Shu Puer «Lavanda», 50gr.

Regiune: China
(4 evaluări)
Indisponibil

Pentru infuzare, va fi potrivit un gaiwan sau o cană de ceai din lut. Încălziți vasul înainte de servire, clătiți-l cu apă clocotită și turnați apa într-o cană sau cești de degustare. Infuzați în mai multe etape, aruncând prima infuzie, acest lucru este necesar pentru a spăla Pu Erh-ul, a clăti particulele de ceai și a aburi frunzele. Calculați 4-5 grame de ceai la 150-200 ml de apă și puteți menține timpul de infuzare de la 20 de secunde și mai mult pentru primele cinci infuzii. Apoi, cu fiecare infuzie ulterioară, creșteți treptat timpul de infuzare în funcție de intensitatea dorită. Nu vă grăbiți, beți în înghițituri mici, distribuind ceaiul în toată gura pentru a simți pe deplin toate nuanțele de gust și aromele.

Caracteristici suplimentare

  • Intensitate: 5/10
  • Anul producerii: 2021
  • Concentratie la infuzare: 5/10
  • Tip ceai: Puer negru (Shu)

S-ar putea să vă placă

Fermieresc de la Li Da Zhou, 100gr.

Materia primă pentru acest Shen Puer a fost recoltată în 2021, iar în 2023 a fost presată sub formă ...
375.00 MDL

«Frunza de aur», pu-erh verde, 10gr.

Excelent Shen! Foarte proaspăt și aromat. Ambalajul este foarte practic pentru a lua ceaiul cu tine....
50.00 MDL

«Cei Trei Înțelepți», 100gr.

Shu Puer "Cei Trei Înțelepți", cu o greutate de 100 de grame, este un ceai maturat cu un gust specia...
375.00 MDL

Set de cești cu mânere și pereți dubli, 250 ml.

Vă prezentăm un set de două cești, fiecare cu o capacitate de 250 ml. Aceste minunate produse transp...
380.00 MDL