Shu Puer «Lavanda», 50gr.

Regiune: China
(4 evaluări)
Indisponibil

Pentru infuzare, va fi potrivit un gaiwan sau o cană de ceai din lut. Încălziți vasul înainte de servire, clătiți-l cu apă clocotită și turnați apa într-o cană sau cești de degustare. Infuzați în mai multe etape, aruncând prima infuzie, acest lucru este necesar pentru a spăla Pu Erh-ul, a clăti particulele de ceai și a aburi frunzele. Calculați 4-5 grame de ceai la 150-200 ml de apă și puteți menține timpul de infuzare de la 20 de secunde și mai mult pentru primele cinci infuzii. Apoi, cu fiecare infuzie ulterioară, creșteți treptat timpul de infuzare în funcție de intensitatea dorită. Nu vă grăbiți, beți în înghițituri mici, distribuind ceaiul în toată gura pentru a simți pe deplin toate nuanțele de gust și aromele.

Caracteristici suplimentare

  • Intensitate: 5/10
  • Anul producerii: 2021
  • Concentratie la infuzare: 5/10
  • Tip ceai: Puer negru (Shu)

S-ar putea să vă placă

Pu-erh presat (Bing Cha), 50gr.

Shu Puer "Budă de Aur" este un produs gustos și benefic. Este numit băutura longevității, dar este i...
200.00 MDL

Gaiwan «Iepurașul cu căpșuni», 100 ml.

Gaiwanul «Iepurașul cu căpșuni» este întruchiparea delicateții și jucăușeniei într-o formă clasică a...
1000.00 MDL

«Count Gray Jasmine», 50gr.

Amestec de ceai indian Darjeeling și ceai negru chinezesc cu adaos de petale de iasomie, aromatizat ...
150.00 MDL

Cafea boabe Tucano «Colombia», Arabica premium, 200gr.

Tucano Colombia — este o Arabica rafinată 100% din regiunea Valle del Cauca, cultivată în munții fer...
200.00 MDL