Shu Puer «Lavanda», 50gr.

Regiune: China
(4 evaluări)
Indisponibil

Pentru infuzare, va fi potrivit un gaiwan sau o cană de ceai din lut. Încălziți vasul înainte de servire, clătiți-l cu apă clocotită și turnați apa într-o cană sau cești de degustare. Infuzați în mai multe etape, aruncând prima infuzie, acest lucru este necesar pentru a spăla Pu Erh-ul, a clăti particulele de ceai și a aburi frunzele. Calculați 4-5 grame de ceai la 150-200 ml de apă și puteți menține timpul de infuzare de la 20 de secunde și mai mult pentru primele cinci infuzii. Apoi, cu fiecare infuzie ulterioară, creșteți treptat timpul de infuzare în funcție de intensitatea dorită. Nu vă grăbiți, beți în înghițituri mici, distribuind ceaiul în toată gura pentru a simți pe deplin toate nuanțele de gust și aromele.

Caracteristici suplimentare

  • Intensitate: 5/10
  • Anul producerii: 2021
  • Concentratie la infuzare: 5/10
  • Tip ceai: Puer negru (Shu)

S-ar putea să vă placă

«Orange Dream», 50gr.

Amestec natural de fructe pe bază de mere cu adaos de felii de portocală, flori de gălbenele, frunze...
90.00 MDL

Ceai din plante «Pasiune», (30 pliculețe a câte 1,5 g), 45gr.

Ceaiul din plante «Pasiune» vă invită să vă cufundați într-o lume de arome intense și gusturi pasion...
65.00 MDL

Ceai verde japonez «Matcha», 50gr.

Ceaiul Matcha este o varietate unică de ceai verde care se distinge prin gustul său profund și istor...
250.00 MDL

Ceai din plante «Pentru Ea», (30 pliculețe a câte 1,5 g), 45gr.

Ceaiul din plante «Pentru Ea» este destinat sprijinirii echilibrului hormonal, având un efect estrog...
65.00 MDL