«Presat premium pu-erh», Xiao Cha, 50gr.

Regiune: China
(2 evaluări)
Preț: 250.00 MDL

Un ceai chinezesc special din provincia Yunnan cu un aromă distinctă și pronunțată.

Caracteristici suplimentare

  • Intensitate: 7/10
  • Anul producerii: 2021
  • Concentratie la infuzare: 7/10
  • Tip ceai: Puer negru (Shu)

Cum se prepară corect

Temperatura
Se prepară cu apă curată și moale, fără impurități, la temperatura de 95-98 °C
Timpul de preparare
Timpul unei turnări este de 10-30 secunde, crește progresiv cu fiecare turnare
Cantitatea recomandată
Se recomandă 4-7 grame de ceai uscat la 0,8-1 litri de apă (regula de aur)
Cât de mult
Se recomandă să se bea în 2-4 runde de turnări, în funcție de intervalul dintre ele

Recenzii (0)

S-ar putea să vă placă

«White Snail», 50gr.

Foarte rar întâlnit, ceaiul verde chinezesc "Melcul Alb" este recoltat în primăvara devreme în provi...
275.00 MDL

«Wild Cherry», 50gr.

Ceaiul negru "Cireșe sălbatice" emană o atmosferă plăcută de grădină orientală. Gustul incredibil al...
150.00 MDL

Rooibos «Classic», 50gr.

Rooibos, cunoscut și sub numele de Rooibush, este o băutură unică (ceai din plante), cu origini în i...
150.00 MDL

Longjing Cadou 2×25 g., 50gr.

Longjing Cadou 2×25 g — nu este doar un ceai, ci o întreagă poveste într-o cutie elegantă. În interi...
300.00 MDL