Shen Puer Mini «Islandez», 50gr.

Regiune: China
(1 evaluare)
175.00 MDL

Puer este un ceai postfermentat chinezesc originar din provincia Yunnan. Acest ceai are o anumită perioadă de maturare, cu cât este mai lungă, cu atât Puerul este considerat mai bun. De-a lungul timpului, calitatea Puerului devine din ce în ce mai bună, spre deosebire de alte tipuri de ceai, care, de obicei, își pierd beneficiile și aroma în timp. "Sheng Puer" sau Puerul brut este un Puer care a trecut printr-o fermentație accelerată.

Caracteristici

  • Intensitate: 3/10
  • Anul producerii: 2021
  • Concentratie la infuzare: 3/10
  • Tip ceai: Puerh verde (Shen)
Ambalaj (greutate)

Informații suplimentare

Temperatura
Se prepară cu apă curată și moale, fără impurități, la temperatura de 80-90 °C
Timpul de preparare
Timpul unei turnări este de 20-120 secunde, crește progresiv cu fiecare turnare
Cantitatea recomandată
Se recomandă 4-7 grame de ceai uscat la 0,8-1 litri de apă (regula de aur)
Cât de mult
Se recomandă să se bea în 2-4 runde de turnări, în funcție de intervalul dintre ele

Recenzii (0)

S-ar putea să vă placă

Jing Long în bambus, 200gr.

Întunecat ca noaptea și gustos ca păcatul! Acest Pu-erh este deosebit de memorabil pentru noi. Pentr...
600.00 MDL

«Metal», Kunming, CNNP, 357gr.

Producător clasic, rețetă clasică, materie primă clasică. Personal, acest ceai mi-a adus aminte de "...
1900.00 MDL

Bata din bambus pentru matcha

Bățul de bambus pentru matcha este un instrument tradițional necesar pentru prepararea acestui popul...
425.00 MDL

Palatul Pu-erh «Muguri de aur», 100gr.

Shu Puer - "artilerie grea" printre soiurile de ceai. Se distinge prin gustul său bogat de lemn și p...
350.00 MDL