Adresa magazinului: Moldova, or. Chișinău, sectorul Botanica, strada Nicolae Zelinski 26/1

Telefon: +373 79 585 984

E-mail pentru contact: info@cha-dao.md

Program de lucru: Luni-Vineri 10:00-19:00; Sâmbătă 10:00-15:00; Duminică - închis

Shen Puer Xiaguan Bao Yan Jin Cha (Flacăra Tibetană), 250gr.

Regiune: Yunnan, Xiaguan
(1 evaluare)
Indisponibil

Этот пуэр для для особого случая. Подходит для ситуаций, когда необходимо полностью погрузиться в процесс чаепития. С него хорошо начинать день, если хотите провести его легко, без серьёзных дел и переговоров. Но что точно — им идеально завершить трудный и наполненный событиями день. Чай расставляет всё на свои места и дарит особенное состояние, которое лучше почувствовать самому. Всё вокруг становится гармоничным и плавным — даже если за окном снег с дождём.

Caracteristici

  • Intensitate: 8/10
  • Anul producerii: 2016
  • Concentratie la infuzare: 8/10
  • Tip ceai: Puerh verde (Shen)

Informații suplimentare

Sheng Pu-erh este un ceai chinezesc unic, care trece printr-un proces special de fermentare și maturare, conferindu-i un gust, un aromă și proprietăți utile deosebite. Prepararea corectă (de exemplu, prin metoda turnării) a Sheng Pu-erh este unul dintre factorii-cheie pentru a te bucura de toate proprietățile sale utile și, mai presus de toate, pentru a-ți dezvălui gustul și aroma unică.

Primul pas este alegerea apei de calitate. Apa trebuie să fie moale și să nu conțină impurități, cum ar fi clorul, pentru a nu afecta gustul și calitatea ceaiului. Pentru a prepara Sheng Pu-erh, recomandăm utilizarea unei ceainice sau gaiwan de lut pentru a asigura dezvăluirea maximă a gustului său unic. Sheng Pu-erh este foarte ușor de deteriorat, de aceea recomandăm să urmați următoarele reguli:

Temperatura
Se prepară cu apă curată și moale, fără impurități, la temperatura de 90-95 °C
Timpul de preparare
Timpul unei turnări este de 10-30 secunde, crește progresiv cu fiecare turnare
Cantitatea recomandată
Se recomandă 6-12 grame de ceai uscat la 0,8-1 litri de apă (regula de aur)
Cât de mult
Se recomandă să se bea în 7-9 runde de turnări, în funcție de intervalul dintre ele

În general, prepararea corectă a pu-erh-ului nu este doar un mod de a obține un gust și un aromă excelent, ci și o oportunitate de a obține toate proprietățile sale utile. Urmați recomandările și controlați toate etapele preparării pentru a vă bucura de toate avantajele sale și pentru a vă îmbăta în lumea ceaiului tradițional chinezesc. Dacă aveți întrebări, vom fi întotdeauna bucuroși să vă răspundem prin intermediul Telegram sau Whatsapp.


Recenzii (0)

S-ar putea să vă placă

Chaban (tabla de ceai) "Lotus of Wisdom", 450x250mm., 50gr.

Ei, iubitorilor de ceai, cineva caută o tavă pentru ceai, practică și elegantă? Avem "Lotusul înțele...
3000.00 MDL

"Medalia", Xiao Cha, 50gr.

Pu Erh în forma de medalioane. O formă foarte practică pentru a lua ceaiul cu tine în călătorii, la ...
200.00 MDL

Ceainic Yixing Fang Gu "Imitație de Antichitate", 210 ml., 50gr.

Fan Gu (仿古) "Imitarea Antichității" - este încă o formă clasică a ceainicului. În silueta ceainiculu...
900.00 MDL

Gaiwan Hammered Glass+ceramic, 150 ml., 0gr.

Gaiwan-ul mega pentru adevărații cunoscători. Tehnologia "hammered glass" (sticlă ciocănită) este o ...
650.00 MDL