Adresa magazinului: Moldova, or. Chișinău, sectorul Botanica, strada Nicolae Zelinski 26/1

Telefon: +373 79 585 984

E-mail pentru contact: info@cha-dao.md

Program de lucru: Luni-Vineri 10:00-19:00; Sâmbătă 10:00-15:00; Duminică - închis

Shen Puer Bindao Menku, 100gr.

Regiune: Yunnan, Bindao
(3 evaluări)
1750.00 MDL

Pu-Erh este o categorie complet specială de ceaiuri, apreciată în mod deosebit de cunoscătorii de ceai chinezesc, iar Pu-Erh Bindaoman este un demn reprezentant al acesteia. Frunzele pentru acest ceai sunt culese doar manual și numai de pe arborii sălbatici vechi, ai căror ani se măsoară în secole. Acest lucru conferă ceaiului un echilibru natural al gustului, iar compoziția sa chimică este pur și simplu inegalabilă în comparație cu orice alt tip de ceai.

Caracteristici

  • Intensitate: 7/10
  • Anul producerii: 2013
  • Concentratie la infuzare: 10/10
  • Tip ceai: Puerh verde (Shen)
Ambalaj (greutate)

Informații suplimentare

Sheng Pu-erh este un ceai chinezesc unic, care trece printr-un proces special de fermentare și maturare, conferindu-i un gust, un aromă și proprietăți utile deosebite. Prepararea corectă (de exemplu, prin metoda turnării) a Sheng Pu-erh este unul dintre factorii-cheie pentru a te bucura de toate proprietățile sale utile și, mai presus de toate, pentru a-ți dezvălui gustul și aroma unică.

Primul pas este alegerea apei de calitate. Apa trebuie să fie moale și să nu conțină impurități, cum ar fi clorul, pentru a nu afecta gustul și calitatea ceaiului. Pentru a prepara Sheng Pu-erh, recomandăm utilizarea unei ceainice sau gaiwan de lut pentru a asigura dezvăluirea maximă a gustului său unic. Sheng Pu-erh este foarte ușor de deteriorat, de aceea recomandăm să urmați următoarele reguli:

Temperatura
Se prepară cu apă curată și moale, fără impurități, la temperatura de 90-97 °C
Timpul de preparare
Timpul unei turnări este de 10-30 secunde, crește progresiv cu fiecare turnare
Cantitatea recomandată
Se recomandă 5-10 grame de ceai uscat la 0,8-1 litri de apă (regula de aur)
Cât de mult
Se recomandă să se bea în 5-9 runde de turnări, în funcție de intervalul dintre ele

În general, prepararea corectă a pu-erh-ului nu este doar un mod de a obține un gust și un aromă excelent, ci și o oportunitate de a obține toate proprietățile sale utile. Urmați recomandările și controlați toate etapele preparării pentru a vă bucura de toate avantajele sale și pentru a vă îmbăta în lumea ceaiului tradițional chinezesc. Dacă aveți întrebări, vom fi întotdeauna bucuroși să vă răspundem prin intermediul Telegram sau Whatsapp.


Recenzii (0)

S-ar putea să vă placă

Ceai Milky Oolong "Nai Xiang" (milk oolong), 50gr.

Milk Oolong Naixiang (Floarea de Foc cu arome de lapte) face parte din categoria ceaiurilor semi-fer...
190.00 MDL

Mix de fructe "Iepure nebun", 50gr.

Amestec natural de fructe pe bază de petale de trandafir sudanez cu adaos de bucăți de banane, fruct...
125.00 MDL

"Phoenix și Dragon din Bingdao", 100gr.

Vă prezentăm încă un Fănix și un Dragon - de data aceasta din Bindao, un mic sat pe care localnicii ...
325.00 MDL

Ustensile pentru pastrarea ceaiului"Zimorodoc", 180 ml., 50gr.

Эта фарфоровая чайница авторской работы является изысканным предметом для ценителей чая и керамическ...
450.00 MDL