Shu Puer «Comara lui Bulan Shan», Menghai, 100gr.

Regiune: China
(3 evaluări)
Preț: 375.00 MDL

Muntele Bulangshan se învecinează cu Myanmar. În Myanmar, cresc și copaci de ceai. Înțelegeți singuri - există o mare tentație să vinzi ceaiul birman ca fiind cel de pe Bulangshan. Mulți o fac, dar nu noi. Desigur, nu este la fel de calitativ ca Lao Ban Zhang, dar se apropie. Primul gust crocant, amar intens este prezent, la fel ca și dulcețea persistentă. Aroma se învârte. Într-un cuvânt - totul pentru ce iubim Bulangshan.

Caracteristici suplimentare

  • Intensitate: 6/10
  • Anul producerii: 2019
  • Concentratie la infuzare: 7/10
  • Tip ceai: Puer negru (Shu)

Cum se prepară corect

Temperatura
Se prepară cu apă curată și moale, fără impurități, la temperatura de 95-98 °C
Timpul de preparare
Timpul unei turnări este de 10-30 secunde, crește progresiv cu fiecare turnare
Cantitatea recomandată
Se recomandă 4-7 grame de ceai uscat la 0,8-1 litri de apă (regula de aur)
Cât de mult
Se recomandă să se bea în 3-7 runde de turnări, în funcție de intervalul dintre ele

Recenzii (0)

S-ar putea să vă placă

Gaiwan Vremuri Străvechi «Magnolie în Floare», 110 ml.

Gaiwan-ul «Magnolie în Floare» este un exemplu elegant al artei ceaiului chinezesc, remarcându-se pr...
850.00 MDL

Mate «Lemon», 50gr.

Băutura etnică sud-americană de yerba mate cu adăugarea de lemongrass și coajă de lămâie. Are un gus...
150.00 MDL

Ceainic Sama Doyo SAG-10, 750 ml

Elegantul și înaltul recipient poate conține 750 de mililitri de ceai aromat. Este o invenție super-...
950.00 MDL

«Pan Se Jiao», Bulangshan, 250gr.

Shu Puer «Pan Se Jiao» din Bulangshan este o cărămidă de 250 de grame în spatele căreia nu se ascund...
850.00 MDL