Shu Puer «Muguri de primăvară», 357gr.

Regiune: China Yunnan
(1 evaluare)
1060 MDL 1250.00 MDL Salvați: 190 MDL

Nici nu întrebați cum am reușit să obținem acest Pu-Erh atât de uimitor de vechi și la un preț atât de plăcut! Nu am mai avut așa ceva de mult timp! Ne-am gândit să-l păstrăm pentru noi și să-l bem sub pătură în tăcere în timpul nopții. Dar ne-a mustrat conștiința. Așa că îl împărțim cu voi acest bătrân. Puteți să-l preparați în orice fel doriți, chiar și să-l fierbeți într-un ceainic. Nu veți reuși să-l supracoaceți. Va rămâne un Pu-Erh catifelat, cu arome de migdale și tutun, absolut minunat. O adevărată comoară!

Caracteristici

  • Intensitate: 6/10
  • Anul producerii: 2005
  • Concentratie la infuzare: 6/10
  • Tip ceai: Puerh negru (Shu)
Ambalaj (greutate)

Informații suplimentare

Temperatura
Se prepară cu apă curată și moale, fără impurități, la temperatura de 95 °C
Timpul de preparare
Timpul unei turnări este de 20-40 secunde, crește progresiv cu fiecare turnare
Cantitatea recomandată
Se recomandă 4-7 grame de ceai uscat la 0,8-1 litri de apă (regula de aur)
Cât de mult
Se recomandă să se bea în 3-5 runde de turnări, în funcție de intervalul dintre ele

Recenzii (0)

S-ar putea să vă placă

Hojicha (ceai Hojicha), 50gr.

Hojicha, sau hojitia, este un tip special de ceai japonez, de obicei fabricat pe baza soiului bancha...
225.00 MDL

Ceainic «Kyusu» HG, 380 ml.

Un infuzor cu mâner lateral este numit "Kyusu" în Japonia și "ceainic japonez" în restul lumii. Dar ...
750.00 MDL

«Floare de Sakura», 50gr.

Sencha verde cu flori de iasomie, petale de floarea-soarelui și aromă de sâmbure de cireș. Proprietă...
110.00 MDL

To Cha, Fabrica Chuzhncha (CNNP), 100gr.

Aceasta este o marcă clasică de la CNNP. Un Pu-Erh de înaltă calitate. Veți regăsi în el note de nuc...
350.00 MDL