Shu Puer «Dragonul de Aur», 357gr.

Regiune: China
(5 evaluări)
850.00 MDL

Foarte interesant acest ceai. Un exemplu viu cum maturarea influențează calitatea ceaiului. La prima vedere, se poate observa că materia primă nu este de cea mai înaltă calitate. Frunze mari, ici și colo câteva tulpini... Dar! Aceasta este o materie primă din anul 2006! A fost depozitată în Yunnan până în 2015! Interesant, nu-i așa? Încercați-l imediat și trageți propriile concluzii. Spoiler: maturarea îmbunătățește semnificativ Pu'er-ul. Concluzia noastră: raportul calitate-preț este excelent aici! Sunteți gata să pariați?

Caracteristici

  • Intensitate: 6/10
  • Anul producerii: 2006
  • Concentratie la infuzare: 6/10
  • Tip ceai: Puerh negru (Shu)
Ambalaj (greutate)

Informații suplimentare

Temperatura
Se prepară cu apă curată și moale, fără impurități, la temperatura de 90-95 °C
Timpul de preparare
Timpul unei turnări este de 20-40 secunde, crește progresiv cu fiecare turnare
Cantitatea recomandată
Se recomandă 4-7 grame de ceai uscat la 0,8-1 litri de apă (regula de aur)
Cât de mult
Se recomandă să se bea în 5-7 runde de turnări, în funcție de intervalul dintre ele

Recenzii (0)

S-ar putea să vă placă

«Luna și stele», Ding Xing, 357gr.

Este un Pu-Erh super tare și unul dintre cele mai vechi pe care le avem. La prima vedere, pare, desi...
950.00 MDL

Gu Shu «Tuo-cha Shen», 100gr.

Acestea sunt bilele de Pu-Erh (tuocha) cu o greutate de 100 g. În comparație cu tuocha-urile mici, a...
325.00 MDL

«Silvia», 50gr.

Ceaiul negru vietnamez cu bucăți de stafide, coacăze roșii, afine, merișoare și mur. Această combina...
150.00 MDL

Linguriță purpurie chashaku pentru ceaiul matcha

Lingurița purpurie chashaku pentru ceaiul matcha este un accesoriu indispensabil pentru adevărații c...
75.00 MDL