Shu Puer «Comara lui Bulan Shan», Menghai, 100gr.

Regiune: China
(3 evaluări)
Preț: 375.00 MDL

Muntele Bulangshan se învecinează cu Myanmar. În Myanmar, cresc și copaci de ceai. Înțelegeți singuri - există o mare tentație să vinzi ceaiul birman ca fiind cel de pe Bulangshan. Mulți o fac, dar nu noi. Desigur, nu este la fel de calitativ ca Lao Ban Zhang, dar se apropie. Primul gust crocant, amar intens este prezent, la fel ca și dulcețea persistentă. Aroma se învârte. Într-un cuvânt - totul pentru ce iubim Bulangshan.

Caracteristici suplimentare

  • Intensitate: 6/10
  • Anul producerii: 2019
  • Concentratie la infuzare: 7/10
  • Tip ceai: Puer negru (Shu)

Cum se prepară corect

Temperatura
Se prepară cu apă curată și moale, fără impurități, la temperatura de 95-98 °C
Timpul de preparare
Timpul unei turnări este de 10-30 secunde, crește progresiv cu fiecare turnare
Cantitatea recomandată
Se recomandă 4-7 grame de ceai uscat la 0,8-1 litri de apă (regula de aur)
Cât de mult
Se recomandă să se bea în 3-7 runde de turnări, în funcție de intervalul dintre ele

Recenzii (0)

S-ar putea să vă placă

Set de cești cu mânere și pereți dubli, 250 ml.

Vă prezentăm un set de două cești, fiecare cu o capacitate de 250 ml. Aceste minunate produse transp...
380.00 MDL

Bolul cu glazură de gheață gri DH-P025, Chuan Yun, 70 ml.

Bolul "Chuan Yun" DH-P025, cu glazură de gheață gri și o capacitate de 70 ml, ne invită într-o călăt...
350.00 MDL

Yunnan «Trandafir», minituochă, 6gr.

Shu Puer din Yunnan «Trandafir» este o băutură fermecătoare pentru romantici incurabili și pentru ce...
20.00 MDL

Ceai din plante «Flori de Musetel», (30 pliculețe a câte 1,5 g), 45gr.

Ceaiul din plante «Flori de Musetel» este o băutură clasică, cunoscută pentru proprietățile sale cal...
65.00 MDL