Shu Puer «Comara lui Bulan Shan», Menghai, 100gr.

Regiune: China
(3 evaluări)
Preț: 375.00 MDL

Muntele Bulangshan se învecinează cu Myanmar. În Myanmar, cresc și copaci de ceai. Înțelegeți singuri - există o mare tentație să vinzi ceaiul birman ca fiind cel de pe Bulangshan. Mulți o fac, dar nu noi. Desigur, nu este la fel de calitativ ca Lao Ban Zhang, dar se apropie. Primul gust crocant, amar intens este prezent, la fel ca și dulcețea persistentă. Aroma se învârte. Într-un cuvânt - totul pentru ce iubim Bulangshan.

Caracteristici suplimentare

  • Intensitate: 6/10
  • Anul producerii: 2019
  • Concentratie la infuzare: 7/10
  • Tip ceai: Puer negru (Shu)

Cum se prepară corect

Temperatura
Se prepară cu apă curată și moale, fără impurități, la temperatura de 95-98 °C
Timpul de preparare
Timpul unei turnări este de 10-30 secunde, crește progresiv cu fiecare turnare
Cantitatea recomandată
Se recomandă 4-7 grame de ceai uscat la 0,8-1 litri de apă (regula de aur)
Cât de mult
Se recomandă să se bea în 3-7 runde de turnări, în funcție de intervalul dintre ele

Recenzii (0)

S-ar putea să vă placă

French press «BLACK MARS» cu pereți dubli, 600 ml.

French press-ul «BLACK MARS» cu pereți dubli, cu un volum de 600 ml, îmbină eleganța și funcționalit...
500.00 MDL

Chahai CP-16, 350 ml.

Acesta este un Chahai pentru o companie mare. Este suficient pentru 6-7 persoane. Dacă sunteți noroc...
450.00 MDL

Ceainic-infuzor Sama Doyo S-096, 600 ml.

Descoperiți ceainicul-infuzor Sama Doyo S-096 cu un volum de 600 ml – o alegere modernă și elegantă ...
750.00 MDL

Ceai din plante «Cardio Plus», 50gr.

Ceaiul din plante «Cardio Plus» este creat special pentru susținerea sănătății sistemului cardiovasc...
50.00 MDL