Shu Puer «Comara lui Bulan Shan», Menghai, 100gr.

Regiune: China
(3 evaluări)
Preț: 375.00 MDL

Muntele Bulangshan se învecinează cu Myanmar. În Myanmar, cresc și copaci de ceai. Înțelegeți singuri - există o mare tentație să vinzi ceaiul birman ca fiind cel de pe Bulangshan. Mulți o fac, dar nu noi. Desigur, nu este la fel de calitativ ca Lao Ban Zhang, dar se apropie. Primul gust crocant, amar intens este prezent, la fel ca și dulcețea persistentă. Aroma se învârte. Într-un cuvânt - totul pentru ce iubim Bulangshan.

Caracteristici suplimentare

  • Intensitate: 6/10
  • Anul producerii: 2019
  • Concentratie la infuzare: 7/10
  • Tip ceai: Puer negru (Shu)

Cum se prepară corect

Temperatura
Se prepară cu apă curată și moale, fără impurități, la temperatura de 95-98 °C
Timpul de preparare
Timpul unei turnări este de 10-30 secunde, crește progresiv cu fiecare turnare
Cantitatea recomandată
Se recomandă 4-7 grame de ceai uscat la 0,8-1 litri de apă (regula de aur)
Cât de mult
Se recomandă să se bea în 3-7 runde de turnări, în funcție de intervalul dintre ele

Recenzii (0)

S-ar putea să vă placă

Te Guan Yin «Mao Cha», 50gr.

Acesta nu este un ceai simplu. Este pentru cunoscători. Și nu are nicio legătură cu Alexandr Druzh. ...
240.00 MDL

Bol «Călugărul Vesel», 50 ml.

Bine ați venit în minunata lume a ceaiului cu bolul "Călugărul Vesel" de 50 ml! Acest bol nu este do...
180.00 MDL

Puer fermier de la Li Da Zhou, 100gr.

Prieteni, astăzi sunt încântat să vă prezint o adevărată stea a ceaiului - Shu Puer fermier de la Li...
375.00 MDL

«Primăvara Devreme pe Lacul Erhai, Muntele Nan No», 357gr.

Cu siguranță vă amintiți de fratele nostru mai mic, magnificul Sheng puer „Primăvara Devreme pe Lacu...
900.00 MDL