Shu Puer «Dragonul de Aur», 357gr.

Regiune: China
(5 evaluări)
Preț: 800.00 MDL

Foarte interesant acest ceai. Un exemplu viu cum maturarea influențează calitatea ceaiului. La prima vedere, se poate observa că materia primă nu este de cea mai înaltă calitate. Frunze mari, ici și colo câteva tulpini... Dar! Aceasta este o materie primă din anul 2006! A fost depozitată în Yunnan până în 2015! Interesant, nu-i așa? Încercați-l imediat și trageți propriile concluzii. Spoiler: maturarea îmbunătățește semnificativ Pu'er-ul. Concluzia noastră: raportul calitate-preț este excelent aici! Sunteți gata să pariați?

Caracteristici suplimentare

  • Intensitate: 6/10
  • Anul producerii: 2006
  • Concentratie la infuzare: 6/10
  • Tip ceai: Puer negru (Shu)

Cum se prepară corect

Temperatura
Se prepară cu apă curată și moale, fără impurități, la temperatura de 90-95 °C
Timpul de preparare
Timpul unei turnări este de 20-40 secunde, crește progresiv cu fiecare turnare
Cantitatea recomandată
Se recomandă 4-7 grame de ceai uscat la 0,8-1 litri de apă (regula de aur)
Cât de mult
Se recomandă să se bea în 5-7 runde de turnări, în funcție de intervalul dintre ele

Recenzii (0)

S-ar putea să vă placă

Tong Pu, pu-erh în bambus (defilare), 100gr.

Aceste mici tablete sunt o versiune redusă a Pu-Erh-ului pe care îl cunoașteți deja, ambalate în bam...
400.00 MDL

Ceainic din argilă Yixing «Baklajan Nangua», 240 ml.

Ceainicul din argilă Yixing „Baklajan Nangua”, cu o capacitate de 240 ml, reprezintă un exemplu magn...
1400.00 MDL

«Disco Dancer», 100gr.

Puer "Disco Dancer" este o adevărată operă de artă în lumea ceaiului. Este comparabil cu un dans raf...
425.00 MDL

«Bătrânele Arbori Gu Shu YouFu», Menhai, 357gr.

Gustul istoriei direct în acest Shu puer de la fabrica YouFu! Nu degeaba această fabrică există încă...
1050.00 MDL