Shu Puer «Comara lui Bulan Shan», Menghai, 100gr.

Regiune: China
(3 evaluări)
Preț: 375.00 MDL

Muntele Bulangshan se învecinează cu Myanmar. În Myanmar, cresc și copaci de ceai. Înțelegeți singuri - există o mare tentație să vinzi ceaiul birman ca fiind cel de pe Bulangshan. Mulți o fac, dar nu noi. Desigur, nu este la fel de calitativ ca Lao Ban Zhang, dar se apropie. Primul gust crocant, amar intens este prezent, la fel ca și dulcețea persistentă. Aroma se învârte. Într-un cuvânt - totul pentru ce iubim Bulangshan.

Caracteristici suplimentare

  • Intensitate: 6/10
  • Anul producerii: 2019
  • Concentratie la infuzare: 7/10
  • Tip ceai: Puer negru (Shu)

Cum se prepară corect

Temperatura
Se prepară cu apă curată și moale, fără impurități, la temperatura de 95-98 °C
Timpul de preparare
Timpul unei turnări este de 10-30 secunde, crește progresiv cu fiecare turnare
Cantitatea recomandată
Se recomandă 4-7 grame de ceai uscat la 0,8-1 litri de apă (regula de aur)
Cât de mult
Se recomandă să se bea în 3-7 runde de turnări, în funcție de intervalul dintre ele

Recenzii (0)

S-ar putea să vă placă

«Ceylon Pride», 50gr.

Ceaiul din Ceylon din provincia Dimbula. Foi lungi și subțiri, atunci când sunt infuzate, oferă o bă...
100.00 MDL

Chaban «Model», nuc, 13.7x13.7 cm.

Chabanul «Model» este un accesoriu rafinat pentru ceremonia ceaiului, realizat din lemn natural de n...
900.00 MDL

To Cha «Marele Dragon», 100gr.

Shu Puerh "Marele Dragon" (puerh negru) este comprimat sub forma unei căni de ceai și reprezintă unu...
325.00 MDL

Suport pentru bățul de matcha

Vă prezentăm suportul ceramic pentru bățul de matcha - un accesoriu indispensabil care va ajuta la p...
225.00 MDL