Shu Puer Limin «Milestones» (Lichenbei), 357gr.

Regiune: Xishuangbanna, Li Ming
(2 evaluări)
Indisponibil

Веха (кит. «Личэнбэй») от фабрики Лимин — благородный и вкусный Шу пуэр 2012 года, который стоит особняком среди шу пуэров. Если вы хотите попробовать один из лучших и вкусных существующих на сегодняшний день пуэров в мире, то Вехи от Лимин именно такой пуэр. Аромат чая насыщенный, глубокий и мягкий. Настой чистый красно-коричневый. Это чай, которым невозможно напиться. Букет вкуса зрелый и очень выразительный, пряно-сладковатый с гаммой оттенков — орехи, шоколад, тёмный мёд. Идеальный баланс и гармония во вкусе, аромате, тонизирующем воздействии на организм.

Caracteristici

  • Intensitate: 10/10
  • Anul producerii: 2012
  • Concentratie la infuzare: 9/10
  • Tip ceai: Puerh negru (Shu)

Informații suplimentare

Shu Puerh este una dintre cele mai unice varietăți de ceai, care își obține gustul și aroma distincte datorită unui proces special de fermentare și maturare. Departe de asta, prepararea corectă a Shu Puerh este unul dintre factorii cheie pentru a dezvălui toate calitățile sale gustative și aromatice și pentru a păstra toate proprietățile sale benefice.

Unul dintre primii pași în prepararea corectă a Shu Puerh este utilizarea apei de calitate. Apa trebuie să fie moale și să nu conțină impurități, clor și alte substanțe nocive care pot afecta negativ gustul și calitatea ceaiului. În continuare, pentru prepararea (prin metoda turnării) vă recomandăm să utilizați o cană de ceai de lut sau o gaiwan specială, care va asigura o dezvăluire maximă a aromelor și a gusturilor. Vă recomandăm să urmați următoarele reguli:

Temperatura
Se prepară cu apă curată și moale, fără impurități, la temperatura de 95-98 °C
Timpul de preparare
Timpul unei turnări este de 10-15 secunde, crește progresiv cu fiecare turnare
Cantitatea recomandată
Se recomandă 5-9 grame de ceai uscat la 0,8-1 litri de apă (regula de aur)
Cât de mult
Se recomandă să se bea în 8-10 runde de turnări, în funcție de intervalul dintre ele

Aceste recomandări sunt perfecte atunci când aveți un vas corespunzător pentru prepararea ceaiului. Cu toate acestea, dacă nu aveți o cană de ceai, nu vă disperați! Puteți prepara Shu Puerh în diferite recipiente, cum ar fi o termos (o variantă excelentă pentru călătorii sau la locul de muncă) sau într-un izipot. Cel mai important este să urmați criteriile specifice, să controlați temperatura apei și timpul de preparare pentru a dezvălui toate calitățile gustative și aromatice ale ceaiului și pentru a păstra proprietățile sale benefice.


Recenzii (0)

S-ar putea să vă placă

Tieguanyin «Nong Xiang» făcut pe cărbune, 50gr.

Avem o veste minunată! Am obținut pentru dumneavoastră un ceai exclusivist de Tie Guan Yin prăjit pe...
175.00 MDL

Ceai Mate «IQ», 50gr.

Băutura etnică sud-americană de yerba mate cu adaos de ginkgo, bucăți de guava, semințe de guarana, ...
120.00 MDL

Wu Xing «Metal», 200gr.

Baza rețetei constă în materie primă din regiunea Manhai, culesă în timpul primăverii timpurii. Aici...
400.00 MDL

«Bujor de Sichuan», 200gr.

Pionul din Sichuan este o subspecie specială de pioni arboreți. Descrierea diferențelor biologice în...
700.00 MDL