Shu Puer Xiao Cha «Gurmet» cu lotus, 50gr.

Regiune: China
(1 evaluare)
Indisponibil

În trecut, Pu Erh se fermenta în timpul transportului și depozitării premergătoare vânzării. Dar în a doua jumătate a secolului al XX-lea, odată cu creșterea cererii și reducerea timpului de livrare, acesta nu mai reușea să se "matureze" la nivelul dorit. Prin urmare, în anii '70 ai secolului al XX-lea, a fost inventată tehnologia accelerată de îmbătrânire (fermentare) a Pu Erh-ului. Astfel au apărut două tipuri principale de Pu Erh - cel produs conform tehnologiei tradiționale - "Sheng Pu Erh" - Pu Erh crud și cel produs conform tehnologiei accelerate - "Pu Erh preparat". Ambele tipuri de Pu Erh au un set similar de proprietăți benefice și se diferențiază prin nuanțele de gust și arome, în special în stadiul incipient al procesului de fermentare. Pu Erh crud este interesant deoarece gradul său de fermentare poate fi controlat de către consumator pe o perioadă îndelungată (2-3 ani). În timp, amărăciunea și robustețea frunzei proaspete sunt înlocuite de subtilitate și ușoară amărăciune.

Caracteristici suplimentare

  • Intensitate: 4/10
  • Anul producerii: 2021
  • Concentratie la infuzare: 6/10
  • Tip ceai: Puer negru (Shu)

S-ar putea să vă placă

Ceai verde indian cu aromă de căpșuni, regiunea Assam, 50gr.

Descoperiți plăcerea suculentă cu ceaiul verde indian cu aromă de căpșuni din regiunea Assam. Aceast...
85.00 MDL

«Green Snail», 50gr.

Ceaiul verde chinezesc din provincia Hunan. La infuzare, oferă un lichid de culoare galben deschis c...
200.00 MDL

Ceai din plante «Siluet Plus», (30 pliculețe a câte 2 g), 60gr.

Ceaiul din plante «Siluet Plus» a fost creat pentru a sprijini controlul greutății și pentru a stimu...
65.00 MDL

Gaiwan «Zenul Celor O Mie de Buddha», 150 ml.

Gaiwanul «Zenul Celor O Mie de Buddha» nu este doar un vas pentru ceai, ci un punct simbolic de cont...
1250.00 MDL