Shen Puer «Phoenix și Dragon din Bingdao», 100gr.

Regiune: China
(1 evaluare)
Preț: 375.00 MDL

Vă prezentăm încă un Fănix și un Dragon - de data aceasta din Bindao, un mic sat pe care localnicii îl numesc cu zâmbetul pe buze "Islanda". Este un joc de cuvinte specific limbii chineze, deoarece pronunția pentru "insula sudică" sună similar cu "insula înghețată". Această joacă de cuvinte a devenit populară printre cunoscătorii de ceai chinezi. Iubitorii experimentați de ceai sunt, fără îndoială, familiarizați cu caracteristica dulceață a ceaiurilor Pu'er din Bindao. Acest ceai impresionează prin gustul și aroma sa profundă, complexă și fructată. Este interesant faptul că este aproape imposibil să-l suprastezi, deși nu recomandăm să încercați acest lucru.

Caracteristici suplimentare

  • Intensitate: 4/10
  • Anul producerii: 2020
  • Concentratie la infuzare: 4/10
  • Tip ceai: Puer verde (Shen)

Cum se prepară corect

Temperatura
Se prepară cu apă curată și moale, fără impurități, la temperatura de 90-95 °C
Timpul de preparare
Timpul unei turnări este de 10-30 secunde, crește progresiv cu fiecare turnare
Cantitatea recomandată
Se recomandă 5-7 grame de ceai uscat la 0,8-1 litri de apă (regula de aur)
Cât de mult
Se recomandă să se bea în 5-7 runde de turnări, în funcție de intervalul dintre ele

Recenzii (0)

S-ar putea să vă placă

«Da Hong Pao» în formă presată, 100gr.

Legendarul oolong este acum disponibil și în formă presată. Este o placă de 100 g de Da Hong Pao de ...
500.00 MDL

Ceainic Midori, 1500 ml, sticlă borosilicată, bambus

Ceainicul din seria Midori este destinat preparării băuturilor calde aromate. Are o capacitate de 15...
775.00 MDL

Ceai oolong «Peacock», 50gr.

Acest oolong ne-a amintit de păun. Masculii de păuni atrag femelele prin deschiderea coamei lor frum...
200.00 MDL

GABA de Smarald, 50gr.

GABA de Smarald este un ceai bogat în acid gamma-aminobutiric (GABA), care joacă un rol esențial în ...
350.00 MDL