă placă

Ming Bei Shui Xian, 50gr.

Min Bei Shui Xian - un rafinat și subtil oolong din regiunea Wuyishan, creat pentru plăcerea și bucu...
175.00 MDL

"Gua Feng Zhai", 357gr.

Gua Feng Zhai - cel mai îndepărtat sat din provincia Yunnan. Aproape de granița cu Laos. Electricita...
850.00 MDL

"Albăstrea", 50gr.

Amestec de ceai negru chinezesc OP și BOP1 cu adaos de inimioare de zahăr roșu, petale de gălbenele ...
125.00 MDL

"Dansul îngerilor", 50gr.

Amestec de ceai negru și ceai verde cu adaos de fructe de zmeură, coacăze roșii, soc și bucăți de vi...
90.00 MDL