Shu Puer «Lavanda», 50gr.

Regiune: China
(4 evaluări)
Indisponibil

Pentru infuzare, va fi potrivit un gaiwan sau o cană de ceai din lut. Încălziți vasul înainte de servire, clătiți-l cu apă clocotită și turnați apa într-o cană sau cești de degustare. Infuzați în mai multe etape, aruncând prima infuzie, acest lucru este necesar pentru a spăla Pu Erh-ul, a clăti particulele de ceai și a aburi frunzele. Calculați 4-5 grame de ceai la 150-200 ml de apă și puteți menține timpul de infuzare de la 20 de secunde și mai mult pentru primele cinci infuzii. Apoi, cu fiecare infuzie ulterioară, creșteți treptat timpul de infuzare în funcție de intensitatea dorită. Nu vă grăbiți, beți în înghițituri mici, distribuind ceaiul în toată gura pentru a simți pe deplin toate nuanțele de gust și aromele.

Caracteristici suplimentare

  • Intensitate: 5/10
  • Anul producerii: 2021
  • Concentratie la infuzare: 5/10
  • Tip ceai: Puer negru (Shu)

S-ar putea să vă placă

«Omagiu Bătrânilor», LunZui, 357gr.

Acest Shen Puer tânăr, dar de calitate, este o adevărată operă de artă. Este lipsit de sofisticări i...
900.00 MDL

Ceai din plante «Siluet Plus», (30 pliculețe a câte 2 g), 60gr.

Ceaiul din plante «Siluet Plus» a fost creat pentru a sprijini controlul greutății și pentru a stimu...
65.00 MDL

Ceai din plante «Multifruct», (30 pliculețe a câte 3 g), 90gr.

Ceaiul din plante «Multifruct» este un buchet fructat bogat, care combină o diversitate de arome și ...
65.00 MDL

«Pettyagala», 50gr.

Ceai negru de calitate premium. Ceaiul "Pettiagala" se numără printre cele mai cunoscute soiuri de c...
120.00 MDL