Shu Puer Xiao Cha «Gurmet» cu lotus, 50gr.

Regiune: China
(1 evaluare)
Indisponibil

În trecut, Pu Erh se fermenta în timpul transportului și depozitării premergătoare vânzării. Dar în a doua jumătate a secolului al XX-lea, odată cu creșterea cererii și reducerea timpului de livrare, acesta nu mai reușea să se "matureze" la nivelul dorit. Prin urmare, în anii '70 ai secolului al XX-lea, a fost inventată tehnologia accelerată de îmbătrânire (fermentare) a Pu Erh-ului. Astfel au apărut două tipuri principale de Pu Erh - cel produs conform tehnologiei tradiționale - "Sheng Pu Erh" - Pu Erh crud și cel produs conform tehnologiei accelerate - "Pu Erh preparat". Ambele tipuri de Pu Erh au un set similar de proprietăți benefice și se diferențiază prin nuanțele de gust și arome, în special în stadiul incipient al procesului de fermentare. Pu Erh crud este interesant deoarece gradul său de fermentare poate fi controlat de către consumator pe o perioadă îndelungată (2-3 ani). În timp, amărăciunea și robustețea frunzei proaspete sunt înlocuite de subtilitate și ușoară amărăciune.

Caracteristici suplimentare

  • Intensitate: 4/10
  • Anul producerii: 2021
  • Concentratie la infuzare: 6/10
  • Tip ceai: Puer negru (Shu)

S-ar putea să vă placă

Cană-infuzor S-050, 500 ml.

Descoperiți farmecul clasicului cu cana-infuzor S-050 de 500 ml. Inspirat de cuvintele Coco Chanel -...
600.00 MDL

Haiwan «918», 200gr.

Acesta este vechiul camarad al altui blat, nu mai puțin cunoscut, de la Haiwan "908". Doar că 908 es...
1650.00 MDL

Set de căni Amber cu pereți dubli, 250 ml.

Descoperiți căni Amber cu pereți dubli - soluția ideală pentru ceremonia dumneavoastră de ceai/cafea...
375.00 MDL

Da Yi «8562», Menghai, 357gr.

Acest shu puerh este foarte dens, bogat și aromat. La gust, primele note sunt de zahăr de trestie, a...
3750.00 MDL