Shu Puer «Comara lui Bulan Shan», Menghai, 100gr.

Regiune: China
(3 evaluări)
375.00 MDL

Muntele Bulangshan se învecinează cu Myanmar. În Myanmar, cresc și copaci de ceai. Înțelegeți singuri - există o mare tentație să vinzi ceaiul birman ca fiind cel de pe Bulangshan. Mulți o fac, dar nu noi. Desigur, nu este la fel de calitativ ca Lao Ban Zhang, dar se apropie. Primul gust crocant, amar intens este prezent, la fel ca și dulcețea persistentă. Aroma se învârte. Într-un cuvânt - totul pentru ce iubim Bulangshan.

Caracteristici

  • Intensitate: 6/10
  • Anul producerii: 2019
  • Concentratie la infuzare: 7/10
  • Tip ceai: Puerh negru (Shu)
Ambalaj (greutate)

Informații suplimentare

Temperatura
Se prepară cu apă curată și moale, fără impurități, la temperatura de 95-98 °C
Timpul de preparare
Timpul unei turnări este de 10-30 secunde, crește progresiv cu fiecare turnare
Cantitatea recomandată
Se recomandă 4-7 grame de ceai uscat la 0,8-1 litri de apă (regula de aur)
Cât de mult
Se recomandă să se bea în 3-7 runde de turnări, în funcție de intervalul dintre ele

Recenzii (0)

S-ar putea să vă placă

Frunză mare de la Yongde Lincang, 357gr.

Acest frumos a ajuns la noi direct din Yun De, situat în munții Daxue Shan. Munții Daxue Shan (大雪山, ...
1300.00 MDL

Cafea Montana Brazilia «Yellow Bourbon», 150gr.

Cafeaua Montana "Yellow Bourbon" este o adevărată dulceață în fiecare ceașcă. Acest soi unic de cafe...
275.00 MDL

Ceai presat «Da Hong Pao», 100gr.

Legendarul oolong este acum disponibil și în formă presată. Este o placă de 100 g de Da Hong Pao de ...
450.00 MDL

«Fântâna dragonului» (premium), 50gr.

Faimosul ceai chinezesc de culoare nefrit, care face parte din familia ceaiurilor imperiale chinezeș...
200.00 MDL