«Presat premium pu-erh», Xiao Cha, 50gr.

Regiune: China
(2 evaluări)
Preț: 200.00 MDL

Un ceai chinezesc special din provincia Yunnan cu un aromă distinctă și pronunțată.

Caracteristici suplimentare

  • Intensitate: 7/10
  • Anul producerii: 2021
  • Concentratie la infuzare: 7/10
  • Tip ceai: Puer negru (Shu)

Cum se prepară corect

Temperatura
Se prepară cu apă curată și moale, fără impurități, la temperatura de 95-98 °C
Timpul de preparare
Timpul unei turnări este de 10-30 secunde, crește progresiv cu fiecare turnare
Cantitatea recomandată
Se recomandă 4-7 grame de ceai uscat la 0,8-1 litri de apă (regula de aur)
Cât de mult
Se recomandă să se bea în 2-4 runde de turnări, în funcție de intervalul dintre ele

Recenzii (0)

S-ar putea să vă placă

Ceai Rooibos «Kalahari», 50gr.

Băutura etnică sud-africană "Rooibos Kalahari" este un rooibos clasic cu adaos de ceai verde, lapach...
125.00 MDL

Pu-erh verde într-o coadă, 50gr.

Sunteți pregătiți pentru noi experiențe? Atunci luați noutatea - Puerh în forma unor codițe împletit...
220.00 MDL

«Bujorul alb» (premium), 50gr.

Cel mai rar ceai alb chinezesc, recoltat la începutul primăverii în provincia Fujian, la o altitudin...
150.00 MDL

Matcha albastră (pudră de Anchan), ambalaj, 100gr.

Scufundați-vă în lumea Matcha albastră, pudra de Anchan, care vă va deschide experiențe gustative și...
500.00 MDL