Ceai verde «Kenyan Purple», 50gr.

Regiune: Kenya
(1 evaluare)
Preț: 230.00 MDL

Ceaiul Kenyan Purple este un ceai verde obținut doar din frunzele purpurii, bogate în antocianine. Frunzele sale de ceai au o culoare maro închis în stare uscată și o culoare gri-maro-verde în stare infuzată. Infuzia are aceeași culoare. Dar dacă picurați câteva picături de suc de lămâie în ceai, acesta devine roșu-roz! Magia antocianinelor într-un mediu acid. La gust, ceaiul este ușor amar, catifelat, cu note de zmeură și căpșuni. Nu este recomandat să păstrați infuzia în congelator. Dacă o lăsați să se odihnească puțin, va intensifica gustul său de fructe de pădure. Cel puțin așa pare.

Caracteristici suplimentare

  • Intensitate: 3/10
  • Concentratie la infuzare: 2/10
  • Tip ceai: Ceaiul verde (Liu-Cha)

Cum se prepară corect

Temperatura
Se prepară cu apă curată și moale, fără impurități, la temperatura de 75-85 °C
Timpul de preparare
Timpul unei turnări este de 30-60 secunde, crește progresiv cu fiecare turnare
Cantitatea recomandată
Se recomandă 5-7 grame de ceai uscat la 0,8-1 litri de apă (regula de aur)
Cât de mult
Se recomandă să se bea în 3-5 runde de turnări, în funcție de intervalul dintre ele

Recenzii (0)

S-ar putea să vă placă

«Mumbay Garam Masala», 50gr.

Garam Masala înseamnă "condimente fierbinți" în traducere. Plimbându-te prin vechiul Bombay, acum cu...
150.00 MDL

«Green Lemon», 50gr.

Ceaiul verde cu bucățele de lămâie, ananas, fructul pasiunii și kiwi. Această minunată combinație es...
150.00 MDL

Bol de portelan, 60 ml.

Un bol simplu, alb de porțelan. Eleganță și foarte practic. Porțelanul totuși este frumos!...
200.00 MDL

Arborele de tranziție de la Muntele Bangway, 100gr.

Acesta este un experiment unic al cultivatorilor de ceai din China. Copacul de tranziție reprezintă ...
325.00 MDL