Shu Puer «Lavanda», 50gr.

Regiune: China
(4 evaluări)
Indisponibil

Pentru infuzare, va fi potrivit un gaiwan sau o cană de ceai din lut. Încălziți vasul înainte de servire, clătiți-l cu apă clocotită și turnați apa într-o cană sau cești de degustare. Infuzați în mai multe etape, aruncând prima infuzie, acest lucru este necesar pentru a spăla Pu Erh-ul, a clăti particulele de ceai și a aburi frunzele. Calculați 4-5 grame de ceai la 150-200 ml de apă și puteți menține timpul de infuzare de la 20 de secunde și mai mult pentru primele cinci infuzii. Apoi, cu fiecare infuzie ulterioară, creșteți treptat timpul de infuzare în funcție de intensitatea dorită. Nu vă grăbiți, beți în înghițituri mici, distribuind ceaiul în toată gura pentru a simți pe deplin toate nuanțele de gust și aromele.

Caracteristici suplimentare

  • Intensitate: 5/10
  • Anul producerii: 2021
  • Concentratie la infuzare: 5/10
  • Tip ceai: Puer negru (Shu)

S-ar putea să vă placă

Bolul DH-P007 «Umbra Albă Bambus», 85ml.

Bolul DH-P007 "Umbra Albă Bambus" cu un volum de 85 ml este o veritabilă operă de artă, creată manua...
350.00 MDL

Fermieresc «Zori», To Cha, 100gr.

Shen puerul fermieresc "Zori" nu este doar un ceai, ci o adevărată călătorie în lumea ceaiurilor mat...
350.00 MDL

Pu-erh verde într-o coadă, 50gr.

Sunteți pregătiți pentru noi experiențe? Atunci luați noutatea - Puerh în forma unor codițe împletit...
220.00 MDL

«Nomixian» sau aroma de orez lipicios, 6gr.

Shen Puer «Nomixian» este o combinație unică de Shen Puer tradițional și aromă de orez lipicios, înt...
20.00 MDL