Shen sălbatic într-un trabuc, 125gr.

Regiune: Laos
(4 evaluări)
Preț: 375 MDL 450.00 MDL Salvați: 75 MDL

Provincia Phongsaly este cea mai nordică parte a Laosului. Se învecinează cu cea mai sudică parte a provinciei Yunnan din China. Din cauza faptului că Laosul nu are acces la mare, exportul de ceai este foarte dificil. Cu toate acestea, materia primă aici nu este mai proastă decât în Yunnan. Mai exact, acest Pu'er a fost recoltat de pe arborii sălbatici de peste 400 de ani. În anul 2019, Pu'er-ul de la cooperativele agricole Phongsaly Laos Tea a ocupat primul loc la expoziția de ceai din Hong Kong. Din păcate, Laosul rămâne o țară colonizată și aproape întregul export se realizează fie prin intermediul Chinei, fie prin intermediul Thailandei. Prin urmare, ceaiul din Laos este nedreptățit și necunoscut. Concluzia este una singură - trebuie să încerci!

Caracteristici suplimentare

  • Intensitate: 5/10
  • Anul producerii: 2017
  • Concentratie la infuzare: 5/10
  • Tip ceai: Puer verde (Shen)

Cum se prepară corect

Temperatura
Se prepară cu apă curată și moale, fără impurități, la temperatura de 90-95 °C
Timpul de preparare
Timpul unei turnări este de 10-30 secunde, crește progresiv cu fiecare turnare
Cantitatea recomandată
Se recomandă 5-7 grame de ceai uscat la 0,8-1 litri de apă (regula de aur)
Cât de mult
Se recomandă să se bea în 8-10 runde de turnări, în funcție de intervalul dintre ele

Recenzii (0)

S-ar putea să vă placă

Ceai «Wild Honeybush», 50gr.

Honeybush - rudă a ceaiului Rooibos. Dar în timp ce Rooibos poate fi crescut în grădină, cu Honeybus...
120.00 MDL

«Vârful muntei», 100gr.

Shen puer "Vârful Muntelui" este un ceai puternic cu gust bogat și energie, care nu vă va golește bu...
350.00 MDL

«Kunming Tiger Roar», 357gr.

Puternic Shu. Materie primă din anul 2017, presată în 2022. Se infuzează ușor, prezintă muguri de fr...
1200.00 MDL

Jing Long №3, 100gr.

Și încă un frumos din "lotul american". O combinație excelentă de "preț-calitate". Un rețetă bună și...
400.00 MDL