Ceai verde «Verde violet», 50gr.

Regiune: Kenya
(1 evaluare)
160.00 MDL

Ceaiul Kenyan Purple este un ceai verde obținut doar din frunzele purpurii, bogate în antocianine. Frunzele sale de ceai au o culoare maro închis în stare uscată și o culoare gri-maro-verde în stare infuzată. Infuzia are aceeași culoare. Dar dacă picurați câteva picături de suc de lămâie în ceai, acesta devine roșu-roz! Magia antocianinelor într-un mediu acid. La gust, ceaiul este ușor amar, catifelat, cu note de zmeură și căpșuni. Nu este recomandat să păstrați infuzia în congelator. Dacă o lăsați să se odihnească puțin, va intensifica gustul său de fructe de pădure. Cel puțin așa pare.

Caracteristici

  • Intensitate: 3/10
  • Concentratie la infuzare: 2/10
  • Tip ceai: Ceaiul verde (Liu-Cha)
Ambalaj (greutate)

Informații suplimentare

Ceaiul verde chinezesc nu este doar o gustare rafinată, ci și o băutură sănătoasă care poate ajuta la îmbunătățirea stării generale de sănătate. Cu toate acestea, pentru a obține beneficiul maxim din ceai, este important să-l preparați corect. În primul rând, trebuie să acordați atenție calității apei folosite pentru preparare.

Utilizarea apei de proastă calitate poate reduce calitatea ceaiului și poate afecta gustul și aroma sa. Cel mai bine este să folosiți apă filtrată sau apă potabilă de înaltă calitate, deoarece nu conține impurități inutile (cum ar fi clorul) și minerale, care pot afecta gustul ceaiului. Ar trebui să renunțați la utilizarea apei fierte, deoarece poate deteriora gustul și aroma ceaiului. Este foarte greu să stricați ceaiul verde, dar recomandăm să urmați următoarele reguli:

Temperatura
Se prepară cu apă curată și moale, fără impurități, la temperatura de 75-85 °C
Timpul de preparare
Timpul unei turnări este de 30-60 secunde, crește progresiv cu fiecare turnare
Cantitatea recomandată
Se recomandă 5-7 grame de ceai uscat la 0,8-1 litri de apă (regula de aur)
Cât de mult
Se recomandă să se bea în 3-5 runde de turnări, în funcție de intervalul dintre ele

Caracteristica ceaiului verde este că are un gust și o aromă delicată, care trebuie să fie dezvăluite prin metoda corectă de preparare (de exemplu, metoda de turnare). Pentru aceasta, trebuie să utilizați apă cu o temperatură de cel mult 80-90 (90 grade este limita pentru ceaiul verde) grade Celsius și să nu preparați ceaiul prea mult timp, pentru a nu deteriora gustul delicat. Timpul ideal de infuzare a ceaiului verde este de la 30 de secunde până la 3 minute. Și dacă aveți întrebări, suntem întotdeauna bucuroși să le răspundem, scrieți-ne pe Telegram sau Whatsapp.


Recenzii (0)

S-ar putea să vă placă

Ceai «Lemongrass», 50gr.

Lemongrass (iarba de lămâie sau sorgo de lămâie) este una dintre cele mai populare băuturi revigoran...
80.00 MDL

Bol cu ​​perete dublu QH-TD05, 150 ml., 50gr.

Двустенная пиала на 150 мл. Хочешь кофе пей, хочешь чай. Хочешь покрепче - пей крепкий чай!...
195.00 MDL

Банка для хранения чая или кофе Fresh, круглая, 760 мл., 1gr.

Сохраняйте свежесть вашего любимого чая или кофе с элегантной круглой банкой Fresh. Эта стеклянная б...
195.00 MDL

Băutură de ciocolată «Rich Mild Hot», 1000gr.

Căutați o băutură perfectă cu gust bogat de ciocolată cu lapte? Încercați "Rich Mild Hot" de la WOW ...
500.00 MDL