Pu-erh din copacii vechi din Muntele Jingmai, 357gr.

Regiune: China
(3 evaluări)
1250.00 MDL

Acest ceai provine din recolta de primăvară de pe Muntele Jingmao. În sud-vestul provinciei Yunnan, la altitudini cuprinse între 1000 și 1400 de metri, este destul de uscat în această perioadă, ceea ce înseamnă că frunzele acumulează mai multe arome și microelemente. De fapt, caracteristica distinctivă a lui Jingmao este aroma unică a orhideelor din ceai. Primele infuzii vor fi proaspete, iar apoi gustul se va echilibra. Amărăciunea va persista, la fel ca și aroma de orhidee.

Caracteristici

  • Intensitate: 4/10
  • Anul producerii: 2021
  • Concentratie la infuzare: 6/10
  • Tip ceai: Puerh verde (Shen)
Ambalaj (greutate)

Informații suplimentare

Temperatura
Se prepară cu apă curată și moale, fără impurități, la temperatura de 80-90 °C
Timpul de preparare
Timpul unei turnări este de 15-25 secunde, crește progresiv cu fiecare turnare
Cantitatea recomandată
Se recomandă 5-7 grame de ceai uscat la 0,8-1 litri de apă (regula de aur)
Cât de mult
Se recomandă să se bea în 4-6 runde de turnări, în funcție de intervalul dintre ele

Recenzii (0)

S-ar putea să vă placă

«Lapsang Souchong» (ceai afumat), 50gr.

Cunoscutul ceai roșu chinezesc din provincia Fujian, ale cărui frunze sunt afumate peste un foc în c...
140.00 MDL

Ceainic-infuzor Sama Doyo E-01, 500 ml.

Descoperiți ceainicul-infuzor Sama Doyo E-01 cu un volum de 500 ml – culmea comodității și stilului ...
700.00 MDL

«Mix cu Flori», (20 buc., 5 arome), 120gr.

"Mix cu Flori" este un set cadou unic de puer, oferind cinci variații diferite de gust. Scufundați-v...
300.00 MDL

Ceașcă de ceai «Marea Clarității», 60 ml.

Ceașca de ceai „Marea Clarității”, cu o capacitate de 60 ml, nu este doar un recipient, ci un simbol...
375.00 MDL