Shu Puer Xiao Cha «Gurmet» cu lotus, 50gr.

Regiune: China
(1 evaluare)
Indisponibil

În trecut, Pu Erh se fermenta în timpul transportului și depozitării premergătoare vânzării. Dar în a doua jumătate a secolului al XX-lea, odată cu creșterea cererii și reducerea timpului de livrare, acesta nu mai reușea să se "matureze" la nivelul dorit. Prin urmare, în anii '70 ai secolului al XX-lea, a fost inventată tehnologia accelerată de îmbătrânire (fermentare) a Pu Erh-ului. Astfel au apărut două tipuri principale de Pu Erh - cel produs conform tehnologiei tradiționale - "Sheng Pu Erh" - Pu Erh crud și cel produs conform tehnologiei accelerate - "Pu Erh preparat". Ambele tipuri de Pu Erh au un set similar de proprietăți benefice și se diferențiază prin nuanțele de gust și arome, în special în stadiul incipient al procesului de fermentare. Pu Erh crud este interesant deoarece gradul său de fermentare poate fi controlat de către consumator pe o perioadă îndelungată (2-3 ani). În timp, amărăciunea și robustețea frunzei proaspete sunt înlocuite de subtilitate și ușoară amărăciune.

Caracteristici suplimentare

  • Intensitate: 4/10
  • Anul producerii: 2021
  • Concentratie la infuzare: 6/10
  • Tip ceai: Puer negru (Shu)

S-ar putea să vă placă

Pahar QH-TC42 «Aquare», 400 ml.

Paharul QH-TC42 "Aquare" cu o capacitate de 400 ml este un accesoriu elegant și funcțional, fabricat...
250.00 MDL

«Silvia», 50gr.

Ceaiul negru vietnamez cu bucăți de stafide, coacăze roșii, afine, merișoare și mur. Această combina...
150.00 MDL

Jiulongke Zhou Gui din tractul Nine Dragons, premium, 50gr.

Jiulongke Zhou Gui (九龙窠肉桂) - Scorțișoară din Peștera celor Nouă Dragoni. Jiulongke este locul în car...
250.00 MDL

«Green Pear», 50gr.

Ceaiul verde chinezesc cu petale de trandafiri, bucățele și aromă de pară. Oferă o infuzie de culoar...
150.00 MDL