Shen Puer «Phoenix și Dragon din Bingdao», 100gr.

Regiune: China
(1 evaluare)
Preț: 375.00 MDL

Vă prezentăm încă un Fănix și un Dragon - de data aceasta din Bindao, un mic sat pe care localnicii îl numesc cu zâmbetul pe buze "Islanda". Este un joc de cuvinte specific limbii chineze, deoarece pronunția pentru "insula sudică" sună similar cu "insula înghețată". Această joacă de cuvinte a devenit populară printre cunoscătorii de ceai chinezi. Iubitorii experimentați de ceai sunt, fără îndoială, familiarizați cu caracteristica dulceață a ceaiurilor Pu'er din Bindao. Acest ceai impresionează prin gustul și aroma sa profundă, complexă și fructată. Este interesant faptul că este aproape imposibil să-l suprastezi, deși nu recomandăm să încercați acest lucru.

Caracteristici suplimentare

  • Intensitate: 4/10
  • Anul producerii: 2020
  • Concentratie la infuzare: 4/10
  • Tip ceai: Puer verde (Shen)

Cum se prepară corect

Temperatura
Se prepară cu apă curată și moale, fără impurități, la temperatura de 90-95 °C
Timpul de preparare
Timpul unei turnări este de 10-30 secunde, crește progresiv cu fiecare turnare
Cantitatea recomandată
Se recomandă 5-7 grame de ceai uscat la 0,8-1 litri de apă (regula de aur)
Cât de mult
Se recomandă să se bea în 5-7 runde de turnări, în funcție de intervalul dintre ele

Recenzii (0)

S-ar putea să vă placă

Mini «Islandez», 50gr.

Puer este un ceai postfermentat chinezesc originar din provincia Yunnan. Acest ceai are o anumită pe...
175.00 MDL

«Legenda din Ceylon», 50gr.

Ceai negru din regiunea Uva din înaltul Ceylonului. Oferă o infuzie aurie-roșiatică cu un gust și un...
100.00 MDL

«Flori din Bingdao», 357gr.

Un superb Shu Pu-Erh de la Erhai Huapu Tea Industry Co., Ltd. Este un nou venit în portofoliul nostr...
1500.00 MDL

«Silvia», 50gr.

Ceaiul negru vietnamez cu bucăți de stafide, coacăze roșii, afine, merișoare și mur. Această combina...
150.00 MDL