Shu Puer Xiao Cha «Gurmet» cu lotus, 50gr.

Regiune: China
(1 evaluare)
Indisponibil

În trecut, Pu Erh se fermenta în timpul transportului și depozitării premergătoare vânzării. Dar în a doua jumătate a secolului al XX-lea, odată cu creșterea cererii și reducerea timpului de livrare, acesta nu mai reușea să se "matureze" la nivelul dorit. Prin urmare, în anii '70 ai secolului al XX-lea, a fost inventată tehnologia accelerată de îmbătrânire (fermentare) a Pu Erh-ului. Astfel au apărut două tipuri principale de Pu Erh - cel produs conform tehnologiei tradiționale - "Sheng Pu Erh" - Pu Erh crud și cel produs conform tehnologiei accelerate - "Pu Erh preparat". Ambele tipuri de Pu Erh au un set similar de proprietăți benefice și se diferențiază prin nuanțele de gust și arome, în special în stadiul incipient al procesului de fermentare. Pu Erh crud este interesant deoarece gradul său de fermentare poate fi controlat de către consumator pe o perioadă îndelungată (2-3 ani). În timp, amărăciunea și robustețea frunzei proaspete sunt înlocuite de subtilitate și ușoară amărăciune.

Caracteristici suplimentare

  • Intensitate: 4/10
  • Anul producerii: 2021
  • Concentratie la infuzare: 6/10
  • Tip ceai: Puer negru (Shu)

S-ar putea să vă placă

«Golden Monkey», 50gr.

Ceaiul roșu unic "Maimuța de Aur" din provincia Yunnan se află printre cele mai bune zece ceaiuri ne...
175.00 MDL

Pu-erh verde într-o coadă, 50gr.

Sunteți pregătiți pentru noi experiențe? Atunci luați noutatea - Puerh în forma unor codițe împletit...
220.00 MDL

Ceai din plante «De Seara», (30 pliculețe a câte 1.5 g), 45gr.

Ceaiul din plante «De Seara» este un amestec relaxant, creat special pentru cei care se confruntă cu...
65.00 MDL

«Capul fără nume al Elefantului», 100gr.

Sheng Pu-erh «Capul fără nume al Elefantului» din 2022 — este un ceai cu caracter de sălbăticie și c...
375.00 MDL