Adresa magazinului: Moldova, or. Chișinău, sectorul Botanica, strada Nicolae Zelinski 26/1

Telefon: +373 79 585 984

E-mail pentru contact: info@cha-dao.md

Program de lucru: Luni-Vineri 10:00-19:00; Sâmbătă 10:00-15:00; Duminică - închis

Shen Puer Bulangshan "Armonia apei", 357gr.

Regiune: China
(1 evaluare)
950.00 MDL

Acest Sheng tânăr, dar deja serios, este produs în Manhai la fabrica Bulangshan Gu Men, care înseamnă Porțile Antice ale Bulangshan. Ceaiul este făcut acolo cu grijă, din materii prime corecte, respectând toate tehnologiile. Răspunzând cu bine la bine, Majestatea Sa Ceai ne oferă o superbă mostră de Pu'er Sheng. Aici se regăsesc amărăciunea, astringența și dulceața în aftertaste. Prevalează notele de tutun, prune uscate și puțin piele umedă. Un ceai foarte bun.

Caracteristici

  • Intensitate: 5/10
  • Anul producerii: 2021
  • Concentratie la infuzare: 5/10
  • Tip ceai: Puerh verde (Shen)
Ambalaj (greutate)

Informații suplimentare

Sheng Pu-erh este un ceai chinezesc unic, care trece printr-un proces special de fermentare și maturare, conferindu-i un gust, un aromă și proprietăți utile deosebite. Prepararea corectă (de exemplu, prin metoda turnării) a Sheng Pu-erh este unul dintre factorii-cheie pentru a te bucura de toate proprietățile sale utile și, mai presus de toate, pentru a-ți dezvălui gustul și aroma unică.

Primul pas este alegerea apei de calitate. Apa trebuie să fie moale și să nu conțină impurități, cum ar fi clorul, pentru a nu afecta gustul și calitatea ceaiului. Pentru a prepara Sheng Pu-erh, recomandăm utilizarea unei ceainice sau gaiwan de lut pentru a asigura dezvăluirea maximă a gustului său unic. Sheng Pu-erh este foarte ușor de deteriorat, de aceea recomandăm să urmați următoarele reguli:

Temperatura
Se prepară cu apă curată și moale, fără impurități, la temperatura de 90-95 °C
Timpul de preparare
Timpul unei turnări este de 10-30 secunde, crește progresiv cu fiecare turnare
Cantitatea recomandată
Se recomandă 5-7 grame de ceai uscat la 0,8-1 litri de apă (regula de aur)
Cât de mult
Se recomandă să se bea în 5-8 runde de turnări, în funcție de intervalul dintre ele

În general, prepararea corectă a pu-erh-ului nu este doar un mod de a obține un gust și un aromă excelent, ci și o oportunitate de a obține toate proprietățile sale utile. Urmați recomandările și controlați toate etapele preparării pentru a vă bucura de toate avantajele sale și pentru a vă îmbăta în lumea ceaiului tradițional chinezesc. Dacă aveți întrebări, vom fi întotdeauna bucuroși să vă răspundem prin intermediul Telegram sau Whatsapp.


Recenzii (0)

S-ar putea să vă placă

"Picătură de aur a primei recolte", 357gr.

Căutați un Pu-Erh pentru consumul zilnic? Acesta este. Preponderent cu frunze mari, dar există și mu...
800.00 MDL

Frunze de dud fermentate (GABA), 50gr.

S-au mai inventat ceva, în curând orice va fi fermentat și băut! Oamenii lipsiți de înțelepciune ar ...
125.00 MDL

Ciocolata fierbinte "Capsuni cu caramel", 250gr.

Vă prezentăm ciocolata fierbinte "Căpșuni cu caramel" (ambalaj de 250 de grame) de la producătorul C...
200.00 MDL

"Fântâna dragonului" (premium), 50gr.

Faimosul ceai chinezesc de culoare nefrit, care face parte din familia ceaiurilor imperiale chinezeș...
110.00 MDL