Pu-erh din copacii vechi din Muntele Jingmai, 357gr.

Regiune: China
(3 evaluări)
Preț: 1250.00 MDL

Acest ceai provine din recolta de primăvară de pe Muntele Jingmao. În sud-vestul provinciei Yunnan, la altitudini cuprinse între 1000 și 1400 de metri, este destul de uscat în această perioadă, ceea ce înseamnă că frunzele acumulează mai multe arome și microelemente. De fapt, caracteristica distinctivă a lui Jingmao este aroma unică a orhideelor din ceai. Primele infuzii vor fi proaspete, iar apoi gustul se va echilibra. Amărăciunea va persista, la fel ca și aroma de orhidee.

Caracteristici suplimentare

  • Intensitate: 4/10
  • Anul producerii: 2021
  • Concentratie la infuzare: 6/10
  • Tip ceai: Puer verde (Shen)

Cum se prepară corect

Temperatura
Se prepară cu apă curată și moale, fără impurități, la temperatura de 80-90 °C
Timpul de preparare
Timpul unei turnări este de 15-25 secunde, crește progresiv cu fiecare turnare
Cantitatea recomandată
Se recomandă 5-7 grame de ceai uscat la 0,8-1 litri de apă (regula de aur)
Cât de mult
Se recomandă să se bea în 4-6 runde de turnări, în funcție de intervalul dintre ele

Recenzii (0)

S-ar putea să vă placă

Ceai Rooibos «Portocale», 50gr.

Băutura etnică sud-africană Rooibos "Orange" este un rooibos clasic cu adaos de bucăți de papaya, av...
120.00 MDL

Bolul Epocii Vechi «Antichitate», DH-P001, 50 ml.

Bolul "Epoci Vechi - Antichitate" cu un volum de 50 ml este o adevărată operă de artă a măiestriei m...
300.00 MDL

«Soarele Arzător», Haiwan, 357gr.

Vă prezentăm Shu Puer "Soarele Arzător" de la Haiwan, recolta din anul 2020. Mult timp nu v-am împăr...
1250.00 MDL

Băț bambus purpuriu pentru Matcha, 100 perii

De fapt, culoarea bățului nu influențează viteza sau calitatea bătutului Matcha. Totuși, nu trebuie ...
475.00 MDL