Shu Puer «Comara lui Bulan Shan», Menghai, 100gr.

Regiune: China
(3 evaluări)
Preț: 375.00 MDL

Muntele Bulangshan se învecinează cu Myanmar. În Myanmar, cresc și copaci de ceai. Înțelegeți singuri - există o mare tentație să vinzi ceaiul birman ca fiind cel de pe Bulangshan. Mulți o fac, dar nu noi. Desigur, nu este la fel de calitativ ca Lao Ban Zhang, dar se apropie. Primul gust crocant, amar intens este prezent, la fel ca și dulcețea persistentă. Aroma se învârte. Într-un cuvânt - totul pentru ce iubim Bulangshan.

Caracteristici suplimentare

  • Intensitate: 6/10
  • Anul producerii: 2019
  • Concentratie la infuzare: 7/10
  • Tip ceai: Puer negru (Shu)

Cum se prepară corect

Temperatura
Se prepară cu apă curată și moale, fără impurități, la temperatura de 95-98 °C
Timpul de preparare
Timpul unei turnări este de 10-30 secunde, crește progresiv cu fiecare turnare
Cantitatea recomandată
Se recomandă 4-7 grame de ceai uscat la 0,8-1 litri de apă (regula de aur)
Cât de mult
Se recomandă să se bea în 3-7 runde de turnări, în funcție de intervalul dintre ele

Recenzii (0)

S-ar putea să vă placă

Ceai din plante «Flori de Musetel», 20 pl. a câte 1.5 g, Premium, 30gr.

Ceaiul «Flori de Musetel» este o băutură clasică, apreciată pentru delicatețea sa și beneficiile nat...
75.00 MDL

Cafea «Cagliari Tiramisu», 250gr.

Cafeaua "Tiramisu" de la Cagliari este o adevărată descoperire festivă pentru cunoscătorii artei caf...
225.00 MDL

Pahar QH-TC42 «Aquare», 400 ml.

Paharul QH-TC42 "Aquare" cu o capacitate de 400 ml este un accesoriu elegant și funcțional, fabricat...
250.00 MDL

«Flamango», 50gr.

Ceai negru chinezesc cu adaos de bucăți de pitaya (fructul dragonului), mango, flămânzi de zahăr, co...
125.00 MDL