Shu Puer «Lavanda», 50gr.

Regiune: China
(4 evaluări)
Indisponibil

Pentru infuzare, va fi potrivit un gaiwan sau o cană de ceai din lut. Încălziți vasul înainte de servire, clătiți-l cu apă clocotită și turnați apa într-o cană sau cești de degustare. Infuzați în mai multe etape, aruncând prima infuzie, acest lucru este necesar pentru a spăla Pu Erh-ul, a clăti particulele de ceai și a aburi frunzele. Calculați 4-5 grame de ceai la 150-200 ml de apă și puteți menține timpul de infuzare de la 20 de secunde și mai mult pentru primele cinci infuzii. Apoi, cu fiecare infuzie ulterioară, creșteți treptat timpul de infuzare în funcție de intensitatea dorită. Nu vă grăbiți, beți în înghițituri mici, distribuind ceaiul în toată gura pentru a simți pe deplin toate nuanțele de gust și aromele.

Caracteristici suplimentare

  • Intensitate: 5/10
  • Anul producerii: 2021
  • Concentratie la infuzare: 5/10
  • Tip ceai: Puer negru (Shu)

S-ar putea să vă placă

Ceai din plante «Pentru Ea», (30 pliculețe a câte 1,5 g), 45gr.

Ceaiul din plante «Pentru Ea» este destinat sprijinirii echilibrului hormonal, având un efect estrog...
65.00 MDL

«Sihara», 50gr.

"Sihara" este un ceai negru unic, originar din Ceylon, cultivat în splendida plantație Sihara de pe ...
95.00 MDL

Cafea «Montana Rom Oil 100% Arabica», 150gr.

Cafeaua Montana "Ulei de Rom" este o adevărată experiență piraterescă, direct în ceașca dumneavoastr...
225.00 MDL

«Crazy Rabbit», 50gr.

Amestec natural de fructe pe bază de petale de trandafir sudanez cu adaos de bucăți de banane, fruct...
150.00 MDL