Shu Puer Xiao Cha «Gurmet» cu lotus, 50gr.

Regiune: China
(1 evaluare)
Indisponibil

În trecut, Pu Erh se fermenta în timpul transportului și depozitării premergătoare vânzării. Dar în a doua jumătate a secolului al XX-lea, odată cu creșterea cererii și reducerea timpului de livrare, acesta nu mai reușea să se "matureze" la nivelul dorit. Prin urmare, în anii '70 ai secolului al XX-lea, a fost inventată tehnologia accelerată de îmbătrânire (fermentare) a Pu Erh-ului. Astfel au apărut două tipuri principale de Pu Erh - cel produs conform tehnologiei tradiționale - "Sheng Pu Erh" - Pu Erh crud și cel produs conform tehnologiei accelerate - "Pu Erh preparat". Ambele tipuri de Pu Erh au un set similar de proprietăți benefice și se diferențiază prin nuanțele de gust și arome, în special în stadiul incipient al procesului de fermentare. Pu Erh crud este interesant deoarece gradul său de fermentare poate fi controlat de către consumator pe o perioadă îndelungată (2-3 ani). În timp, amărăciunea și robustețea frunzei proaspete sunt înlocuite de subtilitate și ușoară amărăciune.

Caracteristici suplimentare

  • Intensitate: 4/10
  • Anul producerii: 2021
  • Concentratie la infuzare: 6/10
  • Tip ceai: Puer negru (Shu)

S-ar putea să vă placă

Ceai «Hibiscus» (Karkade), 50gr.

Ceaiul din flori de hibiscus (trandafir sudanez sau carcadé) este extrem de popular în Orient. Hibis...
95.00 MDL

«Blooming Sakura», 50gr.

Sencha verde cu flori de iasomie, petale de floarea-soarelui și aromă de sâmbure de cireș. Proprietă...
150.00 MDL

Ceai din plante «Finețea Naturii», 50gr.

Ceaiul din plante «Finețea Naturii» este un buchet delicat de ierburi aromate, care vă va purta în c...
55.00 MDL

Ceai din plante «Frunze de Mentă», 40gr.

Ceaiul din plante «Frunze de Mentă» este o băutură răcoritoare care ajută la calmarea durerilor abdo...
55.00 MDL