«Negru presat Pu-erh», Xiao Cha, 50gr.

Regiune: China
(2 evaluări)
100.00 MDL

Ceaiul chinezesc din provincia Yunnan, maturat timp de cel puțin 2 ani. "Pu Erh presat negru" are un aromă distinctă și un gust bogat. O plăcută degustare a ceaiului!

Caracteristici

  • Intensitate: 6/10
  • Anul producerii: 2021
  • Concentratie la infuzare: 5/10
  • Tip ceai: Puerh negru (Shu)
Ambalaj (greutate)

Informații suplimentare

Temperatura
Se prepară cu apă curată și moale, fără impurități, la temperatura de 90-95 °C
Timpul de preparare
Timpul unei turnări este de 10-30 secunde, crește progresiv cu fiecare turnare
Cantitatea recomandată
Se recomandă 4-7 grame de ceai uscat la 0,8-1 litri de apă (regula de aur)
Cât de mult
Se recomandă să se bea în 2-4 runde de turnări, în funcție de intervalul dintre ele

Recenzii (0)

S-ar putea să vă placă

«Sylvia», 50gr.

Ceaiul verde din Ceylon cu stafide, frunze de coacăze negre, bucăți de afine, merișoare, merișoare ș...
150.00 MDL

Ceai «Oolong păun», 50gr.

Acest oolong ne-a amintit de păun. Masculii de păuni atrag femelele prin deschiderea coamei lor frum...
180.00 MDL

«Flamango», 50gr.

Ceai negru chinezesc cu adaos de bucăți de pitaya (fructul dragonului), mango, flămânzi de zahăr, co...
125.00 MDL

«Cirese salbatice», 50gr.

Ceaiul negru "Cireșe sălbatice" emană o atmosferă plăcută de grădină orientală. Gustul incredibil al...
80.00 MDL