Ceai verde «Kenyan Purple», 50gr.

Regiune: Kenya
(1 evaluare)
Preț: 240.00 MDL

Ceaiul Kenyan Purple este un ceai verde obținut doar din frunzele purpurii, bogate în antocianine. Frunzele sale de ceai au o culoare maro închis în stare uscată și o culoare gri-maro-verde în stare infuzată. Infuzia are aceeași culoare. Dar dacă picurați câteva picături de suc de lămâie în ceai, acesta devine roșu-roz! Magia antocianinelor într-un mediu acid. La gust, ceaiul este ușor amar, catifelat, cu note de zmeură și căpșuni. Nu este recomandat să păstrați infuzia în congelator. Dacă o lăsați să se odihnească puțin, va intensifica gustul său de fructe de pădure. Cel puțin așa pare.

Caracteristici suplimentare

  • Intensitate: 3/10
  • Concentratie la infuzare: 2/10
  • Tip ceai: Ceaiul verde (Liu-Cha)

Cum se prepară corect

Temperatura
Se prepară cu apă curată și moale, fără impurități, la temperatura de 75-85 °C
Timpul de preparare
Timpul unei turnări este de 30-60 secunde, crește progresiv cu fiecare turnare
Cantitatea recomandată
Se recomandă 5-7 grame de ceai uscat la 0,8-1 litri de apă (regula de aur)
Cât de mult
Se recomandă să se bea în 3-5 runde de turnări, în funcție de intervalul dintre ele

Recenzii (0)

S-ar putea să vă placă

Ceai «Wuyi Zhou Gui» (Scorțișoară din Munții Wuyi), 50gr.

Numele acestui ceai este ca un vers dintr-un haiku: "Scorțișoară din Munții Wuyi". Și totul în el es...
175.00 MDL

Jing Long №7, 357gr.

Cel mai accesibil puerh shu din gama fabricii de ceai Jing Lung în ultimii ani, dar acest lucru nu a...
1100.00 MDL

Botanic «Albastru Menghai», 100gr.

"Albastru Menghai" este un reprezentant convingător al shu puerului de la Botanic. Acest ceai este ...
375.00 MDL

«Vârful muntei», 100gr.

Shen puer "Vârful Muntelui" este un ceai puternic cu gust bogat și energie, care nu vă va golește bu...
350.00 MDL