Shu Puer «Dragonul de Aur», 357gr.

Regiune: China
(5 evaluări)
Preț: 800.00 MDL

Foarte interesant acest ceai. Un exemplu viu cum maturarea influențează calitatea ceaiului. La prima vedere, se poate observa că materia primă nu este de cea mai înaltă calitate. Frunze mari, ici și colo câteva tulpini... Dar! Aceasta este o materie primă din anul 2006! A fost depozitată în Yunnan până în 2015! Interesant, nu-i așa? Încercați-l imediat și trageți propriile concluzii. Spoiler: maturarea îmbunătățește semnificativ Pu'er-ul. Concluzia noastră: raportul calitate-preț este excelent aici! Sunteți gata să pariați?

Caracteristici suplimentare

  • Intensitate: 6/10
  • Anul producerii: 2006
  • Concentratie la infuzare: 6/10
  • Tip ceai: Puer negru (Shu)

Cum se prepară corect

Temperatura
Se prepară cu apă curată și moale, fără impurități, la temperatura de 90-95 °C
Timpul de preparare
Timpul unei turnări este de 20-40 secunde, crește progresiv cu fiecare turnare
Cantitatea recomandată
Se recomandă 4-7 grame de ceai uscat la 0,8-1 litri de apă (regula de aur)
Cât de mult
Se recomandă să se bea în 5-7 runde de turnări, în funcție de intervalul dintre ele

Recenzii (0)

S-ar putea să vă placă

Jin Lun «Guntin», minituo, 6gr.

Shu Puer "Jin Lun Guntin" - minituo-uri unde fiecare aspect mărturisește despre măiestria și calitat...
25.00 MDL

Borcan pentru păstrarea ceaiului/cafele Fresh, 700 ml.

Eleganța transparentă se întâlnește cu funcționalitatea în borcanul pentru păstrarea ceaiului sau ca...
195.00 MDL

«Jin Jun Mei», 50gr.

Acesta nu este ceai, ci o operă de artă. Când l-am gustat pentru prima dată în Țara Dragonului, am î...
175.00 MDL

«Omagiu Împăratului», Banchang, Cha Huang, 357gr.

Shu Pu'er «Omagiu Împăratului» din satul Banchang este un reprezentant demn al liniei imperiale Cha ...
1000.00 MDL