Adresa magazinului: Moldova, or. Chișinău, sectorul Botanica, strada Nicolae Zelinski 26/1

Telefon: +373 79 585 984

E-mail pentru contact: info@cha-dao.md

Program de lucru: Luni-Vineri 10:00-19:00; Sâmbătă 10:00-15:00; Duminică - închis

Shen Puer "Phoenix și Dragon din Bingdao", 100gr.

Regiune: China
(1 evaluare)
325.00 MDL

Vă prezentăm încă un Fănix și un Dragon - de data aceasta din Bindao, un mic sat pe care localnicii îl numesc cu zâmbetul pe buze "Islanda". Este un joc de cuvinte specific limbii chineze, deoarece pronunția pentru "insula sudică" sună similar cu "insula înghețată". Această joacă de cuvinte a devenit populară printre cunoscătorii de ceai chinezi. Iubitorii experimentați de ceai sunt, fără îndoială, familiarizați cu caracteristica dulceață a ceaiurilor Pu'er din Bindao. Acest ceai impresionează prin gustul și aroma sa profundă, complexă și fructată. Este interesant faptul că este aproape imposibil să-l suprastezi, deși nu recomandăm să încercați acest lucru.

Caracteristici

  • Intensitate: 4/10
  • Anul producerii: 2020
  • Concentratie la infuzare: 4/10
  • Tip ceai: Puerh verde (Shen)
Ambalaj (greutate)

Informații suplimentare

Sheng Pu-erh este un ceai chinezesc unic, care trece printr-un proces special de fermentare și maturare, conferindu-i un gust, un aromă și proprietăți utile deosebite. Prepararea corectă (de exemplu, prin metoda turnării) a Sheng Pu-erh este unul dintre factorii-cheie pentru a te bucura de toate proprietățile sale utile și, mai presus de toate, pentru a-ți dezvălui gustul și aroma unică.

Primul pas este alegerea apei de calitate. Apa trebuie să fie moale și să nu conțină impurități, cum ar fi clorul, pentru a nu afecta gustul și calitatea ceaiului. Pentru a prepara Sheng Pu-erh, recomandăm utilizarea unei ceainice sau gaiwan de lut pentru a asigura dezvăluirea maximă a gustului său unic. Sheng Pu-erh este foarte ușor de deteriorat, de aceea recomandăm să urmați următoarele reguli:

Temperatura
Se prepară cu apă curată și moale, fără impurități, la temperatura de 90-95 °C
Timpul de preparare
Timpul unei turnări este de 10-30 secunde, crește progresiv cu fiecare turnare
Cantitatea recomandată
Se recomandă 5-7 grame de ceai uscat la 0,8-1 litri de apă (regula de aur)
Cât de mult
Se recomandă să se bea în 5-7 runde de turnări, în funcție de intervalul dintre ele

În general, prepararea corectă a pu-erh-ului nu este doar un mod de a obține un gust și un aromă excelent, ci și o oportunitate de a obține toate proprietățile sale utile. Urmați recomandările și controlați toate etapele preparării pentru a vă bucura de toate avantajele sale și pentru a vă îmbăta în lumea ceaiului tradițional chinezesc. Dacă aveți întrebări, vom fi întotdeauna bucuroși să vă răspundem prin intermediul Telegram sau Whatsapp.


Recenzii (0)

S-ar putea să vă placă

Frunze de dud fermentate (GABA), 50gr.

S-au mai inventat ceva, în curând orice va fi fermentat și băut! Oamenii lipsiți de înțelepciune ar ...
125.00 MDL

"Mango-lemon", 50gr.

Ceaiul negru din Ceylon cu adaos de bucăți de mango, frunze de căpșuni și coajă de lime. "Mango-Lime...
80.00 MDL

Jing Long №179, 357gr.

Puerh 179 pentru cunoscătorii de puerh shu puternic! Puerh shu de la Manhai, calitatea a 7-a a frunz...
950.00 MDL

Ceainic Sama Doyo A-12, 600 ml, 0gr.

Când ați preparat corect ultima dată ceaiul? Știm din experiență cât de greu este să găsiți câteva m...
750.00 MDL