Ceai roșu «Pagoda de Aur», 6gr.

Regiune: China
(1 evaluare)
Preț: 50.00 MDL

«Pagoda de Aur» (Xiao Hong Ta) este un ceai roșu premium din Yunnan, prezentat sub formă de mici pagode elegante. Acest format face infuzarea simplă și comodă: este suficient să luați o pagodă, să o turnați cu apă clocotită, iar ceaiul este gata.

Aroma ceaiului este vibrantă și complexă, cu note florale de trandafir și violetă. Gustul este delicat, cu accente de miere și o ușoară aciditate, oferind ceaiului un rafinament aparte. Infuzia are o culoare bogată, maro cu nuanțe de vișiniu.

Acest ceai încălzește, revigorează și îmbunătățește starea de spirit, fiind ideal pentru zilele reci. Temperatura recomandată de infuzare este de 95°C, pentru a dezvălui toate fațetele aromei și gustului său.

Caracteristici suplimentare

  • Intensitate: 6/10
  • Concentratie la infuzare: 6/10
  • Tip ceai: Ceaiul rosu

Cum se prepară corect

Temperatura
Se prepară cu apă curată și moale, fără impurități, la temperatura de 90-95 °C
Timpul de preparare
Timpul unei turnări este de 10-20 secunde, crește progresiv cu fiecare turnare
Cantitatea recomandată
Se recomandă 5-7 grame de ceai uscat la 0,8-1 litri de apă (regula de aur)
Cât de mult
Se recomandă să se bea în 5-7 runde de turnări, în funcție de intervalul dintre ele

Recenzii (0)

S-ar putea să vă placă

Cafea «Cafe Cult African Dream Ethiopia Sidamo», 250gr.

Din Etiopia, leagănul cafelei, vine "Visul African" – un soi din renumita regiune Sidamo. Crescut cu...
250.00 MDL

Linguriță purpurie chashaku pentru ceaiul matcha

Lingurița purpurie chashaku pentru ceaiul matcha este un accesoriu indispensabil pentru adevărații c...
75.00 MDL

«Calul și dragonul», 357gr.

Shu puer "Calul și dragonul" nu este doar un ceai excepțional, ci și o parte a istoriei și culturii ...
1450.00 MDL

Bol «Grăsime de Oaie - Mugur de Aur», 60 ml.

Bolul este o ceașcă tradițională chinezească folosită pentru servirea ceaiului. Bolul de 60 ml, prec...
400.00 MDL