Shu Puer «Dragonul de Aur», 357gr.

Regiune: China
(5 evaluări)
Preț: 800.00 MDL

Foarte interesant acest ceai. Un exemplu viu cum maturarea influențează calitatea ceaiului. La prima vedere, se poate observa că materia primă nu este de cea mai înaltă calitate. Frunze mari, ici și colo câteva tulpini... Dar! Aceasta este o materie primă din anul 2006! A fost depozitată în Yunnan până în 2015! Interesant, nu-i așa? Încercați-l imediat și trageți propriile concluzii. Spoiler: maturarea îmbunătățește semnificativ Pu'er-ul. Concluzia noastră: raportul calitate-preț este excelent aici! Sunteți gata să pariați?

Caracteristici suplimentare

  • Intensitate: 6/10
  • Anul producerii: 2006
  • Concentratie la infuzare: 6/10
  • Tip ceai: Puer negru (Shu)

Cum se prepară corect

Temperatura
Se prepară cu apă curată și moale, fără impurități, la temperatura de 90-95 °C
Timpul de preparare
Timpul unei turnări este de 20-40 secunde, crește progresiv cu fiecare turnare
Cantitatea recomandată
Se recomandă 4-7 grame de ceai uscat la 0,8-1 litri de apă (regula de aur)
Cât de mult
Se recomandă să se bea în 5-7 runde de turnări, în funcție de intervalul dintre ele

Recenzii (0)

S-ar putea să vă placă

Dian Hong Jing Lun, pentru călătorii , 100gr.

Noi îl numim bomboană de ciocolată, iar în China este numit Cha Zhuang. Este un ceai de culoare roșu...
375.00 MDL

«Micul Taiwan», Xia Guan, 100gr.

Citițorii noștri fideli sunt, fără îndoială, familiarizați cu conceptul de Mică Franță. În acest caz...
375.00 MDL

Set de boluri «Mood QH-TC60», 6x80 ml.

Vă prezentăm setul de boluri Mood QH-TC60, care include 6 căni cu un volum de 80 ml fiecare. Fiecare...
900.00 MDL

«Aroma a opt ani de umezeală», 357gr.

Farmecul acestui Pu-Erh constă în stocarea umedă de opt ani. În anul 2012, întreaga serie a fost tra...
1250.00 MDL