Shu Puer «Dragonul de Aur», 357gr.

Regiune: China
(5 evaluări)
Preț: 800.00 MDL

Foarte interesant acest ceai. Un exemplu viu cum maturarea influențează calitatea ceaiului. La prima vedere, se poate observa că materia primă nu este de cea mai înaltă calitate. Frunze mari, ici și colo câteva tulpini... Dar! Aceasta este o materie primă din anul 2006! A fost depozitată în Yunnan până în 2015! Interesant, nu-i așa? Încercați-l imediat și trageți propriile concluzii. Spoiler: maturarea îmbunătățește semnificativ Pu'er-ul. Concluzia noastră: raportul calitate-preț este excelent aici! Sunteți gata să pariați?

Caracteristici suplimentare

  • Intensitate: 6/10
  • Anul producerii: 2006
  • Concentratie la infuzare: 6/10
  • Tip ceai: Puer negru (Shu)

Cum se prepară corect

Temperatura
Se prepară cu apă curată și moale, fără impurități, la temperatura de 90-95 °C
Timpul de preparare
Timpul unei turnări este de 20-40 secunde, crește progresiv cu fiecare turnare
Cantitatea recomandată
Se recomandă 4-7 grame de ceai uscat la 0,8-1 litri de apă (regula de aur)
Cât de mult
Se recomandă să se bea în 5-7 runde de turnări, în funcție de intervalul dintre ele

Recenzii (0)

S-ar putea să vă placă

«Vienna Chocolate», 50gr.

Ceaiul negru cu adaos de bucăți de ciocolată albă și scoarță de copac de ciocolată. Are un efect cal...
150.00 MDL

Ceai din plante «Pentru Ea», 50gr.

Ceaiul din plante «Pentru Ea» este un amestec armonios, creat special pentru susținerea organismul...
55.00 MDL

«Dao al Elefantului din Bindao» în bucăți, 50gr.

Shu Pu-erh «Dao al Elefantului din Bindao» din 2023 — este un ceai în care se împletesc puterea trad...
160.00 MDL

«Pan Se Jiao», Muntele Bulang în bucăți, 50gr.

Shu Pu-erh «Pan Se Jiao» din Muntele Bulang — puer`h în spatele căreia se ascunde nu doar un ceai, ...
220.00 MDL