Shu Puer To Cha «Zorie», 100gr.

Regiune: Xinjiaren
(1 evaluare)
Preț: 300.00 MDL

Această versiune de puerh shu este compusă dintr-un amestec de frunze de dimensiuni mari și se caracterizează printr-un gust lemnos transparent și moale, cu o notă subtilă de cremă. În postgust se remarcă o ușoară amărăciune de nucă și prune uscate. Un ceai excelent pentru o dimineață plină de energie și o zi activă!

Caracteristici suplimentare

  • Intensitate: 5/10
  • Anul producerii: 2021
  • Concentratie la infuzare: 5/10
  • Tip ceai: Puer negru (Shu)

Cum se prepară corect

Temperatura
Se prepară cu apă curată și moale, fără impurități, la temperatura de 95-98 °C
Timpul de preparare
Timpul unei turnări este de 10-30 secunde, crește progresiv cu fiecare turnare
Cantitatea recomandată
Se recomandă 4-7 grame de ceai uscat la 0,8-1 litri de apă (regula de aur)
Cât de mult
Se recomandă să se bea în 3-6 runde de turnări, în funcție de intervalul dintre ele

Recenzii (0)

S-ar putea să vă placă

Ceai negru indian cu bergamot, regiunea Assam, 50gr.

Descoperiți gustul unic al ceaiului negru indian cu bergamot, produs în renumita regiune Assam. Aces...
115.00 MDL

Chahai, porțelan alb, 220 ml.

Acest chahai din porțelan alb se remarcă prin designul său minimalist, păstrând totodată eleganța pr...
750.00 MDL

Jing Long №3, 100gr.

Și încă un frumos din "lotul american". O combinație excelentă de "preț-calitate". Un rețetă bună și...
400.00 MDL

«Liuy Ju E», 50gr.

Este un fel de "ceai" interesant. Frunzele tinere ale lastarilor de bambus. Gustul este ceva asemana...
150.00 MDL