Muguri violet de pu-erh «Ya Bao», 50gr.

Regiune: China
(4 evaluări)
Indisponibil

În armata americană, Medalia "Inima Purpurie" este acordată militarilor care au fost răniți în luptă cu inamicul. Cu toate acestea, chiar și americanii pot să nu știe despre existența frunzelor purpurii de Ya Bao - adevăratul nectar și ambrozia printre ceaiuri. Ya Bao este un ceai de primăvară unic, produs din mugurii purpurii ai copacilor de ceai Puerh. În timpul recoltării, se acordă o atenție deosebită selecției doar a mugurilor care au o nuanță purpurie intensă, ceea ce conferă ceaiului gustul și aroma distinctivă. La gust, acest ceai amintește de Puerhul dulce cu note florale, creând iluzia unui compot de Puerh. Datorită paletei sale unice de arome și gusturi, mugurii purpurii Ya Bao merită titlul de "mega-ceai".

Caracteristici

  • Intensitate: 4/10
  • Anul producerii: 2019
  • Concentratie la infuzare: 4/10
  • Tip ceai: Puerh verde (Shen)

Informații suplimentare

Temperatura
Se prepară cu apă curată și moale, fără impurități, la temperatura de 95-100 °C
Timpul de preparare
Timpul unei turnări este de 5-10 secunde, crește progresiv cu fiecare turnare
Cantitatea recomandată
Se recomandă 5-7 grame de ceai uscat la 0,8-1 litri de apă (regula de aur)
Cât de mult
Se recomandă să se bea în 3-5 runde de turnări, în funcție de intervalul dintre ele

Recenzii (0)

S-ar putea să vă placă

Ceai verde japonez «Matcha», 100gr.

Toate sunt obișnuite ca în Japonia să fie totul bun, iar în China să nu fie prea bun. Matcha este to...
380.00 MDL

«Saussep» (ceai de saussep), 50gr.

Soursop, cunoscut și sub numele de guanabana sau corossol, este un fruct exotic care crește în Ameri...
110.00 MDL

Ceai special «Presat verde», 50gr.

Ceaiul special chinezesc din provincia Yunnan, maturat timp de cel puțin 2 ani, cu un aromă distinct...
100.00 MDL

Wakocha Yamato Shizuoka, 50gr.

Vă prezentăm Wakocha Yamato Shizuoka - un ceai japonez care merită încercat, în ciuda naturii sale c...
225.00 MDL