Puer fermier de la Li Da Zhou, 100gr.

Regiune: China
(1 evaluare)
Preț: 375.00 MDL

Prieteni, astăzi sunt încântat să vă prezint o adevărată stea a ceaiului - Shu Puer fermier de la Li Da Zhou! Acest ceai este o adevărată bombă de gust, gata să vă explodeze papilele gustative! La prima vedere, acest Shu Puer poate părea modest și simplu, dar nu lăsați să vă înșele - este un adevărat campion al lumii ceaiului! Frunzele sale întunecate radiază mister, ca o umbră nocturnă, iar aroma trezește dorința, ca un plăcintă proaspăt coaptă din cuptorul bunicii. Când veți încerca acest ceai, percepția voastră gustativă se va întoarce cu susul în jos! Începe cu o amărăciune puternică și revigorantă, care vă umple de energie, ca după un antrenament cardio intens. Și apoi se deschide un adevărat arsenal de nuanțe gustative - dulceață, note de caramel, condimente... Este un adevărat foc de artificii de arome și gusturi, care provoacă o euforie reală! Așa că, dacă sunteți gata pentru adrenalină în ceai și doriți să experimentați un extaz gustativ exploziv, Shu Puer fermier de la Li Da Zhou este exact ceea ce aveți nevoie! Permiteți-vă să vă scufundați în lumea acestui minunat ceai și să vă bucurați de minunatele sale nuanțe gustative.

Caracteristici suplimentare

  • Intensitate: 6/10
  • Anul producerii: 2018
  • Concentratie la infuzare: 5/10
  • Tip ceai: Puer negru (Shu)

Cum se prepară corect

Temperatura
Se prepară cu apă curată și moale, fără impurități, la temperatura de 95-100 °C
Timpul de preparare
Timpul unei turnări este de 10-30 secunde, crește progresiv cu fiecare turnare
Cantitatea recomandată
Se recomandă 5-7 grame de ceai uscat la 0,8-1 litri de apă (regula de aur)
Cât de mult
Se recomandă să se bea în 5-8 runde de turnări, în funcție de intervalul dintre ele

Recenzii (0)

S-ar putea să vă placă

Jing Long «Drum», verde pu-erh, 100gr.

În acest an, am extins în mod serios gama de Puer "americani". Desigur, acestea sunt de origine chin...
400.00 MDL

Arborele de tranziție de la Muntele Bangway, 100gr.

Acesta este un experiment unic al cultivatorilor de ceai din China. Copacul de tranziție reprezintă ...
350.00 MDL

«English Breakfast», 50gr.

Un amestec tradițional de ceai negru indian și ceai negru din Ceylon, cu un gust puternic și un arom...
100.00 MDL

«Templul Raiului Bingdao», 357gr.

Principalul factor care determină calitatea Pu-erh este totuși materia primă. Un bun meșteșugar va p...
1000.00 MDL