Shu Puer «Primăvară Regală», 50gr.

Regiune: China
(1 evaluare)
Preț: 200.00 MDL

Vă prezentăm "Ceaiul regal vrac" (宫廷散茶, Gong Ting San Cha) - acest nume simbolizează un soi rafinat, care este cules în primele zile de primăvară. Valoarea principală a acestui Shu puer constă în producția sa exclusivă din muguri delicați și frunze abia deschise, cu o lungime de nu mai mult de un centimetru. Imaginați-vă efortul depus pentru a culege un kilogram din acești muguri miniaturali. Când infuzați "Primăvara Regală", nu uitați de acest lucru. Puerul regal este considerat un rafinament și elita printre diversele soiuri de puer chinezesc. Este produs din mugurii nou-născuți miniaturali ai arbustului de ceai, iar crearea sa necesită un număr semnificativ de ore de muncă. Încântă privirea cu nuanța sa roșie, oferă un parfum complex și are un gust delicat, învăluitor.

Caracteristici suplimentare

  • Intensitate: 6/10
  • Anul producerii: 2009
  • Concentratie la infuzare: 7/10
  • Tip ceai: Puer negru (Shu)

Cum se prepară corect

Temperatura
Se prepară cu apă curată și moale, fără impurități, la temperatura de 90-95 °C
Timpul de preparare
Timpul unei turnări este de 5-15 secunde, crește progresiv cu fiecare turnare
Cantitatea recomandată
Se recomandă 6-8 grame de ceai uscat la 0,8-1 litri de apă (regula de aur)
Cât de mult
Se recomandă să se bea în 7-10 runde de turnări, în funcție de intervalul dintre ele

Recenzii (0)

S-ar putea să vă placă

«Mountain Creek», 50gr.

Ceaiul negru clasic cu frunze mari "Râul Muntos" provine din câmpiile și dealurile Sri Lankăi. Are o...
100.00 MDL

Diang Hong in bamboo, 220gr.

Dian Hong Zhutun este un ceai roșu presat sub formă de tablete. Cele 20 de tablete, fiecare cântărin...
600.00 MDL

«Black Sea Buckthorn», 50gr.

„Este una să te învelești în patruzeci de haine, și cu totul altceva să te cuibărești pe genunchii l...
160.00 MDL

«Kimun Gung Fu Cha», 50gr.

Kimun se află în TOP 10 cele mai bune ceaiuri din China. La infuzare, acesta capătă o culoare ambră ...
160.00 MDL