Shu Puer «Comara lui Bulan Shan», Menghai, 100gr.

Regiune: China
(3 evaluări)
Preț: 375.00 MDL

Muntele Bulangshan se învecinează cu Myanmar. În Myanmar, cresc și copaci de ceai. Înțelegeți singuri - există o mare tentație să vinzi ceaiul birman ca fiind cel de pe Bulangshan. Mulți o fac, dar nu noi. Desigur, nu este la fel de calitativ ca Lao Ban Zhang, dar se apropie. Primul gust crocant, amar intens este prezent, la fel ca și dulcețea persistentă. Aroma se învârte. Într-un cuvânt - totul pentru ce iubim Bulangshan.

Caracteristici suplimentare

  • Intensitate: 6/10
  • Anul producerii: 2019
  • Concentratie la infuzare: 7/10
  • Tip ceai: Puer negru (Shu)

Cum se prepară corect

Temperatura
Se prepară cu apă curată și moale, fără impurități, la temperatura de 95-98 °C
Timpul de preparare
Timpul unei turnări este de 10-30 secunde, crește progresiv cu fiecare turnare
Cantitatea recomandată
Se recomandă 4-7 grame de ceai uscat la 0,8-1 litri de apă (regula de aur)
Cât de mult
Se recomandă să se bea în 3-7 runde de turnări, în funcție de intervalul dintre ele

Recenzii (0)

S-ar putea să vă placă

Lâna Neagră din Grădinile Ezteri, 50gr.

În Georgia există trei tipuri de producători de ceai. Primii folosesc metoda de recoltare în formă d...
160.00 MDL

«Dragonul de Aur», 5gr.

Dacă căutați ceva special pentru ceaiul dvs., atunci «Dragonul de Aur» este exact ceea ce aveți nevo...
25.00 MDL

Jing Long «Drum», verde pu-erh, 100gr.

În acest an, am extins în mod serios gama de Puer "americani". Desigur, acestea sunt de origine chin...
375.00 MDL

Jing Long tuo cha «Trei Pagode», 100gr.

Am ajuns și la Shengul "Trei Pagode". Este un ceai tânăr, îndrăzneț și plin de energie. Nu căutați a...
325.00 MDL