Shu Puer «Dragonul de Aur», 357gr.

Regiune: China
(5 evaluări)
Preț: 800.00 MDL

Foarte interesant acest ceai. Un exemplu viu cum maturarea influențează calitatea ceaiului. La prima vedere, se poate observa că materia primă nu este de cea mai înaltă calitate. Frunze mari, ici și colo câteva tulpini... Dar! Aceasta este o materie primă din anul 2006! A fost depozitată în Yunnan până în 2015! Interesant, nu-i așa? Încercați-l imediat și trageți propriile concluzii. Spoiler: maturarea îmbunătățește semnificativ Pu'er-ul. Concluzia noastră: raportul calitate-preț este excelent aici! Sunteți gata să pariați?

Caracteristici suplimentare

  • Intensitate: 6/10
  • Anul producerii: 2006
  • Concentratie la infuzare: 6/10
  • Tip ceai: Puer negru (Shu)

Cum se prepară corect

Temperatura
Se prepară cu apă curată și moale, fără impurități, la temperatura de 90-95 °C
Timpul de preparare
Timpul unei turnări este de 20-40 secunde, crește progresiv cu fiecare turnare
Cantitatea recomandată
Se recomandă 4-7 grame de ceai uscat la 0,8-1 litri de apă (regula de aur)
Cât de mult
Se recomandă să se bea în 5-7 runde de turnări, în funcție de intervalul dintre ele

Recenzii (0)

S-ar putea să vă placă

Ceai «Lu Zhu Ye» (frunze de bambus), 50gr.

Este un fel de "ceai" interesant. Frunzele tinere ale lastarilor de bambus. Gustul este ceva asemana...
150.00 MDL

Lâna Neagră din Grădinile Ezteri, 50gr.

În Georgia există trei tipuri de producători de ceai. Primii folosesc metoda de recoltare în formă d...
160.00 MDL

Chahai QH-TC18 «Aquare», 300 ml.

Pentru cei care s-au săturat de tot ce este rotund. Hai să avem mai multe forme pătrate, dreptunghiu...
350.00 MDL

«Bing-cha verde», 357gr.

Bing-cha este o formă de Pu-Erh sub formă de disc rotund și plat, cu greutatea variind de la 100 de ...
2250.00 MDL