Shu Puer «Lavanda», 50gr.

Regiune: China
(4 evaluări)
Preț: 150.00 MDL

Pentru infuzare, va fi potrivit un gaiwan sau o cană de ceai din lut. Încălziți vasul înainte de servire, clătiți-l cu apă clocotită și turnați apa într-o cană sau cești de degustare. Infuzați în mai multe etape, aruncând prima infuzie, acest lucru este necesar pentru a spăla Pu Erh-ul, a clăti particulele de ceai și a aburi frunzele. Calculați 4-5 grame de ceai la 150-200 ml de apă și puteți menține timpul de infuzare de la 20 de secunde și mai mult pentru primele cinci infuzii. Apoi, cu fiecare infuzie ulterioară, creșteți treptat timpul de infuzare în funcție de intensitatea dorită. Nu vă grăbiți, beți în înghițituri mici, distribuind ceaiul în toată gura pentru a simți pe deplin toate nuanțele de gust și aromele.

Caracteristici suplimentare

  • Intensitate: 5/10
  • Anul producerii: 2021
  • Concentratie la infuzare: 5/10
  • Tip ceai: Puer negru (Shu)

Cum se prepară corect

Temperatura
Se prepară cu apă curată și moale, fără impurități, la temperatura de 90-95 °C
Timpul de preparare
Timpul unei turnări este de 10-30 secunde, crește progresiv cu fiecare turnare
Cantitatea recomandată
Se recomandă 4-7 grame de ceai uscat la 0,8-1 litri de apă (regula de aur)
Cât de mult
Se recomandă să se bea în 2-5 runde de turnări, în funcție de intervalul dintre ele

Recenzii (0)

S-ar putea să vă placă

«Perle verzi Shun Mi», 50gr.

Ceaiul de frunze întregi selectat din China, a cărui frunze amintesc de sprâncenele delicate ale une...
90.00 MDL

«T861», Tulin, 100gr.

Acest ceai este cu adevărat o băutură divină! Shen Puer de la Tulin aduce întotdeauna plăcere, dar c...
500.00 MDL

Ceai «Lu Zhu Ye» (frunze de bambus), 50gr.

Este un fel de "ceai" interesant. Frunzele tinere ale lastarilor de bambus. Gustul este ceva asemana...
150.00 MDL

Jing Long în bambus, 200gr.

Întunecat ca noaptea și gustos ca păcatul! Acest Pu-erh este deosebit de memorabil pentru noi. Pentr...
650.00 MDL