Shu Puer Xiao Cha «Gurmet» cu lotus, 50gr.

Regiune: China
(1 evaluare)
Indisponibil

În trecut, Pu Erh se fermenta în timpul transportului și depozitării premergătoare vânzării. Dar în a doua jumătate a secolului al XX-lea, odată cu creșterea cererii și reducerea timpului de livrare, acesta nu mai reușea să se "matureze" la nivelul dorit. Prin urmare, în anii '70 ai secolului al XX-lea, a fost inventată tehnologia accelerată de îmbătrânire (fermentare) a Pu Erh-ului. Astfel au apărut două tipuri principale de Pu Erh - cel produs conform tehnologiei tradiționale - "Sheng Pu Erh" - Pu Erh crud și cel produs conform tehnologiei accelerate - "Pu Erh preparat". Ambele tipuri de Pu Erh au un set similar de proprietăți benefice și se diferențiază prin nuanțele de gust și arome, în special în stadiul incipient al procesului de fermentare. Pu Erh crud este interesant deoarece gradul său de fermentare poate fi controlat de către consumator pe o perioadă îndelungată (2-3 ani). În timp, amărăciunea și robustețea frunzei proaspete sunt înlocuite de subtilitate și ușoară amărăciune.

Caracteristici suplimentare

  • Intensitate: 4/10
  • Anul producerii: 2021
  • Concentratie la infuzare: 6/10
  • Tip ceai: Puer negru (Shu)

S-ar putea să vă placă

«Wild Cherry», 50gr.

Ceaiul negru "Cireșe sălbatice" emană o atmosferă plăcută de grădină orientală. Gustul incredibil al...
150.00 MDL

Cha Hai «Manhua» DH-R004, 200 ml.

Cha Hai "Manhua" DH-R004, cu o capacitate de 200 ml, reprezintă o lume a frumuseții incredibile din ...
950.00 MDL

Cafea boabe Tucano «Colombia», Arabica premium, 200gr.

Tucano Colombia — este o Arabica rafinată 100% din regiunea Valle del Cauca, cultivată în munții fer...
200.00 MDL

Ceai din plante «Savoare», (30 pliculețe a câte 1,5 g), 45gr.

Ceaiul din plante «Prăvălește» este o combinație florală minunată, în care se adună arome care pot f...
65.00 MDL