«Presat premium pu-erh», Xiao Cha, 50gr.

Regiune: China
(2 evaluări)
Preț: 250.00 MDL

Un ceai chinezesc special din provincia Yunnan cu un aromă distinctă și pronunțată.

Caracteristici suplimentare

  • Intensitate: 7/10
  • Anul producerii: 2021
  • Concentratie la infuzare: 7/10
  • Tip ceai: Puer negru (Shu)

Cum se prepară corect

Temperatura
Se prepară cu apă curată și moale, fără impurități, la temperatura de 95-98 °C
Timpul de preparare
Timpul unei turnări este de 10-30 secunde, crește progresiv cu fiecare turnare
Cantitatea recomandată
Se recomandă 4-7 grame de ceai uscat la 0,8-1 litri de apă (regula de aur)
Cât de mult
Se recomandă să se bea în 2-4 runde de turnări, în funcție de intervalul dintre ele

Recenzii (0)

S-ar putea să vă placă

Bolul cu glazură de gheață gri DH-P022, Chuan Zi, 70 ml.

Bolul "Chuan Zi" DH-P022, cu glazură de gheață gri și o capacitate de 70 ml, reprezintă frumusețea a...
350.00 MDL

«Vârful muntelui», 100gr.

Shu puer „Vârful muntelui” este ceața personală de dimineață care învăluie vârfurile munților, trezi...
350.00 MDL

Ceai din plante «Siluet Plus», (30 pliculețe a câte 2 g), 60gr.

Ceaiul din plante «Siluet Plus» a fost creat pentru a sprijini controlul greutății și pentru a stimu...
65.00 MDL

Cafea Montana «Guatemala», arabica, boabe, 150gr.

Cândva, cafeaua din Guatemala era exportată integral în SUA, unde era foarte apreciată pentru aroma ...
250.00 MDL