Shu Puer «Aroma a opt ani de umezeală», 357gr.

Regiune: China
(3 evaluări)
Preț: 1250.00 MDL

Farmecul acestui Pu-Erh constă în stocarea umedă de opt ani. În anul 2012, întreaga serie a fost transportată din Mengku în Guangzhou, unde a fost păstrată până în prezent. Nu doresc să vă dezvălui cum acest proces a schimbat gustul inițial. Să fie o mică căutare pentru voi. Vă spun doar că ceaiul este bogat, plăcut și prietenos. Fructe uscate!!!

Caracteristici suplimentare

  • Intensitate: 5/10
  • Anul producerii: 2012
  • Concentratie la infuzare: 6/10
  • Tip ceai: Puer negru (Shu)

Cum se prepară corect

Temperatura
Se prepară cu apă curată și moale, fără impurități, la temperatura de 85-95 °C
Timpul de preparare
Timpul unei turnări este de 20-30 secunde, crește progresiv cu fiecare turnare
Cantitatea recomandată
Se recomandă 4-5 grame de ceai uscat la 0,8-1 litri de apă (regula de aur)
Cât de mult
Se recomandă să se bea în 4-6 runde de turnări, în funcție de intervalul dintre ele

Recenzii (0)

S-ar putea să vă placă

Pahar din sticlă cu pereți dubli, 250 ml.

Simțiți diferența cu acest pahar elegant de 250 ml. Este realizat din sticlă termorezistentă și dura...
200.00 MDL

«Shen Shan Lau Shu», 100gr.

Puer este un ceai postfermentat chinezesc originar din provincia Yunnan. Acest ceai are o anumită pe...
400.00 MDL

Chahai DH-Chi006 «Iepurele Căpșună», 230 ml.

Chahai DH-Chi006 «Iepurele Căpșună» — nu este doar un vas practic pentru turnarea ceaiului, ci întru...
950.00 MDL

«Gu Shu Ya Bao», muguri sălbatici din copacii de pu-erh, Jin Lun, 50gr.

"Gu Shu Ya Bao" – muguri sălbatici de pe copacii de pu-erh, Jin Lun, 2021. Combinând cele mai bune c...
250.00 MDL