Ceai verde «Kenyan Purple», 50gr.

Regiune: Kenya
(1 evaluare)
Preț: 230.00 MDL

Ceaiul Kenyan Purple este un ceai verde obținut doar din frunzele purpurii, bogate în antocianine. Frunzele sale de ceai au o culoare maro închis în stare uscată și o culoare gri-maro-verde în stare infuzată. Infuzia are aceeași culoare. Dar dacă picurați câteva picături de suc de lămâie în ceai, acesta devine roșu-roz! Magia antocianinelor într-un mediu acid. La gust, ceaiul este ușor amar, catifelat, cu note de zmeură și căpșuni. Nu este recomandat să păstrați infuzia în congelator. Dacă o lăsați să se odihnească puțin, va intensifica gustul său de fructe de pădure. Cel puțin așa pare.

Caracteristici suplimentare

  • Intensitate: 3/10
  • Concentratie la infuzare: 2/10
  • Tip ceai: Ceaiul verde (Liu-Cha)

Cum se prepară corect

Temperatura
Se prepară cu apă curată și moale, fără impurități, la temperatura de 75-85 °C
Timpul de preparare
Timpul unei turnări este de 30-60 secunde, crește progresiv cu fiecare turnare
Cantitatea recomandată
Se recomandă 5-7 grame de ceai uscat la 0,8-1 litri de apă (regula de aur)
Cât de mult
Se recomandă să se bea în 3-5 runde de turnări, în funcție de intervalul dintre ele

Recenzii (0)

S-ar putea să vă placă

Ceainic-infuzor Sama Doyo S-096, 600 ml.

Descoperiți ceainicul-infuzor Sama Doyo S-096 cu un volum de 600 ml – o alegere modernă și elegantă ...
750.00 MDL

«Hutorok», 50gr.

Amestecul natural de plante care conține stafide, petale de trandafir sudanez, coji de cătină, cătin...
150.00 MDL

«Poiana Carpaților», 50gr.

«Poiana Carpaților» este o colecție armonioasă, care a captat întreaga putere și proprietățile benef...
175.00 MDL

Bol Yixing, 25 ml.

Cel mai dificil lucru în alegerea unui bol online este să înțelegi dimensiunea reală a acestuia. Ace...
150.00 MDL