Shu Puer To Cha «Zorie», 100gr.

Regiune: Xinjiaren
(1 evaluare)
Preț: 300.00 MDL

Această versiune de puerh shu este compusă dintr-un amestec de frunze de dimensiuni mari și se caracterizează printr-un gust lemnos transparent și moale, cu o notă subtilă de cremă. În postgust se remarcă o ușoară amărăciune de nucă și prune uscate. Un ceai excelent pentru o dimineață plină de energie și o zi activă!

Caracteristici suplimentare

  • Intensitate: 5/10
  • Anul producerii: 2021
  • Concentratie la infuzare: 5/10
  • Tip ceai: Puer negru (Shu)

Cum se prepară corect

Temperatura
Se prepară cu apă curată și moale, fără impurități, la temperatura de 95-98 °C
Timpul de preparare
Timpul unei turnări este de 10-30 secunde, crește progresiv cu fiecare turnare
Cantitatea recomandată
Se recomandă 4-7 grame de ceai uscat la 0,8-1 litri de apă (regula de aur)
Cât de mult
Se recomandă să se bea în 3-6 runde de turnări, în funcție de intervalul dintre ele

Recenzii (0)

S-ar putea să vă placă

Bolul Epocii Vechi «Zen», DH-P002, 80ml.

Bolul "Epoci Vechi - Zen" cu un volum de 80 ml este un adevărat capodoperă, creat cu o îngrijire inc...
350.00 MDL

«Sparks of Champagne», 50gr.

O combinație neobișnuită de ceai negru și ceai verde cu adaos de flori de Viola (gălbenele) și frunz...
125.00 MDL

Chaban «Diamant Negru», bambus/melamin, 28 cm.

Chabanul este un element indispensabil al ceremoniei ceaiului, ajutând la menținerea curățeniei și o...
1200.00 MDL

Rooibos «Kalahari», 50gr.

Băutura etnică sud-africană "Rooibos Kalahari" este un rooibos clasic cu adaos de ceai verde, lapach...
150.00 MDL